Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.760.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ah ta škola...

U mome razredu bit će 17 ili 18 zaključenih petica, možda jedna 3, a ostatak 4. Ukupni prosjek razreda je 4.6. Ovo je prvi razred prirodoslovno-matematičke gimnazije. Ovakve ocjene su i razumljive jer su se svi upisali sa 61 bod. A ostalim prvim razredima bit će najviše 5 petica.

Open Source!
15 godina
Ah ta škola...

U mene 3 petice, uključujući mene. Trica 3,4 . 1 pada. Ostatak 4. 30 nas ima.

I don't give a fu*k
16 godina
protjeran
Re: Ah ta škola...
Vapor kaže...

U mene 3 petice, uključujući mene. Trica 3,4 . 1 pada. Ostatak 4. 30 nas ima.

U nas jedan pada na godinu, a oko 16-18 (neki imaju sanse) ce ici na popravni.

Gimnazija FTW!

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Razred - 29 učenika.

15 palo - 14 prošlo.

1 pao na godinu, 6 palo 2 predmeta, 8 palo 1 predmet.

Dvoje prošlo s 5 (obadvoje prosjek 4,5), petero sa tricom, ostali sa četvorkom.

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Pa to kažem. U gimnaziji je što znači da je osuđen na "bubanje" napamet.

I ja sam bio u gimnaziji i bas ti koji su bubetali na pamet su padali i jedva prolazili. Nitko od profesora to nije volija i to se jedino moglo iz povijesti, ako si stvarno maca i ne znas povezat činjenice, te filozofije(koju se inace mora bubat na pamet, nema druge)

16 godina
Mitsuoka kaže...
kingmedo kaže...

I ja sam bio u gimnaziji i bas ti koji su bubetali na pamet su padali i jedva prolazili. Nitko od profesora to nije volija i to se jedino moglo iz povijesti, ako si stvarno maca i ne znas povezat činjenice, te filozofije(koju se inace mora bubat na pamet, nema druge)

Ja sam jos u gimnaziji, i bas ti koji bubaju napamet prolaze bolje od mene koji ucim sa nekakvim razumijevanjem.(zelim shvatiti ono sto sam procitao)

Sve profesore boli k. za tim, te se to moze raditi iz svih predmeta.

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
17 godina
neaktivan
passat kaže...
Mitsuoka kaže...
kingmedo kaže...

Ja sam jos u gimnaziji, i bas ti koji bubaju napamet prolaze bolje od mene koji ucim sa nekakvim razumijevanjem.(zelim shvatiti ono sto sam procitao)

Glavni problem je taj što je gradivo nepovezano.Koliko se ta tvrdnja činila banalnom ili apsurdnom,po mojem mišljenju da je sustav sređen učenici bi 50% manje vremena provodili na učenje/štrebanje.To se odnosi na one predmete koje je moguće povezati tipa povijest,likovna umj.,glazbena umj.,geografija.Evo vam primjer hrvatski jezik 4. godina,književnost druge polovice 20.st je usko povezana s filozofijom,pa tako npr. tko je pročitao roman od camusa ili sartrea neće trebati toliko učiti činjenice iz filozofije,već će na temelju svoga stečenoga znanja moći s većim razumijevanjem objasniti neke filozofske činjenice.

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
passat kaže..

onda su te dopali takvi profesori, meni su sve bili mladi profesori, ono 30ak godina i trazili su razumjevanje gradiva.

Bila je ova jedna koja je mogla nabubetat sve na pamet, stalno je padala, i pov i hrv, a i mat i fiz (predmeti u kojima je bitno razumiti o cemu se radi). Ja sam iz fizike više manje imao loše ocjene i bile su mi za 3 jer ne bih ništa učio ni znao definicije, ali mi je profesorica sve 4 godine na kraju davala 4 jer je znala da kužim ono o čemu pričam i nekom bi logikom dolazio do zaključaka. Matematika isto, ništa ne bih radio i imenik mi je uvijek bio ispisan sa ništa ne vježba, ne piše domaće, zna gradivo, ali mu fali poticaja da počne raditi... Kod ekologije cak nije bilo bitno znati gradivo nego zaključivati neke stvari i biti samouvjeren (profa nije volila kad bi neko bio pognut, izbjegavao gledati u oči dok priča s njom, ruke u dzepove i tako). Engleski je jedna od najboljih profa u splitu, i mi smo jedni od rijetkih koji su imali slusne testove. Gramaticka pravila nikad nisam znao, mislim znam ih upotrebljavat u govoru i pisanju, ali da ja govorim def., to neznam. Lekcije nikad nisam učio i uvijek bi se izvlačio na govor i znanje samog jezika, pa nešto znas iz opce kulture mozda ili nekako logicki nesto povezes u lekcijama... I eto engl. sam bio 87. u hrvatskoj iz drzavne mature.... to su samo neki predmeti, a vecina ih je takva.

15 godina

Eto,danas olaksanje,sada chilam do nekakve priredbe za oprastanje od ove skole,prosjek 4.9,ali jos nista nije gotovo mozda bude do srijede 5.0.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Čisto primjer za ovu nepovezanost gradiva

Fizika: sile - rastavljanje na komponente

u udžbeniku piše Fg1 = Fcosα

svi mi profesori govore da ovo radimo u drugom razredu iz matematike...

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
16 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Čisto primjer za ovu nepovezanost gradiva

Fizika: sile - rastavljanje na komponente

u udžbeniku piše Fg1 = Fcosα

svi mi profesori govore da ovo radimo u drugom razredu iz matematike...

Istina je da su udzbenici smece, ali moja profesorica je to objasnjavala preko nekih drugih pravila dok to nismo ucili iz matematike. Udzbenik nismo ni koristili, jedina knjiga koju smo imali je bila zuta zbirka.

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

U mom su razredu 32 učenika, dvoje pada i još ih 5-6 ima barem jedan popravni

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
17 godina
Ah ta škola...

to je nista

kod mene nas ima 24

3 sigurno pada, a jos 3 mozda (jos je napeto)

a sigurno 5-7 njih ce imat popravak

ja oko 3.2, bez popravka

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Istina je da su udzbenici smece, ali moja profesorica je to objasnjavala preko nekih drugih pravila dok to nismo ucili iz matematike. Udzbenik nismo ni koristili, jedina knjiga koju smo imali je bila zuta zbirka.

I kod nas je tako, ali ja nisam tada bio. Ako mi profesor ne objasni neću baš tako lako shvatiti :) Kako kod nas nema dopunske, a većinu sata se ocjene ispravljaju ili radi novo nema se vremena da se vraćamo na staro...

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

pa kod vas je stvarno lijepo....

moj razred:

20 učenika

2 prolaze, 4 pada razred, ostali na popravak

''Znam da ništa ne znam.''
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

2. opće gimnazije,lokalne u gradu od 8k stanovnika..

4.125,matematika 3,s obzirom da maltene ništa ne radim jos sam zadovoljan! logaritme sam nekako,na guz izvukao 2,39.6 % sam imao..

ostalo je sve piece of cake,samo treba ucit.. KONACNO NEMAM VISE LATINSKI <3 prejednostavna skola,uz pola sata dnevno i malo vise prije nekih ispita iz streberskih predmeta (tipa biologija,povijest) se bez beda moze proc sa minimalno >= 4,3

Silence.
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...
pozdrav!
da li je ovo ispravna krivulja magnetiziranja feromagnetskih materijala? osnove elektrotehnike;

http://imageshack.us/f/705/picture1plz.png/
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

U mome razredu bit će 17 ili 18 zaključenih petica, možda jedna 3, a ostatak 4. Ukupni prosjek razreda je 4.6. Ovo je prvi razred prirodoslovno-matematičke gimnazije. Ovakve ocjene su i razumljive jer su se svi upisali sa 61 bod. A ostalim prvim razredima bit će najviše 5 petica.

lol

Isto za moj razred ne vrijedi.

