Broj jedan, tko se to čudi da nema rezultate nakon 4 zgiba, pejstaj citat? On ni nitko drugi to nije rekao, umišljaš. Rekao je da nije napredovao u težini, za što mu je potrebna hrana.
Broj dva, i da je napisao takvo nešto (a nije)... a šta je to ovo ovdje? Jeli ovo BB/PL centar, steroidaška rupa? Već je rečeno jedno da ovo nije BB/PL forum.
Tri... ne znam čemu ove šprehe sa wheyom, tko ulazi uopće u raspravu i tko ne zna više što je to. Danas ono žene znaju što su proteini i kupuje "fatburnere" u Pollea.
I četri, ovo sa šipkom... ne znam, ali ima ekipe cijelu zimu radi street i izgledaju ok. A ako misliš da ja sugeriram da je street bolji od BB, ja ti odmah mogu reć da nisam odradio niti jedan street trening ali nemam ništa protiv, dapaće.
1. Iz konteskta se vidi, da je mislio sa dva treninga valjda osjetiti napredak u smislu i kila i snage, što je osjetio da ne ide to tako.
2. Ovo je random grupa o rastu mišića i vježbanju, a whey kao i ostali dodaci su obični dodaci vježbačima i nije zabranjeno razgovarti o njima.
3. I neka kupuju, fitness industrija je tu da proizvodi, vježbači da kupuju. AKo napišem na tabletu muscle gainer i prodam je tebi, a čisti je asipirn, a ti motiviran tom tabletom i placebom pojačaš trening i svoju kondiciju, di je problem? Ljudima nekad treba i takve motiviacije, stime da ne pišem ovo jer ta ''kemija'' kako je neki neuki ljudi ovdje nazivaju, nije štetna, a dobar dio nje radi ono za što je namijenjen. Ne razumiješ se očigledno kao i tvoj kolega s dinamovim znakom pa pišete nebuloze.
4.Nisam rekao ništa protiv streeta, i sam ukomponiram djelove streeta u svoj trening u gymu. Izgledat ok, nije isto što izgledat dobro, vrhunski, odlično, izrezano, napucano. Izgledat ok može svatko tko pazi da ne ždere smeće, i tu i tamo se digne sa stolice od računala.
Ovisno što je kome cilj u vjžebanju. Meni je imati što više kg i snage, a pritom izgledati mišićavo i izrezano. Imati dovoljno kondicije, uz snagu te izgled. Sve mi je to bitno.
netko vuče trbušinu, ali je jak ko bik.
Netko je građen ko afkrički vodovod, ali skače po šipkama ko lud, i to mu je cilj i shema i za to svakom od njih svaka čast.
Moje sugeriranje dečku gore nema greške: jedi, pij vodu, riješ se smeća, vježbaj bar 3-4 tjedno, odmaraj, i uzmi whey ako si u prilici, ako nisi nemoj i ok, a kad imaš priliku kreni u gym jer tamo možeš još jače i brze razviti tijelo jer PROGRESIVNO MOŽEŠ MJENJATI OPTEREĆENJA, RIKTATI SI KUTOVE I RAZNE VJEŽE što u streetu baš i ne možeš, o tome se radilo.
Sad napuštam ovu raspravu, jer po 5. put pišem jedno te isto.
Fila, imam ja ženu doma ako se želim svađat. Svoje konflikte sa kolegom sa dinamovim znakom rješavaj sam a mene nemoj uvlačit u to. Ni ti ni on. I pažljivije čitaj postove, na ovo što si sad napisao se jednostavno ne isplati trošit vrijeme i odgovarat.

Trava raste tamo gdje je posadiš.