Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 126.066
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Dinamo 2010/11
FlyBoy kaže...

Veliš krava muzara...

Onoliko para uloženo u njega, a baš izgleda kao zadnje smeće.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Svaka cast modrima, odlicna utakmica sinoc

15 godina
Dinamo 2010/11

najbolja tekma koju sam ikad pratio uživo,atmosfera navijača za deset

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Jucer dok sam gledao tekmu nisam mogao vjetovati da je to Dinamo, stvarno vrhunski nogomet smo jucer gledali i svaka cast samiru na odlicnoj utakmici i naravno ostatku momcadi.

17 godina
moderator
Dinamo 2010/11

Samo da znate - u nedjelju besplatan ulaz na tekmu sa Zagrebom!

http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/2590/Default.aspx

valjda će do tada i kiša prestati padati...

očekuje se i prvi nastup Jakub Sylvestra - mladog reprezentativca Slovačke...

...
16 godina
Miro kaže...

pa nemogu virovat da van je toliko teško napunit stadion, protiv Villarreala samo 20 000 ljudi, možete vi reč šta oćete al to je stvarno žalosno

17 godina
slimyyy kaže...
Miro kaže...

pa nemogu virovat da van je toliko teško napunit stadion, protiv Villarreala samo 20 000 ljudi, možete vi reč šta oćete al to je stvarno žalosno

dok god će se "neki" busat u prsa sa brojem gledatelja a ne rezultatom, ništa od napretka..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
nixass kaže...
slimyyy kaže...
Miro kaže...

dok god će se "neki" busat u prsa sa brojem gledatelja a ne rezultatom, ništa od napretka..

ako misliš na hajduk, hajduk je napravia veći napredak ove sezone u odnosu na dinamo, a pun stadion je neupitan za skoro svaku utakmicu

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
nixass kaže...
slimyyy kaže...
Miro kaže...

ako misliš na hajduk, hajduk je napravia veći napredak ove sezone u odnosu na dinamo, a pun stadion je neupitan za skoro svaku utakmicu

A teško napravit napredak od nule

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Svaka čast Dinamu, vrhunska utakmica, još da je Hajduk dobio bilo bi odlično, al' eto, bolje išta nego ništa.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
nontryer kaže...

GOTOVO!!!

2:0! Ovakvu Dinamovu utakmicu nisam gledao od.. ne znam!

Od Partizana i 5:0 kad smo ih razbili

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Idem sutra na ovu tekmu di je besplatan ulaz. Iskreno nisam par godina bio na Maksimiru, a nije da mi se išlo sa svim onim krasnim navijačima. Vrijeme je da se stvari promjene, da čovijek može dovest obitelj i djecu na tekmuj, bez ikakvog straha. Naravno sad će neki reći pa idi na istok/zapad tam nikad nema problema. Je al opet treba i uć i izać sa stadiona, pa u tramvaju se vozit...uglavnom drago mi je što budale bez budućnosti bojkotiraju Dinamo.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
15 godina
protjeran
ulinsky kaže...
Jura iz druge galaksije kaže...
nontryer kaže...

GOTOVO!!!

Da,zato sad Partizan igra u Ligi Šampiona,šuti pls Namigiva

Svaka čast Dinamu ali vi morate još dosta utakmica pobediti za prolazak u drugi krug Namigiva

Ako pobijede PAOK u gostima, eee to bi bio već veliki korak u nokaut fazu

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...

Ako pobijede PAOK u gostima, eee to bi bio već veliki korak u nokaut fazu

još im treba 7-8 bodova da budu sigurni 2.

recimo, dvije pobjede doma, i otprilike 2 boda iz gostiju i to je to!

više ni ne treba.. no, ako će igrat ko i prošlu tekmu (u što se nadam, ali i sumnjam lagano) mogli bi biti i prvi s lijepim brojem bodova..

ali, dinamo uvijek neš syebe u uefi pa sam dosta skeptičan (brann, heerenveen).. Šutim

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Idem sutra na ovu tekmu di je besplatan ulaz. Iskreno nisam par godina bio na Maksimiru, a nije da mi se išlo sa svim onim krasnim navijačima. Vrijeme je da se stvari promjene, da čovijek može dovest obitelj i djecu na tekmuj, bez ikakvog straha. Naravno sad će neki reći pa idi na istok/zapad tam nikad nema problema. Je al opet treba i uć i izać sa stadiona, pa u tramvaju se vozit...uglavnom drago mi je što budale bez budućnosti bojkotiraju Dinamo.

Joj daj molim te, šta te tko ima dirati. Nikad u životu nisam čuo da je skupina navijača napala djecu ili neku obitelj, kao nesigurno je prije bilo dolaziti na tribine. Eto na poljudu pale baklje i bacaju toposke udare i nikom ništa, a maksimiru jedna baklja i odmah policija uletila kao seljaci jedni šta se usuđuju palit baklje. Zna Mamić šta radi nije on glup, eto sada govori Biliću da je rasist, a on je još sa dudom od kada je vodio mladu selekciju. Danas ljudi dosta često uzimaju medijima za riječ, nego da otiđu sami pa da provjere. Ovako oni stavaraju sliku u društvu.

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
tandara kaže...

Ajde ulinski lijepo......hm ono bolje porazi u ligi prvaka,nego pobjeda u el hmmmmmmm neznam

lako se osvrtat na stare utakmice, tako i mi možemo reč da smo manchesteru nanili jednu od najvećih poraza u povijesti, 6:0 1980. na Poljudu...

Vidi se da si zatupljen dalmatinac totalno,tko je spominjao povijest tupane,ja sam na sarkastičan način ukazao na partizanovo gubljenje utakmica u odnosu na dinamove pobjede.

par-sha 0:1,din-vil 2:0

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Evo da se malo nasmijete, dečki sa foruma si dali truda. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 22:06 (VeX7).
17 godina
moderator
FlyBoy kaže...

Ako si bio jučer na tekmi, mogao si vidjeti da je doista bilo dosta obitelji s malom djecom.

Jedino je bio problem što je na zapadu bila prevelika gužva (iako se publika puštala na samo jedan ulaz da ih se "natjera" da idu i na istok), pa je dobar dio ljudi ušao tek 15 minuta nakon početka...

Istina, bila je kazališna atmosfera (na sjeveru samo jedna manja grupica), ali da je ranije pao gol, razbudile bi se i tribine.

Sve u svemu - iznimno velik posjet za jedan nebitan HNL susret, koji je na kraju na žalost bio i dosta dosadan jer je Zagreb cijelo vrijeme igrao bunker i išao na destrukciju, uz masu izležavanja...

...
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
ulinsky kaže...
Jura iz druge galaksije kaže...
nontryer kaže...

GOTOVO!!!

Da,zato sad Partizan igra u Ligi Šampiona,šuti pls Namigiva

Svaka čast Dinamu ali vi morate još dosta utakmica pobediti za prolazak u drugi krug Namigiva

Hm, dosao je i taj dan...... Cool Znam da znas dalje. Znam da ti se tolerira razno-razno blebetanje ovdje na ovom forumu. Ali nikada niste bili ponizeni kao protiv Dinama '97. 5:0 je bilo i ostalo.

Sta se Lige prvaka tice, partizan bi mogao bit "lutka za napucavanje" da ne velim napuhavanje. Znam da znas sta mislim Belji se

Istini za volju, ja bih radije da Dinamo bude kanta za napucavanje u Ligi Prvaka nego da igra Europa Ligu s stalnim ispadanjima već u skupini ma koliko dobro igrali (ne odnosi se na ovu godinu). A i Partizan će sigurno nekome otkinuti bod......

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Istini za volju, ja bih radije da Dinamo bude kanta za napucavanje u Ligi Prvaka nego da igra Europa Ligu s stalnim ispadanjima već u skupini ma koliko dobro igrali (ne odnosi se na ovu godinu). A i Partizan će sigurno nekome otkinuti bod......

Ma boli me za partizan. Njih smo razguzili kad je trebalo. Idemo dalje.

Kaj se tice toga da bi radije gledao Dinamo ko kantu za napucavanje u euro ligi, ili kao do sad malo po malo? Iskreno ne znam. Mislim da je to tipa "jel bolje bit prvi u selu ili zadnji u gradu?" Retoricko pitanje.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

A po čemu je grad "bolji" od sela? lol, ponekad je "selo" pametniji izbor........:))

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Najbloji trenuci sa utakmice Dinamo-Villareal

VOLIM TE DINAMOOOOOOO
15 godina
protjeran
ivanpk kaže...

Najbloji trenuci sa utakmice Dinamo-Villareal

ništ posebno.....mislim snimka.

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Kakvi likovi, isse treba potplatit amerikance da lansiraju sa onih svojih nosača aviona jedan fighter i da raketira Kuću Nogometa, zajedno sa svim ovim karikaturama unutra

http://sportske.jutarnji.hr/markovic-dozivotni-predsjednik-hns-a/889232/

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Šmrc Plač

Dinamo živi vječno
16 godina
Dinamo 2010/11

Butina je zajebo.

17 godina
neaktivan
bruno03 kaže...

Butina je zajebo.

Butina? Kelava je branio.

Music is my life :)
16 godina
odjavljen
makaweli kaže...
bruno03 kaže...

Butina je zajebo.

Butina? Kelava je branio.

A morao je nesto napisati da ispadne pametan...

E moj Biscane i jos vodja ekipe... Dok je tebe, nema srece. Ali, bar je lijepo odgledao let lopte sto je je Cool.

15 godina
protjeran
bruno03 kaže...

Butina je zajebo.

Epic fail lol. Ma što mi je još najgore, ovi grci nisu uputili udarac u okvir vrata jebmt

Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice