Besplatan antivirus za posao

poruka: 10
|
čitano: 6.035
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav svima,

zanima me koji je AV besplatan a da ga se može koristiti za poslovnicu. Imam fotokopirnicu i 3 računala u njemu, pa me zanimalo koji AVG mogu slobodno koristiti zbog inspekcija. Da li možda postoji nešto do 300-400kn a da ima licencu za 3 računala? Ne vjerujem da će se koristiti više od 3 računala koji imaju pristup internetu.

16 godina
neaktivan
Re: Besplatan antivirus za posao

Besplatni: MSE i Comodo AV.

Plaćeni: EAM 36EUR za 1 god. 3 PC

Comodo/Emsisoft plaćenik
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 11:14 (siketa).
14 godina
neaktivan

Koristim Aviru vec duze vrijeme, i nikad problema..Super antivirus, svaki dan se u pozadini update-a, i lijep je za oci, ne tezak za resurse..

Avg mi je tezak, imao problema s njim, avast mi se ne svidja..Tako da Avira, moja preporuka..

16 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Koristim Aviru vec duze vrijeme, i nikad problema..Super antivirus, svaki dan se u pozadini update-a, i lijep je za oci, ne tezak za resurse..

Avg mi je tezak, imao problema s njim, avast mi se ne svidja..Tako da Avira, moja preporuka..

Je...i košta 160 EUR.

Comodo/Emsisoft plaćenik
14 godina
neaktivan
siketa kaže...

Free verzija..smiju li to u tvrtkama koristit?Nije za komercijalnu potrebu..Moja greska..

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 11:32 (brane47).
14 godina

Smiju ako postoji besplatna komercijalna licenca

Comodo mislim je besplatan i za komercijalne svrhe ja mislim

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 11:39 (robimarko).
13 godina

AVG ima besplatnu komercijalnu verziju, ali samo za Japan, Njemačku i još jednu zemlju, ne i za Hrvatsku. Pošto ne stignem sada, ako je Komodo free, možda uzmem njega. Kakvo je mišljenje o Komodo i EAM-u?

Radi se o tome da na 2 od 3 računala dnevno prođe popriličan broj USB-eova. A studenti nose USBove po računalima na fakultetu itd. pa zbog toga.

15 godina
neaktivan
Mse bi trebao biti besplatan za privatne i komercijalne svrhe i da AVG free nemojte upotrebljavat-manite se ćorava posla
17 godina
neaktivan

Comodo je free za komercijalnu upotrebu, MSE isto ali za upotrebu na do 10 računala. Kolkiko sam ja gledao to su manje više jedina 2. Ustvari možda i Clam AV al za njega nisam proučavao.

Don't believe what you're told. Double check.
16 godina
neaktivan

Dajem prednost Comodou jer ima višeslojnu zaštitu.

Ako AV ne detektira, malware će biti zaustavljen od strane sandboxa.

MSE to nema, a i pitanje je koliko kvalitetno njegove definicije prate novi malware (po testovima je uvijek pri dnu).

Frend mi ima knjigovodstvenu tvrtku i koristi legalan HR softver za rad.

Prvo sam mu stavio MSE, ali na naše iznenađenje, iz te tvrtke su mu javili da ga makne jer može uzrokovati probleme u radu njihove aplikacije i da mu neće htjeti produžiti podršku.

Nakon što sam mu stavio CAV, sve radi i nema problema.

Comodo/Emsisoft plaćenik
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 15:48 (siketa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice