Standardni dinamo, igraju većinu tekme dobro i onda dobe lijepi pacerski gol....
Ah ah ah. Pretpostavljam da nitko od braniča nije vidio onog Ilića iza i zato su pustili loptu (još je Bišćan širio ruke, da ju pušta)
Standardni dinamo, igraju većinu tekme dobro i onda dobe lijepi pacerski gol....
Ah ah ah. Pretpostavljam da nitko od braniča nije vidio onog Ilića iza i zato su pustili loptu (još je Bišćan širio ruke, da ju pušta)
Ovo sa je biscan napravio se zove nogometna neinteligencija i tocka.. samo glup igrac koji ne razmislja svojom glavom moze takvo sto napravit.. a u dinamu toga ima malo previse doduse vahid je uspio svesti to na minimalac al opet i taj minimalac je u ovakvim stvarima previse..
Zao mi je sta radi jednog glupana dinamo pusi tekmu..
što je nije izbio u 3pm, šteta dobro je Vaha reko sramotno, volio bih da ih gazi do bola, nikad lakše do tri boda mogli doć
a i badelj je igrao ko šonja
a i badelj je igrao ko šonja
Od svih dinamovih igrača meni je Badelj najmanje drag, uopće ne vidim njegov talent i potencijal, loptu ne zna uštopat, iako ima neke dobre ideje prema naprijed, ja bih njega poslao u Lokomotivu na brušenje još koju godinu jer stvarno se lopta odbija od njega kao da je drven. Ili ga prodat ako mu je cijena dobra pa uzet pravog veznjaka.
Nevjerovatno kako se je Bišćan maknuo lopti da prođe, katastrofalna procjena ako je mislio da ide van.............
Od svih dinamovih igrača meni je Badelj najmanje drag, uopće ne vidim njegov talent i potencijal, loptu ne zna uštopat, iako ima neke dobre ideje prema naprijed, ja bih njega poslao u Lokomotivu na brušenje još koju godinu jer stvarno se lopta odbija od njega kao da je drven. Ili ga prodat ako mu je cijena dobra pa uzet pravog veznjaka.
Badelj je očito malonogometni hakler (bar tako igra), dok dobi loptu mora ju prvo na jednu stranu okrenut, pa na drugu, pa oko sebe, pa onda malo naprijed, pa onda nazad i muči tu loptu do iznemoglosti i onda mu ju oduzmu, a dok loptu dodaje onda gleda u pod i nikad ne doda kamo bi trebao. Za mene još nezreo igrač. Kako su govorili za Sammira prije, "previše se igra"...
Da se ispravim mislio sam na Bišćana. Bišćan/Butina, kak mi to moglo pobjeć
Back to the ground. Svi smo imali prevelika očekivanja poslije Villareala.
Ovo je ipak trebalo i igračima i navijačima da se malo primire i smanje očekivanja. Ništa još nije izgubljeno, samo treba uprijet i poradit na osnovnim stvarima (s nekima).
mislim da brugge možemo dobit dva puta,još remi s paokom doma ili villarealom u gostima i prolazimo 100%
Back to the ground. Svi smo imali prevelika očekivanja poslije Villareala.
Ovo je ipak trebalo i igračima i navijačima da se malo primire i smanje očekivanja. Ništa još nije izgubljeno, samo treba uprijet i poradit na osnovnim stvarima (s nekima).
Nisu to nikakva prevelika očekivanja, Dinamo je pokazao što je i kako je protiv Villarrealla i pustimo one priče što je Villarreal došao bez šestorice standardnih. Mislim da su sinoć vidjeli svi da onaj PAOK nije ekipa ni za qurac.To je neka ekipa možda na razini Slaven Belupa ili Cibalije, možda i niže. Pa oni nisu niti jednu priliku pravu stvorili ljudi moji! Ali su zato obranu odličnu igrali. I to je bilo dovoljno. Ali kao što SN kažu Santa Dinamo nastavlja poklanjati bodove po europi. Sad je Dinamo možda malo zahebnio situaciju na ljestvici. Da je pobijedio to bi već bila lijepa prednost ispred svih. Prema meni još 2 pobjede bi im trebale biti dosta za drugo mjesto ali to naravno ne znači da bi trebali s zapisanim porazom u glavi otići u Španjolsku ili Belgiju.
Svi ce se polomit kod Paok-a,prestrava travnjak,tipicni grcki defanzivni nogomet,pritisak s tribina,nema veze imao je dinamo nesrecu,doma cemo ih dobit
Čestitka Dinamu!
Nakon deset kola, preuzeo je vrh tablice!
http://prva-hnl.hr/blog/prva-hnl-2010-11/tablice/
Mi u Splitu više volimo Hajduk (evidentno bolju momčad), ali treba Dinamu skinuti kapu, pogotovo Mamiću - vrhunskom vođi kluba i dečkima u timu. Dinamova europska igra je super kao i ova u HNL-u.
Čestitka Dinamu!
Nakon deset kola, preuzeo je vrh tablice!
http://prva-hnl.hr/blog/prva-hnl-2010-11/tablice/
po običaju, sezona se već privodi kraju
Mi u Splitu više volimo Hajduk (evidentno bolju momčad), ali treba Dinamu skinuti kapu, pogotovo Mamiću - vrhunskom vođi kluba i dečkima u timu. Dinamova europska igra je super kao i ova u HNL-u.
malo zahe..avas, ha ? :D
a hajdukovci si zabrijali nakon par kola da će bit prvi hahahhah ajooooj
Nažalost, nemamo Mamića, Markovića, sudačko tijelo... Teže je igrati nogomet baziran isključivo na igri na terenu.
Uostalom, tko smo da proturječimo - i predsjednik glavom je upozorio da tamo negdje ima neka mafija. Mamić i Marković su se našli prozvanima (Mamić prvi), što znači da je kriv.
Znate ono, kad u gužvi ljudi viknete "hej, budalo!" - tko se okrene...
A predsjednik je najedanput ''stručnjak'' za mafiju, on je pravnik na papiru, a u praksi je goli k......, gdje je bio prije mandata, što se onda nije oglasio na mafiju, sad je najedanput ''jak'' ali nažalost samo na riječima.
Nije baš samo pravnik na papiru. Za razliku od tebe i mene, ima valjanu potvrdu sposobnosti i znanja, kao doktor znanosti kaznenog prava i dugogodišnji profesor na Pravnom fakultetu. Mislim da je smiješno nazvati ga "pravnikom na papiru".
Uostalom, svi mi, u dubini srca, znamo da je u pravu.
Ništa to nije novo u Hrvatskoj u kojoj da na slijepo pokažeš prstom i vikneš "kriminalac", imaš 90% šanse da pogodiš. :)
I još kad se sjetim d aje izjavio da je radio na uređivanju zakona, tj. na njihovim aktima i kad vidim kakve smiješne kazne neki dobijaju, to mi pokazuje da sam sebi skače u usta, ''donosim zakone sa smiješnim kaznama''.I to je pravnik, ajd molim te.Predsjednik se nažalost svaki dan ''druži'' sa mafijom tamo na ''vrhu'' a priča o nogometnoj mafiji. LoL
Ali ovo je sad već offtopic.
Nego, napokon smo na prvom mjestu, gdje nam je i mjesto :)
Naxx- čuj nije Dinamov problem što Hajduk nemože pobijedit Karlovac, i onda opet prstom upirat u Dinamo i suce.
Ja sam u startu rekao da je Dinamo zakon i da je sretan što ima poštenog čovjeka na vrhu, a ne pekara-mutikašu.
Dinamo mora biti prvak i to ne zato što je Croatia, nego Dinamo.
Ja sam u startu rekao da je Dinamo zakon i da je sretan što ima poštenog čovjeka na vrhu, a ne pekara-mutikašu.
Dinamo mora biti prvak i to ne zato što je Croatia, nego Dinamo.
Previše sarkazma je u tim tvojim rečenicama i svima je jasno na što ciljaš.
Izgleda da suci više vole pare nego krafne\o/
Nažalost, nemamo Mamića, Markovića, sudačko tijelo... Teže je igrati nogomet baziran isključivo na igri na terenu.
Uostalom, tko smo da proturječimo - i predsjednik glavom je upozorio da tamo negdje ima neka mafija. Mamić i Marković su se našli prozvanima (Mamić prvi), što znači da je kriv.
Znate ono, kad u gužvi ljudi viknete "hej, budalo!" - tko se okrene...
lol, pa koliko ja vidim i ne žale se baš ekipe koje izgube od Dinama, a i Dinamo uglavnom uvjerljivo pobjeđuje. ako ne rezultatom onda bar uvjerljivom igrom. U kojoj je utakmici Dinamo ove sezone u HNLu ( pa i puno sezona unatrag ) bio igrački u podređenom položaju? NIKAD! I onda ljudi pričaju nebuloze on namještanju utakmica! Pa Dinamo ni nemora namještati utakmice kad ima dovoljno jaku, i prejaku momčad svjetlosnim godinama udaljenom od HNLa. Nemaju potrebe da namještaju. Ma dajte, iluzorno je uopće pričati o namještanju utakmica u kojoj je Dinamo sudionik. A kad god Hajduk izgubi ili odigra nerješeno. kriv - sudac. Ma tko je ikad čuo da je ekipa imala loš dan, loše odigrlai, podcijenili protivnika! U Hajduku? Ma kakvi Hajduku da se to desi, sudac je kriv za sve! lol, lol, superlol.
" Prema Zidakovu misljenju, kuknjava koja se čula s juga zemlje rezultat je navijačke zavisti koja ne može prihvatiti činjenicu da je jedan nogometni klub (Dinamo) posljednjih godina jednostavno bolji od drugog nogometnog kluba (Hajduka). I Dinamo je, kaže Židak, u godinama kada su Hajduk vodili Tomislav Ivić i Tito Kirigin, bio inferioran. Sada kada Dinamo ima svoga Ivića (Vahida Halilhodžića) i svoga Kirigina (Zdravka Mamića), stvari odjednom nisu dobre."
http://www.jutarnji.hr/pavicic-i-zidak--split-protiv-zagreba/891838/ - zanimljivo.
Jao Bože moj primitivizma i zadrtosti. Zašto se svaka tema navijačka mora pretvoriti u sukob? Najbolje bi bilo da se Bug Forum drži striktno IT tema i da ovakve teme budu zabranjene.
Jao Bože moj primitivizma i zadrtosti. Zašto se svaka tema navijačka mora pretvoriti u sukob? Najbolje bi bilo da se Bug Forum drži striktno IT tema i da ovakve teme budu zabranjene.
Naxeem je zakuVo.
Naxeem je zakuVo.
a onda bi ih prijavio,haha,dobar dobar
nego,pogledajte ovdje kako stoji Dinamo http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-65-najbolji-klub-na-svijetu/360444.aspx
Centralni branič, Biščan je već "star", Tonel nije dugoročno rješenje. Mladi talent koji bi učio od ove dvojice. Mislim da Barbarić nije loš ali...
Tomečak previše oscilira.
I daj odfafajte s tim "vrtić tata jači ajduk dinamo '67 '95" spamanjem...