You are already dead!
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Jel ima tu nekoga iz X. gimnazije jel je moguce s njom ici na FER

15 godina
neaktivan
Bera kaže...

sve ovisi o tebi.. zakaj s nekom gimnazijom ili tehničkom školom nebi mogao na FER... malo je glupo pitanje, jer tebe nece gimnazija ubaciti na FER nego ceš to uraditi sam... svaka je škola dobra ako misliš raditi

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
Bera kaže...

sve ovisi o tebi.. zakaj s nekom gimnazijom ili tehničkom školom nebi mogao na FER... malo je glupo pitanje, jer tebe nece gimnazija ubaciti na FER nego ceš to uraditi sam... svaka je škola dobra ako misliš raditi

pa pitam jel ce me X. dobro pripremit za FER{#}

16 godina
neaktivan
Bera kaže...
ilija2010lukic kaže...

sve ovisi o tebi.. zakaj s nekom gimnazijom ili tehničkom školom nebi mogao na FER... malo je glupo pitanje, jer tebe nece gimnazija ubaciti na FER nego ceš to uraditi sam... svaka je škola dobra ako mislišraditi

pa pitam jel ce me X. dobro pripremit za FER{#}

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

bratu mi bila krizma,18:00 do 22:00 bio party kod jedne vikendice,pa od 22:00 do 3:00 bili u kaficu nalili se ko zadnje budale,krizmanici častili {#},pa oso lec od 3:30 do 6:00,pa ucio tehnicko crtanje do 7:00,kojeg sam morao odgovarat prvi sat,uf bilo je tisno {#}

16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Povećo prosjek za 0.5 u odnosu na polugodište, podigo 7 predmeta. Fali mi jedna ocjena da prođem s 4.00

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
cuspajz kaže...

Povećo prosjek za 0.5 u odnosu na polugodište, podigo 7 predmeta. Fali mi jedna ocjena da prođem s 4.00

također , al mi fali jedna ocjena za 3.5 >.< , xd , sutra odgovaram hrv i talijanski , to su zadnje 2 stvari koje su mi ostale , weee :D

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Jel iko osin mene pa godinu? :facepalm: xD

HOĆU NOVI NICK!
14 godina
Ah ta škola...

Jedva čekam kraj -.-

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
Ah ta škola...

Danas mi je njemački zaključen 4. Mislio sam da će biti 3 pa me ovo iznenadilo. U konačnici:

Hrvatski- 4

Njemački- 4

Engleski- 4

Latinski- 5

Matematika-5

Fizika- 5

Kemija- 5

Biologija- 5

Informatika- 5

Zemljopis- 5

Povijest- 5

Glazbena umjetnost- 5

Likovna umjetnost- 5

Tjelesna kultura- 5

Katolički vjeronauk- 5

----------------------------------

3*4+12*5=72

72/15=4.8

Prvi razred prirodoslovno-matematičke gimnazije.

Ja sam prilično zadovoljan. Sljedeće godine potrudit ću se još više.

Open Source!
16 godina
protjeran
athlon64 kaže...

4.3 MIOC zg,niš ne radim.

kratko i jasno , lažeš.

Il laze il je genije.Nepostoji niko ko makar da ne prati sa casa i barem jednom ocima predje text a da zna i da ima ovaj prosjek.TU.

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Hrvatski jezik 3
Strani jezik 4
Povijest 4
Etika/Vjeronauk 3
Geografija 3

TZK 3
Matematika 4
Fizika 5
Kemija 4
Biologija 5
POSEBNI STRUČNI DIO
Računalstvo 4
Tehničko crtanje i dokumentiranje 3
Osnove elektrotehnike 4
radioničke vježbe 3
.dogodine idem sa 5 proći..mislim, ovo je rezultat (ne)rada sa "manjim" predmetima.( pov, zem, tjelesni, rvj itd.)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice