Otvorio sam novu socijalnu mrezu

poruka: 30
|
čitano: 6.521
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

Otvorio sam site za trazenje novih ljubavnih veza ili samo prijateljstava. Pa me zanima kako ste vi dosli do novih korisnika, posto mi treba dosta "starijih" clanova, znaci site nije za mladje od 18.

Adresa je www.skontajse.ba pa ako mi mozete napisati neke sugestije da nesto popravim ili unaprijedim, svaka pohvala ili kritika je dobro dosla.

Nadam se da cu ovdje naci dosta partnera, s kojim je moguce dogovoriti i neke poslovne ugovore.

Hvala :)

www.skontajse.ba

1 14 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bih stranicu reklamirao na nekom site-u di vise informatički geekovi koji su usamljeni i nemaju nikog nego lvl 80 u WoWu.

E pa ček, ti to radiš! Cool

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

16 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Otvorio sam novu socijalnu mrezu

haha :D a nisam ja nikad WoW igrao, odnosno nisam smio... jer bi tad bas unustio zivot, igrao sve free MMO :$

Al ev pokusao bas ovo zbog tih usamljenih ljudi ;) nego da vidim od ovih tehnicara sta misle o siteu i sta bi se jos moglo dodati, osim link za WoW na pocetnoj :)

www.skontajse.ba
15 godina

već viđeno,probaj biti originalniji

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

i zgrada kad se pravi na pocetku je kao svaki drugi... "vec vidjeno"... tek je pocelo i sigurno ce biti "unikatan" drugaciji, originalniji kao sto ti kazes... sigurno ce kasnije imati to nesta sta drugi nemaju npr biti "jednostavan, efikasan, brz" sta fb, myspace etc nemaju... jednostavnost u "dating" smislu...

15 godina
HyunSoung kaže...
blackalbum kaže...

i zgrada kad se pravi na pocetku je kao svaki drugi... "vec vidjeno"... tek je pocelo i sigurno ce biti "unikatan" drugaciji, originalniji kao sto ti kazes... sigurno ce kasnije imati to nesta sta drugi nemaju npr biti "jednostavan, efikasan, brz" sta fb, myspace etc nemaju... jednostavnost u "dating" smislu...

zijev zijev

16 godina
neaktivan

Ajde, baš da vidimo, želim ti puno sreće i uspjeha..

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I Zuckerberg je vjerovatno imao komentare tipa "to je već na myspaceu" i "koji ti klinac izvodiš" a vid ga sad. Samo što ti za to treba kreativnost i puno, puno sreće.

Groucho Marx: I refuse to join any club that would have me as a member.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

nemoj da postaneš konkurencija facebooku

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisam razumio što znači "skontaj se" ?

U HR jeziku, prijevod od "kontaš" znači "razumiješ".

Eto, puno sreće ti želim; i mala napomena da ovdje nisi da "braniš" svoj uradak, već da ga prezentiraš. Komentari mogu biti svakakvi, ali savjetujem ti da se suzdržiš od komentara na iste. Ako im se sviđa kontaktirat će te i dati ti konstruktivne primjedbe na e-mail; ovaj forum shvati kao kokošinjac gdje se puno kaže a malo toga pametnoga na kraju izađe. 

:-)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skontaj se ili daj se skontaj bio je vrlo čest izraz kada si nekome htio reći da malo dođe k sebi odnosno da se malo spameti ili sredi.

Zatim je došlo ako se ne varam,daj se skuliraj...

Malo sam već u godinama i zahrđao jer se druge stvari motaju po ludari, ali ima ovdje dosta ljudi pa će nadopuniti slijed izraza

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 22:11 (archer02).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mi Pulezani koristimo rijec 'kontati' kao slang sinonim za, hehe, drugu slang rijec 'kuziti' :-D Tj. razumjeti...
Iako je znacenje overloadano kao kod originalnog slanga, jer u kontekstu moze znaciti i 'primjetiti', npr. "Skontaj ovo" = "Vidi ovo" ili "Skotaj ju" = "Primjeti ju"

Intoxicate your brain with what I say - if not, you'll lie knee-deep in trouble.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 22:16 (Deus ex machina).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bzvz je site. Loše...

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Bzvz je site. Loše...

Kad to kaže xZero moram se složiti...

15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Bzvz je site. Loše...

Najlakse je reci bezveze je... Reci mi zbog cega ti se ne svidja, ili neku kritiku ili sugestiju :)

sry sto te citiram :)

www.skontajse.ba
16 godina
neaktivan
SkontajSe kaže...
xZero kaže...

Bzvz je site. Loše...

Najlakse je reci bezveze je... Reci mi zbog cega ti se ne svidja, ili neku kritiku ili sugestiju :)

sry sto te citiram :)

Dizajn: Preružičasto,iskreno da ti kažem kad mi je učitao stranicu,prvo što mi je palo napamet je da sam došao na službene stranice Pink Panthera...

Predlažem ti da središ te neke stvarčice oko dizajna.

To je i kritika i sugestija.

Kada još malo središ bit će odličan sajt Namigiva

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
neaktivan

Zbrčkano... Podaci zbrčkani... Nekako sajt niti miriši niti smrdi...

16 godina
neaktivan

super

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 11:14 (the economist).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Deus ex machina kaže...

Mi Pulezani koristimo rijec 'kontati' kao slang sinonim za, hehe, drugu slang rijec 'kuziti' :-D Tj. razumjeti...
Iako je znacenje overloadano kao kod originalnog slanga, jer u kontekstu moze znaciti i 'primjetiti', npr. "Skontaj ovo" = "Vidi ovo" ili "Skotaj ju" = "Primjeti ju"

overloadano 

hahhahahahah.... 

covjece, pusti malo c++

16 godina

Tesko ce ti ovo uspiti,previse je ovakvih stranica i nije ti nesto.Moga si baren na engleski staviti možda bi ti vise ljudi zalutalo.

Baren si se potrudia

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Znači onda Skontaj se znači primijeti se

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ti sta si otvorija tu priateljsku mrizu koda nije svima dosta onog fejzbuka,tvitera i cega jos ni.
15 godina
Boja ti nevalja, to promjeni odmah. Da sam ti i ime stranice bi promjenio.
15 godina
protjeran
Boje i banner malo sredit. Regao se nisam pa za ostatak ne znam.
Don't be mean to me.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Dizajn: Preružičasto,iskreno da ti kažem kad mi je učitao stranicu,prvo što mi je palo napamet je da sam došao na službene stranice Pink Panthera...

Predlažem ti da središ te neke stvarčice oko dizajna.

To je i kritika i sugestija.

Kada još malo središ bit će odličan sajt Namigiva

HAHAHAHAHAHAHAHAH

mogao bi se i ja regat xD

vidim da ima dosta članova za tek otvoren sajt ali ipak mi je draže pričati sa nekom djevojkom koju mogu "opipati"(nemojte me krivo shvatiti)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 22:25 (patch123).
15 godina
protjeran
blackalbum kaže...
HyunSoung kaže...
blackalbum kaže...

zijev zijev

blackalbum, malo smo bahati, ha? covjek napravio socijalnu mrezu i trazi pomoc oko sugestija da je poboljsa, a sve sto ti radis je bahato ismijavanje. jadan si. A sad, posto studiram dizajn, par rijeci pomoci, subjektivnog dojma. Ublazi ili promijeni ovu pink panther like boju. Drugo, promijeni banner, ucini ga ''zivljim'', ovako izgleda malo umorno... Ovo dvoje ljudi sto je na banneru su super, nasmijani, veseli, ogromni osmijesi. Ali, pozadinska boja (gradijent plave) s bijelim slovima nikako ne ide, izgleda mi kao nesto sa stranice nekog umirovljenickog dojma. Login section mi se svida. Logotip je dobar, jedino (napomena: to je mozda do mog Maca) izgleda malo grubo, ne dovoljno glatko na nekim dijelovima tipografije. I jos jedna vazna stvar. Izbornik. Vidi se da ides na jednostavnost i to mi se svida, samo obavezno promijeni tipografiju (font) izbornika (dakle, natpisi: home, registruj se, novi clanovi,, itd itd...). Sve ostalo je super, pohvale za trud, pogotovo ako si to brzo napravio. Inace, kod takvog rada potrebno ga je prvo skicirati na papiru, tamo danima razvijati, a onda to sve ponoviti i na racunalu s obaveznim visestreukim testiranjima od strane prijatelja i upijanja njihovih dojmova. Molim te, nemoj ovo shvatiti kao pljuvanje, samo moje osobno misljenje sto bi se po MENI moglo malo doraditi... Vidim da ima i clanova, drzim fige da projekt uspije! jos malo reklamiraj kroz grad, svoje drustvo, faks i slicno, pa malo net i tako! Sretno!
Don't be mean to me.
17 godina

Zahebajite se vi, ali covjek vec ima podosta clanova i clanica za novi site :)

I'm going woo woo

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nije loše,samo još poradit na dizajnu.
17 godina

Nego... uzimas li ti proviziju po spojenom paru... Ono... isprobat mladenku prvi :)

I'm going woo woo

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sasvim ok!

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: