Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.665
|
čitano: 27.638.647
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu

Pozdrav svima, evo kupujem tv sa cijenom oko 5500 kn. Ne treba bit 3D al bi trebo bit 47'' ,e sad ako bas netko zna predobar tv od 42''  ili nesto kaj za malo premasi cijenu moze i to, ali idealno prek 46-47'' 5500 kn. U elipsu su mi preporucili philpsov Tv al nemam nikakva iskustva sa philipsom pa ne znam jel valja to sta. Iako daju 5 godina garancije.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu
dddarin kaže...

Pozdrav svima, evo kupujem tv sa cijenom oko 5500 kn. Ne treba bit 3D al bi trebo bit 47'' ,e sad ako bas netko zna predobar tv od 42''  ili nesto kaj za malo premasi cijenu moze i to, ali idealno prek 46-47'' 5500 kn. U elipsu su mi preporucili philpsov Tv al nemam nikakva iskustva sa philipsom pa ne znam jel valja to sta. Iako daju 5 godina garancije.

Izvolis http://www.elipso.hr/audio__video/tv/SONY-KDL50W828/?utm_source=nabava.net&utm_medium=cpd&utm_campaign=nabava.net_cjenik

14 godina
neaktivan

Koje naocale da kupim za onaj panasonic?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav, meni bi trebala preporuka nekog TV-a od nekih 4200 kn. Bilo bi dobro da ima WiFi i da je veći od 42"

Našao sam neke TV-e, pa me zanima koja je razlika između ovog i ovog, jer su po specifikacijama jednaki, a ovaj koji ima veći broj u nazivu modela, košta malo manje. Također, imam ovaj na oku, jer je dosta veći, a to nije loše :D

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 18:28 (tonchy).
13 godina

Ovisi sto ti je bitno kod tv-a? 

LG trenutno ima najbolju smart platformu, uz bok mu je Samsung, izvrstan media player...tu bi cak dao prednost Samsung-u...

Ako ti je bitno što kvalitetnije procesiranje slika sa raznih izvora tu gledaš Sony modele ili Samsung 40H6500

16 godina
neaktivan

Nema veze, kupih onog prvog kojeg sam gledao (671V), ima doslovno sve što nam doma treba :D hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 15:58 (tonchy).
14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Koje naocale da kupim za onaj panasonic?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina

Trebao bih preporuku 42' TV-a. Trenutno starci razmatraju da uzmu LG 42LB670V. Ima nešto bolje u ponudi da je 42' i cijena mu je oko 4200kn?

Dum spiro, spero.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 3:19 (Toxic1337).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedno 2 posta gore, ja sam ga kupio, doduše verzija LB671V i divno je. Jedina zamjerka je to što ne mogu instalirati flash player, ili ne znam kako.. inače, sve preporuke za taj televizor

p.s. gledao sam i druge proizvođače, no sve je uvijek ukazivalo na taj odabir. Ima Full HD, dobar UI i webOS, super daljinski, 3D, 700Hz i tako dalje (3 usb utora, i 3 hdmi, odličnu aplikaciju na androidu)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 4:19 (tonchy).
14 godina
neaktivan

Prijedlog za TV 32", cijena do 2000kn

0 0 hvala 0
13 godina

samsung 32H5000

18 godina
neaktivan

imaš još koji za preporučiti do 3000 kn. To je baš granica pa ako ima nešto mrak za filmove s usba i ps4 oko 2500 bilo bi mrak! tnx

18 godina
neaktivan
BoDdAH kaže...

imaš još koji za preporučiti do 3000 kn. To je baš granica pa ako ima nešto mrak za filmove s usba i ps4 oko 2500 bilo bi mrak! tnx

i treba li još uvijek tv imati oba MPEG2 i MPEG4 formata da bi mogao prenositi HTV u HDu....znam da je bilo priče oko toga. Nisam 100 godina kupovao tv :)

16 godina

MPEG4 su mislim svi novi lcd-i...

U kojem će formatu u budućnosti HTV emitirati pojedine programe nije još nigdje rečeno. Ako želiš biti koliko toliko miran kupi tv s ugrađenim dvb-t2 tunerom. Za sada je većina lcd-ova još uvijek s integriranim dvb-t tunerom tako da gledaš samo ove s dvb-t2, ako ne želiš naknadno kupovati poseban reciver za dvb-t2, ali ponavljam još uvijek ništa nije sigurno u kojem će formatu emitirati. 

Svjetsko prvenstvo u nogometu prošle godine je bilo u dvb-t (mpeg4), pa je većina mogla gledati.

18 godina
neaktivan

Zapeo mi je za oko ovaj TV

LINK

može li mi itko reći dal da ga se okanim ili ne? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

što mislite jel pravo vrijeme za kupit 4k TV, jer vidim da im cijene padaju imože preporuka nekog 4k TV?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zaki23 kaže...

što mislite jel pravo vrijeme za kupit 4k TV, jer vidim da im cijene padaju imože preporuka nekog 4k TV?

Mislim da je do 50" nepotrebno ići na 4k TV, jer se sa normalne udaljenosti neće toliko primjetiti razlika. Radije kupi za istu cijenu kvalitetniji ili veći fullHD TV.

13 godina
zaki23 kaže...

Bolje pricekaj 2015 modele...dolazi android kao smart platforma, svasta novoga ce doci...novi paneli itd...

16 godina

Unaprijed se izvinjavam za ali ovo nije toliko velika stvar da pravim novu temu zbog toga

Ne mogu nikako da nađem koje video formate podržava ovaj TV LG 42LB671V(mislim na puštanje videa preko USB-a), na officielnoj stranici ništa nisam uspio naći

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 11:53 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima li ikoj LED tv ili nekaj 1080p, a da su boje i crne kao na plasmi?

Uzeo bih neki LED 1080p da zamjenim plasmu 720p, ali ako su LCDi jos uvijek tolko losi sa prikazom slike, da radije ostanem kod plasme jos.

Hvala na odgovoru!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pogledaj si ovaj video, TV jako dobro prikazuje crnu boju.

Televizore sa IPS matricama nemoj niti gledati (IPS glow).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
BMK kaže...

Ima li ikoj LED tv ili nekaj 1080p, a da su boje i crne kao na plasmi?

Uzeo bih neki LED 1080p da zamjenim plasmu 720p, ali ako su LCDi jos uvijek tolko losi sa prikazom slike, da radije ostanem kod plasme jos.

Hvala na odgovoru!

izvolis osobno sam testirao ovaj tv i za tu cijenu odlican tv, stvarno sam se ugodno iznenadio, kvaliteta slike je izvrsna. 

15 godina

Može preporuka televizora do nekih 3000Kn i do 5000Kn. Znači što više isplativije za te novce može 4K ako valjaju jeftiniji modeli. I po mogućnosti da bude smart TV. Dijagonala nije bitna mislim da nebi bilo da je repvelik jer imam mjesta i za 80".  

http://valid.canardpc.com/2gp8dx

0 0 hvala 0
13 godina

Pitanje dal je bolji samsung ili sony opcenito sto se tice tehnologije,kvalitete,kvalitete slike? 

Uglavnom tko radi bolje televizore?

0 0 hvala 0
13 godina

Ovisi koja serija i koji rang cijene ciljas, nema jednostavnog odgovora no Sony ima ponajbolje procesiranje slike, dok Samsung pati od mutnjikave slike pogotovo u SD, no skuplji modeli su odlicni pogotovo H7000.

Sto se tice smarta tu je Samsung bolji no od ove godine bi Sony trebao uvesti android u svoje redove.

13 godina

Ako netko kupuje UHD tv neka prvo pogleda Vizio P seriju, 70" za 2300$!!! + free shiping, imaju cak doplatu za 5god servisiranje tv-a kod kuće - 149$, jedino ne znam od kuda se šalju ti televizori...  

http://www.vizio.com/p-series#compare

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poštovanje, 

Zanima me led lcd tv Sony il Samsung 32/40 inch fullHD do max 3000kn koji bi koristio primarno za filmove i kasnije za gaming te nebi volia da ne prati brze scene. Upoznat sam da treba biti manji odaziv u ms manje od 20.

Oko dvi sam vidio samsung 32kh5000 slika je fantastična, a of 40inch Sony kdl na akciji oko 2600.

Molim preporuku i hvala unaprijed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav, molio bih informaciju ako netko zna trgovinu u kojoj mogu platiti na rate sa HPB karticama.

I u svakom slučaju preporuku Tv-a do 1500kn, ništa posebno, za spavaću sobu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 15:18 (markymark099).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jak Fu kaže...

Poštovanje, 

Zanima me led lcd tv Sony il Samsung 32/40 inch fullHD do max 3000kn koji bi koristio primarno za filmove i kasnije za gaming te nebi volia da ne prati brze scene. Upoznat sam da treba biti manji odaziv u ms manje od 20.

Oko dvi sam vidio samsung 32kh5000 slika je fantastična, a of 40inch Sony kdl na akciji oko 2600.

Molim preporuku i hvala unaprijed 

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Sony+KDL40w605

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice