Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.163.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Rast mišića i visina
XVII Mini kaže...
RuskeGTT kaže...

odradio sam ruke i prsa jucer...veceras me bicepsi i prsa rokaju podosta...ima li koji lijek za to? citam da ananas je dobar, ali ga nemam...aspirin? eferalgan? ista drugo?

Najbolja bol{#} .. sta si takva curica proce za par dana barem znas da si posteno odradio a najbolji lijek odmaranje/spavanje.

bas to...prespavao sam, probudio se ujutro, puno manje boli...ali sinoc mi bilo dosta neugodno, molit cu malo razumjevanja, nisam bio god i pol u teretani radi toga jer sam imao sudar i nisam smio ic...

sad se polako vracam...

15 godina
fila2208 kaže...
RuskeGTT kaže...

odradio sam ruke i prsa jucer...veceras me bicepsi i prsa rokaju podosta...ima li koji lijek za to? citam da ananas je dobar, ali ga nemam...aspirin? eferalgan? ista drugo?

tablete protiv upala i bolova, baš si ''pi.kica''-

magnezij i vitamin c, i ništa osim toga. Nikakve tablete ni pod razno jer blokaju mozgu info da je mišić uopće ozlijeđen a to ne želiš.

a cuo sam to za tablete, kako god nisam uzeo nista, prespavao i ok je...idem veceras na iduci trening, pa po svjezeg ananasa, na popustu je u konzumu :D

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

sad sam pojeo 200 g bijelog kruha.. hocu se udebljat? :(

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

ne da hoćeš,nego već jesi :)

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...
exer1234 kaže...

ne da hoćeš,nego već jesi :)

smrc.. i jos dobio td od tebe :(

13 godina
Rast mišića i visina

Ljudi aj napisite šta vas najviše smeta kod drugih vježbača ,ako nije problem :) 

15 godina
Rucipe kaže...

Ljudi aj napisite šta vas najviše smeta kod drugih vježbača ,ako nije problem :) 

Kad ne znaju spremiti iza sebe, no bitno je da nabiju nenormalnu kilažu(500kg na benchu) i onda ja to moram micat {#}

Ili kad se zaleti njih 10 i onda rade ezveze eto tek toliko da rade i da su si blizu pa zauzimaju mjesto bez veze

Moje će ideje jednoga dana pokretati svijet! Ne postoji zastava dovoljno velika da prekrije nevine ljudske žrtve!!
14 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...
Rucipe kaže...

Kad ne znaju spremiti iza sebe, no bitno je da nabiju nenormalnu kilažu(500kg na benchu) i onda ja to moram micat {#}

Ili kad se zaleti njih 10 i onda rade ezveze eto tek toliko da rade i da su si blizu pa zauzimaju mjesto bez veze

e bas to,ostave sve kako su i koristili!iako pise lijepo velkim slovima na vise mjesta u teretani da se utezi i bucice nakon koristenja vrate na svoje mjesto! {#}

ili kad dočki dođu u teretanu pa sjednu za spravu i vise melju međusobno nego sta vježbaju. {#}

The difference between who you are and who you want to be is what you do!!
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Meni smeta jedan cd od 20 pisama koji se vrti već godinu dana u gymu

13 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Meni smeta jedan cd od 20 pisama koji se vrti već godinu dana u gymu

nije to nista, u mojoj teretani nekad zna biti   ne pjesme nego antena zagreb. I onda odjednom dobro dosli u najbolji glazbeni mix antene zagreb {#}

eune : Flaeryy
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

ljudi samo da pitam koji je maximalni rok uzimanja kreatina jel oko mjesec dana?i koliko vremena nakon prestanka se ponovo uzima?

14 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

ljudi samo da pitam koji je maximalni rok uzimanja kreatina jel oko mjesec dana?i koliko vremena nakon prestanka se ponovo uzima?

uzimaj ga svaki dan 5g i netribas pauze

12 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Nitro233 kaže...

uzimaj ga svaki dan 5g i netribas pauze

Treba svakih 2 mjeseca uzeti makar tjedan pauze zbog čišćenja metaboličkog smeća koje se dodatnim kreatinom doprema u mišiće.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
15 godina
Nitro233 kaže...

Svaki dan šikni 10 grama u shake i nemaš brige.

Btw. kolegica traži jedan ukusan whey da bi počela uzimati.

Ne znam kakvi su okusi od myproteina?

preporuke finih wheyeva, njoj je da je fin, gramaža po mjerici nije tako bitna, ali nek nije neko smeće, thy.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 14:28 (fila2208).
16 godina
Rast mišića i visina

iskreno meni je okus vanilije od myproteina odvratan, uzas mi je pit, ali posto je jako jeftin njega koristim.

daleko najbolji je od optimum nutritiona, po mom iskustvu.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Nitro233 kaže...

Svaki dan šikni 10 grama u shake i nemaš brige.

Btw. kolegica traži jedan ukusan whey da bi počela uzimati.

Ne znam kakvi su okusi od myproteina?

preporuke finih wheyeva, njoj je da je fin, gramaža po mjerici nije tako bitna, ali nek nije neko smeće, thy.

myprotein cokolada ti ima izvrstan okus.milina ga je pit sa mlijekom :)

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
cod4gamer kaže...
f

myprotein cokolada ti ima izvrstan okus.milina ga je pit sa mlijekom :)

Čuo sam da se žale na čokoladu od myprota...pa nisam htio da se zaletimo sa kupnjom.

predlažem joj da ga pije shakeanog, sa bananama, mlijekom, zobenim itd, sve zblenda tako i bude, koristit će ga nakon treninga prije posla za neki zamjenski obrok pa bi rada da uzme što finiji da joj se svidi jer sam je jedva nagovorio. :)

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nije loš okus čokolade, iako mi je miljama bolji dupla čokolada od ON wheya... No nisam lud da plaćam to, svejedno mi je

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Nije loš okus čokolade, iako mi je miljama bolji dupla čokolada od ON wheya... No nisam lud da plaćam to, svejedno mi je

Ma nema šanse, 450gr za 150kn, a myprotač je 150kg 1kg.
Yebga, ipak džep bira, ne jezik :)

16 godina
Rast mišića i visina

Čokolada meni odvratna od MP,na silu sam pio i skoro povracao dok vanilija preporod po okusu :)

15 godina
Rast mišića i visina

A yebat ga jedni jedno drugi drugo :)

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jebiga, subjektivno... Ja kad sam uzimao ON trojica mi preporučuju jagodu, na silu sam je pio al šta ćeš, nije ništa što se ne može :D

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

sve je fino samo treba znati pogoditi mjeru vode/whey-a/glukoze
stavi pol litre vode sa neznam kojim wheyom jedne mjerice, naravno da neće valjat

Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja sam pio od MYP cookies okus...odličan

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Ja sam pio od MYP cookies okus...odličan

cookies and cream ili? meni je taj bas odvratan. tj preslab je za moj ukus...al dobro............................... kao da je bitno kakav je okus, bitno da je protein. 

Sto se muzike u ter tice. kao da je bitno.. slusam tek toliko da nije tisina..a sta se pusta, boli me.... 

Sto mi smeta u teretani? iskreno, smetaju mi ljudi koji cim ulete u teretanu, odmah idu na traku ili bicikl, trce ko idioti, i onda na tegove, prodju svaku spravu , od pocetka do kraja..

Takodjer me nerviraju ljudi koji zauzmu neku spravu, i onda 10 min pauziraju izmedju serija, i naravno neda da je ti koristis. ahhahah.. al bitno da prica 10 min..super trening..

Nerviraju me ljudi koji rade samo bench, vecinom su jaki na tom liftu,ali samo njega rade. svaki put kad dodju u teretanu, samo bench....eventualno ruke.. Smijesno,ali kod mene u bivsoj teretani je bilo toliko pacera. znaci nitko ne radi noge. samo prsa i ledja, i ruke.. cak ni ramena ne rade... Ako se i netko slucajno zezne, i pocne radit noge, onda je to vecinom samo izolacije,.. cak ni na presu ne idu,a kamoli cucanj.. jadno..

Dalje, nerviraju me ljudi koji se prave pametni.. Ista teretana, isao sam s frendom, ugl trazio lik da mu ta trenerica tamo ili koji je vec k.. sastavi program .. za mrsavljenje jel.. treba skinut 30 kg lik, i sad bi on smrsavio al bez da mijenja prehranu (kila cvaraka dnevno, tabla slanine, kila kruha. masti itd.. normala :D ) , i sad naravno cura kaze da moze,, ne trebas mijenjati prerhranu, samo ti plati trening i da vidis... samnom je radio 4x tjedno neki bro split trening,ali smo radili sve.. ... compounds vjezbe...al on je odlucio platit..

cura mu sastavi program znaci 3x tjedno... prvi dan bench. 5 serija ravan, 5 kosi, 7 serija pec dec.... serije su 12x. ali obavezno stat na broju 12, iako mozes i vise. na kraju dodje da napravi samo 1 radnu seriju, zadnju... :D .. i biceps..  neke curlove...

drugi dan ledja,,, znaci od ledja mu dala jedino lat masinu iza glave, i to jos forma ubi boze, i hiperextenziju, valjda znate sta je to.. znaci 2 vjezbe za ledja po 3 serije.. a za prsa 17 serija.. .. i triceps .. pushdown kabal ,i ez sipka curl..ali ne francuski, skullcrush ili potisak iza glave.. nego biceps curl s ez sipkom, kao vjezba za triceps.. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. ja se krstim. gledam, koji k.wtf..  Kaze ona, pa to je za triceps... hahaha. taj dan mi je bio zadnji u toj teretani. . . .. znaci uzimas pare. ne znas sta radis.. za k.. si... ne treniras......

zadnji dan noge i ramena spojeno,obavezno..... cucanj nikako, da ne polomis ledja... isto curlovi, quad, loza i to je to. ramena samo prednje i srednje rame, zadnje ne. vec radi s ledjima ... :D

ali najbitnije da 5 vjezbi za trbusnjake,, pola sata svaki trening, to ce ti skinut stomak. kakva prehrana.. treniraj ovako, daj pare. i da vidis... od toga je proslo god ipo dana. tocno. lik dan danas ima 120 kg. kao i taj dan... jos se drzi tog programa :D ..a to mi najbolji frend. al jbg. sta ces... 

Nerviraju me ljudi koji ispravljaju tvoju formu.. recimo dodje meni neka zenska starija.. ja radim veslanje u pretklonu s sipkom, nesto tipa Yates stil, malo uzi hvat, i dodje mi i kaze da ne radim dobro. da se moram spustit na 45 stupnjeva, rasirit noge, i sirok hvat. mnogo siri od ramena.. mislim....... 

Nerviraju me likovi koji izmisljaj neke vjezbe, i zauzmu pola teretane... a vjezbe su skroz besmislene..

Ne znam dalje.. ima toga jos. zato sam otisao u svoju teretanu , i sad je mir....  

E da, nerviraju me ovi kao hardcore vjezbaci, pa pricaju o creatinu,aminokiselinama,bcaa... kao uzet cu si aminokiseline da se nabildam. ja slusam tamo i placem... a prehrana im je plazma keks i mlijeko cijeli dan

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 4:11 (exer1234).
12 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Meni su najžešći likovi koji ispravljaju formu kao što je exer spomenuo, no primjetio sam iz vlastitoga iskustva da što si jači prestanu ti govoriti, neki dan radim čučanj 110 kg atg, prije bi mi govorili da će bi otpasti koljena jer mi prijeđu preko prstiju, a sada su se kritike ušutile, valjda što nitko od njih nema mobilnosti, a ni snagu da radi ovo moje.

Što se tiče prehrane, to ne volim raspravljati sa laikom IRL, internet only.

16 godina
Kramerdida kaže...

Meni su najžešći likovi koji ispravljaju formu kao što je exer spomenuo, no primjetio sam iz vlastitoga iskustva da što si jači prestanu ti govoriti, neki dan radim čučanj 110 kg atg, prije bi mi govorili da će bi otpasti koljena jer mi prijeđu preko prstiju, a sada su se kritike ušutile, valjda što nitko od njih nema mobilnosti, a ni snagu da radi ovo moje.

Što se tiče prehrane, to ne volim raspravljati sa laikom IRL, internet only.

meni su najjaci likovi koji imaju vrhunski nabildani gornji dio tijela, ono ogromne ruke, prsa itd. a onda ide radit cucanj 110 kg i to ne onaj do poda i jos ga dvojica drze da ne padne, al glavno njemu da za ruke dize bucice od 20 kg svaka.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Takodjer sto se prehrane tice, ne volim uzivo, jer me cudno gledaju... Neki dan mi neka prijateljica koja treba smrsavit , prica kako joj je profesor rekao da ne smije jesti rizu zbog skroba, :D ni ostale uh. znaci cura uopce ne unosi u sebe uh... a jede ono.. ako unosi 1000 kalorija.. uzas. Malo mi je cak i neugodno pricati o tome uzivo nekom, tj govorit mu neke stvari, jer imam osjecaj da misle da sam lud....

mar123 takvi vecinom ni ne rade cucanj, tj ni noge.. svaki dan je upper body. Barem u mom slucaju. Isto tako me ziviraju likovi tu kod mene u gradu koji se hvale tezinama na benchu.. Samo to im je cilj i bit, samo bench, svaki dan bench.. hvale se s 150kg kao.a ROM im je 2 cm. znaci doslovno 2 cm spusti i to mu je ponavljanje.. ma daj.. bitno da po fejsu pises 150+ .. :D .. ledja ne rade, samo prsa i biceps. ono sto se vidi jel.. Njima je whey steroid. kao mi nismo natural. on samo natural vjezba :d .. kako su ljudi glupi i neobrazovani...

Jeste vidjeli ovo smece' hahaha

http://www.24sata.hr/zdravlje/10-najboljih-videa-za-savrsene-i-seksi-trbusnjake-te-vitak-struk-360434?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=360434&utm_campaign=24sata+Facebook+status

kako novinari mogu takve gluposti stavljat.. pa skroz su neobrazovani. ne razumijem. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 12:04 (exer1234).
15 godina
Rast mišića i visina

Kupio sam sebi whey protein 2.5kg..da li da sad pređem na defku,nisam siguran necu li puno opasti? trenutno sam na 80kg 175cm.

Da li da pijem dvije mjerice na dan ili jednu? i kad ?

nisam nikad koristio protein samo kreatin pa sam ih mislio zajedno piti..

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
tpg kaže...

Kupio sam sebi whey protein 2.5kg..da li da sad pređem na defku,nisam siguran necu li puno opasti? trenutno sam na 80kg 175cm.

Da li da pijem dvije mjerice na dan ili jednu? i kad ?

nisam nikad koristio protein samo kreatin pa sam ih mislio zajedno piti..

pa pij onolko kolko ti treba da za taj dan zadovoljis proteinske potrebe, vidis kolko nisi unio hranom i tolko uzmes wheya. kreatin mos mjesat s njim.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice