Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.155.604
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
tommy2103 kaže...

A poslušajte ovo...ImpresivnoIznenađen

"Odsvirali" su već oni par pjesama. Izgleda da imaju muzički nadarene mehaničare. Vjerojatno su i tjekom zimskog poboljšavanja motora jedan dio vremena utrošili na uštimavanje tonova :)
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
17 godina

Potvrđen novi vlasnik Honde!

U petak je javnosti predstavljeno ime novog vlasnika Honde, koji dolazi upravo iz redova sada već bivše japanske momčadi. Ross Brawn potvrdio je ono o čemu se mjesecima nagađalo te postao alfa i omega momčadi koja će se u nadolazećem prvenstvu natjecati pod imenom Brawn GP...

Spas u zadnji čas, rekli bi u Hondi, a spas dolazi u liku i djelu Rossa Brawna, koji je u prvim satima petka postao vlasnik bivše japanske momčadi i tako joj omogućio nastup u 2009. godini.

Kao što je već prije bilo poznato, za upravljačem bolida Brawn GP-a sjedit će stari poznanici Jenson Button i Rubens Barrichello, a Brawn će motore nabavljati od Mercedes-Benza.

"Posljednjih nekoliko mjeseci stajao sam pred golemim izazovom. Zato je današnja objava zadovoljavajući završetak svih napora koji su uloženi u budućnost ove momčadi", rekao je novopečeni vlasnik, zahvalivši se svima u Hondi na suradnji i potpori, kao i svom osoblju u Brackleyu koje je nastavilo s radom neovisno o Hondinom povlačenju iz svijeta Formule 1.

U novoj će sezoni ključni biti njihov entuzijazam te iskustvo dvojice vozača, dodaje Brawn, a zadovoljstvom sjaje i čelnici japanskog proizvođača, koji su se konačno riješili velike brige, iako su svoju momčad u tuđe ruke planirali proslijediti još prije Božića.

"Drago nam je što smo momčad prodali upravo Rossu Brawnu, a nakon objave povlačenja obavili smo razna istraživanja kako bi momčad ipak ostala na životu. Zahvalni smo Brawnu što se odlučio na taj potez", izjavio je izvršni direktor Honde, Horishi Oshima.

Službene boje nove momčadi trebale bi biti žuta, crna i bijela, novi će bolid biti predstavljen pod radnim nazivom BGP 001, a na stazu bi trebao izaći sljedećeg tjedna u Barceloni te sedam dana kasnije u Jerezu.

http://www.brawngp.com/

http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=373492

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 13:39 (nixass).
16 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

A još od 2010. ulaze Amerikanci i njihov USF1 tim. Bit će svašta u vezi F1, najprije zbog krize...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

A još od 2010. ulaze Amerikanci i njihov USF1 tim. Bit će svašta u vezi F1, najprije zbog krize...

Ja baš ne vjerujem da će ući 2010, a možda i uopće jer još uvijek, kolko je meni poznato, nemaju ni sjedište ni inženjere. Još k tome govore da će imat bolid gotov pred kraj ove sezone, a sa testiranjima će počet odma u 2010. Malo sutra
***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Da i vozit će Danica Patrick u toplessu.
Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
neaktivan

nisam sve cital ali sam procital da ima nekakvih promjena... :S

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina

Tako mi svega ak ovo ne bude završilo u nekom Bondu...
Bilo je već toga ali ovo je F1 ipakCool

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina

Honda, ilitiga BrawnGP po novome.. rade nevjerojatna vremena na testiranjima! vjerojatno je brawn nanjušio da imaju odličan bolid za sezonu pa je odlučio ući u posao. zanimljivo, vrlo zanimljivo. mcl u najmanju ruku ne radi tak dobar posao.. jedva čekam start sezone. bit će zanimljiva konstruktorska borba od 3. do 6-7. mjesta..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 18:32 (nixass).
16 godina
neaktivan

Meni je najbolji Schumacher. Šteta šta je otišao.

Legendarna mi je bila njegova zadnja utrka u Brazilu kada je sa zadnje pozicije mašući svojim protivnicima došao ako se ne varam na 5-o mjesto.

Majstor je majstor.

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster OS: Windows Vista Ultimate SP1
16 godina

meni je F1 najbolji sport samo da nema onog idiota Hamiltona Mršti se

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
Mitch kaže...

meni je F1 najbolji sport samo da nema onog idiota Hamiltona Mršti se

E POTPIS I TO ZESCIIIII
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

Honda, ilitiga BrawnGP po novome.. rade nevjerojatna vremena na testiranjima! vjerojatno je brawn nanjušio da imaju odličan bolid za sezonu pa je odlučio ući u posao. zanimljivo, vrlo zanimljivo. mcl u najmanju ruku ne radi tak dobar posao.. jedva čekam start sezone. bit će zanimljiva konstruktorska borba od 3. do 6-7. mjesta..

Da da jako zanimljivo. Baš sam si razmišljao zašto je Brawn tolko riskirao-napravio tako veliki korak, jer u najgorem slučaju mogao je pauzirat opet jednu godinu i već sljedeću bi ga neko zvao (ako ne i ferrari). No kako sad izgleda napravili su odličan posao sa bolidom. Evo baš sam vidio danas je Brawn-Mercedes napravio najbolje vrijeme, a McLaren-Mercedes najslabijeBelji se sa razlikom oko 2,5 sek. Moguće je da su Brawnaći išli samo na benzinskim parama, no ipak ovo je stvarno za svaku pohvalu.
16 godina

Formula 1 je zakon ! ja i ove sezone naijam za Alonsa i Renault , a sljedeće sezone za Alonsa i Ferrari .

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
BlackM kaže...
nixass kaže...

Da da jako zanimljivo. Baš sam si razmišljao zašto je Brawn tolko riskirao-napravio tako veliki korak, jer u najgorem slučaju mogao je pauzirat opet jednu godinu i već sljedeću bi ga neko zvao (ako ne i ferrari). No kako sad izgleda napravili su odličan posao sa bolidom. Evo baš sam vidio danas je Brawn-Mercedes napravio najbolje vrijeme, a McLaren-Mercedes najslabijeBelji se sa razlikom oko 2,5 sek. Moguće je da su Brawnaći išli samo na benzinskim parama, no ipak ovo je stvarno za svaku pohvalu.

brawn kaže da bi se začudili, pogotovo ovi iz mcl-a, s koliko goriva oni zapravo voze. mislim da im se isplatilo kaj su cijelu prošlu sezonu napustili i razvijai bolid za ovu. još da su imali testiranje puno vrijeme.. brawn je stvarno vrhunski inženjer
16 godina
emerik kaže...

Formula 1 je zakon ! ja i ove sezone naijam za Alonsa i Renault , a sljedeće sezone za Alonsa i Ferrari .

Potpisujem samo sto ja navijam za cijeli Renualt i Ferarri oduvijek, a ne za one papke i glupane iz Mclarena
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
protjeran

BMW-Sauber F1 Team forever!

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi HDD320GB 8MB Cache, 7200 o/min Napajanje Frontier 400W
16 godina

Scuderia Ferrari F1 Forzaaa Schumii SOLO CON TE SEMPRE PER TEEE

17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...

Ponovno moj čovjek.
Ove godine ce biti prvi od konstrukotra, nadam se :)
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
16 godina
neaktivan

1. Ferrari sa Schumacherom

2. Ferrari bez Schumachera

3. BMW

4. Renault

5, 6, 7, ... Ostali

... Nešto (bilo što, fićek, peglica, tačke...)

Googolplex. McLaren bez Hamiltona

Googolplex+1. McLaren sa Hamiltonom

Smijeh Namigiva

16 godina
protjeran
Sonny kaže...
kavasaki kaže...

Ponovno moj čovjek.
Ove godine ce biti prvi od konstrukotra, nadam se :)
  I ja isto. Bili su sasvim solidni na testiranjima. Prvog dana u braceloni, heidfeld je bio prvi, a treći dan je Kubica 3.
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
17 godina
neaktivan

Ova sezona bi mogla biti zanimljiva.Izgleda da su tu negdje ekipe iste jačine.

PS:Mogla bi se otvoriti nova tema o formuli,o sezoni 2009.U ovoj ima puno postova,ili bi u moderatori mogli složiti da se novi postovi stave prvi,a oni od prije iza.

16 godina
protjeran

Ovdje sada raspravljajte o f1 2009 sezoni. Ova tema može u lock jer je pretrpana raznim postovima.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
17 godina

dežurni policajac -.-

17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...

Ovdje sada raspravljajte o f1 2009 sezoni. Ova tema može u lock jer je pretrpana raznim postovima.

404 not found
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan

jos samo 13 dana

[url=http://profile.xfire.com/banicewic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/banicewic.png[/img][/url]
16 godina
protjeran
benko kaže...
kavasaki kaže...

404 not found
  Kad ju je LUXX izbrisao...
16 godina
neaktivan
F1 Challenge 2008 cro liga

Ljubitelji formule 1 i F1 igara, ako ste zainteresirani voziti u cro ligi posjetite http://www.forum.hr/showthread.php?t=431716

17 godina
neaktivan

Pocela zadnja testiranja prije Australije u Jerezu.Trenutno Rubinjo (Brawn GP) najbrzi.

1. Rubens Barrichello, Brawn BGP 001, 1:19.236
2. Fernando Alonso, Renault R29, 1:19.819
3. Nico Hulkenberg, Williams FW31, 1:20.015

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan

Đizs Krajst ovi iz Brawna nisu normalni. Evo sekundu su danas brži od svakoga. Rubinjo 00:01'18''398. Svaka im čast i ako ovako nastave, navijat ću za njih. Renault sekundu kasni, McLaren još pola.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice