Samsung S5230

poruka: 892
|
čitano: 583.191
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung S5230".
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

evo ja opet... a zašto kad si stavim onaj widget sa 5 "prijatelja" na ekran nemam slikice od njih a namješteno mi je na ID pozivatelja i u onim foto ih imam a na ovom nemam, samo je ono sivo... ako me kužite?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung S5230

Tih pet prijatelja iz widgeta je prvih pet u "Favoriti" dijelu imenika. Jesi li namjestila "favorite"? I imaju li prvih pet favorita i fotku pridruženu uz sebe?

16 godina
neaktivan

jel zna netko kako funkcionira opera mini na staru,i dal se isplati onaj vipov paketic za surfanje od 100mb,ono bez jutuba i downloada naravno

15 godina
neaktivan

stavila sam ih u favorite i neki imaju sliku neki (još) ne i na tom widgetu mi pišu imena ali nema slika, ne znam zašto

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Di mogu skinuti filmowe za ovaj mob...gdje se može ugraditi i koliko košta ugrađivanje firmware.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

recimo kada instaliram gh i neke igrice kada ih pokrećem piše nema dostupne memorije!!pomoć!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Imam dva pitanja:

1. Jel lako pisati sms-ove na ovom mobu? Naime, uglavnom se koristim i sms-ovima a ne znam koliko je praktican touchscreen za to.

2. Mogu li se zaista pregledavati dokumenti u wordu na tom mobu?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Lael kaže...

Imam dva pitanja:

1. Jel lako pisati sms-ove na ovom mobu? Naime, uglavnom se koristim i sms-ovima a ne znam koliko je praktican touchscreen za to.

2. Mogu li se zaista pregledavati dokumenti u wordu na tom mobu?

Hvala

1. meni nije ali tko ima debele prste biti će mu malo problem ali lako se piše.

2. da, ali samo .doc (.docx - neće)

Nema na čemu, ak te još štogod zanima pitaj ;)

http://www.hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
17 godina
Samsung S5230

Evo došlo vrijeme da se mjenja SE W800i. Inače mobitel mi paše po svim karakteristikama, ali imam neriješiv problem koji sam opisao u ovoj temi i taj mi se problem sve češće pojavljuje i sve je iritantniji tako da sam odlučio kupiti sebi novi mobitel.

Planirao sam sebi uzeti Cookie, ali vidim da više hvalite ovaj Samsung S5230.

Sada me zanima jedino koji je bolji Samsung S5230 ili LG PoP?

Volio bih da mi odgovorite što prije jer najvjerovatnije sutra idem kupiti mobitel.

Hvala.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mala je razlika izmedu ta 2 moba jedino pop ima los radio i meni se osobno ne sviđa. ja sam prezadovoljan sa s5230 jedino sam morao nabaviti nastavak za slusalice ali mislim da se niti sa pop-om nedobije.
http://www.hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Evo došlo vrijeme da se mjenja SE W800i. Inače mobitel mi paše po svim karakteristikama, ali imam neriješiv problem koji sam opisao u ovoj temi i taj mi se problem sve češće pojavljuje i sve je iritantniji tako da sam odlučio kupiti sebi novi mobitel.

Planirao sam sebi uzeti Cookie, ali vidim da više hvalite ovaj Samsung S5230.

Sada me zanima jedino koji je bolji Samsung S5230 ili LG PoP?

Volio bih da mi odgovorite što prije jer najvjerovatnije sutra idem kupiti mobitel.

Hvala.

Čovjek koji radi za LG rekao mi je da je S5230 osjetno bolji mob od Popa. Na papiru mislim da imaju podjednake karakteristike, ali on, eto, rekao da je Samsung bolji. Ako ti ovo pomogne pri odabiru ja zadovaljan :)

15 godina
neaktivan
BORG kaže...
mala je razlika izmedu ta 2 moba jedino pop ima los radio i meni se osobno ne sviđa. ja sam prezadovoljan sa s5230 jedino sam morao nabaviti nastavak za slusalice ali mislim da se niti sa pop-om nedobije.

A gdje si nabavio nastavak za slušalice? Baš to mi treba!

17 godina
Pocco kaže...
BORG kaže...

A gdje si nabavio nastavak za slušalice? Baš to mi treba!

Prodao mi frend, on je navodno nabavio iz Dubai-a.

Neznam gdje ima tu kod nas za kupiti, ja sam puno trgovina prošao ali bez uspjeha.

17 godina
Samsung S5230

Kako mogu isključiti pristup Internetu, da mi sin ne nabije troškove dok se igra

sa touch screen-om/prčka po menijima i slučajno uključi Internet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung S5230

Hvala na preporukama. Danas sam kupio Samsung GT S5230. Malo sam se igrao sa opcijama i OK je za sada, navikavam se na touchscreen.

Gdje se u opcijama namješta prikaz prilikom pisanja SMS-a da obavijesti kada se pređe u 2 i 3 poruku?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matozan kaže...

Kako mogu isključiti pristup Internetu, da mi sin ne nabije troškove dok se igra

sa touch screen-om/prčka po menijima i slučajno uključi Internet?

Mislim da se internet može teško slučajno uključit, osim ako se ne ide ciljano na servise kao što su Facebook, Myspace, YouTube... ali to onda nije slučajno... :) Sa igrama je ista stvar, mob uvijek pita hoće li se dopustiti spajanje na internet... Inače, ne postoji opcija koja bi onemogućila pristup internetu. Solucija bi bila izbristai postavke wapa u: meni>postavke>postavke mreže>veze.

17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Hvala na preporukama. Danas sam kupio Samsung GT S5230. Malo sam se igrao sa opcijama i OK je za sada, navikavam se na touchscreen.

Gdje se u opcijama namješta prikaz prilikom pisanja SMS-a da obavijesti kada se pređe u 2 i 3 poruku?

E sad, ne postoji ta opcija. :/ Ali ako se zna da prva poruka traje do 2135. znaka (u gornjem lijevom kutu "odbrojava") onda, kada se navikne, nije teško kontrolirati koliko još do kraja prvog sms-a. Kada se klikne na obavljeno, tek onda piše koliko je spojenih poruka, npr. 1/15, 2/15... (maksimalno može biti 15 vezanih).

17 godina
Samsung S5230

Hmmm da, to sam vidio da mi prikaže kolika je poruka, a čudno mi da nema te opcije. Često šibam SMS za inostranstvo pa me opali po računu :)

Zasada sam primijetio da je zvučnik dosta jači pored mog SE W800i, a slušalice su neki jeftikaneri kad pogledam ove od SE sa earbud gumicama.

Inače zasada sve OK, i primijetio sam da nema pokazivača - mjerača prijenosa podataka preko bluetootha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

ma zvuk je slab...nebi vjerovo cookie ima jaači...tko ima cookie skuzio je moj frend foru odes na budilicu i tamo pustiš pjesme duplo je jači zvuk

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Hmmm da, to sam vidio da mi prikaže kolika je poruka, a čudno mi da nema te opcije. Često šibam SMS za inostranstvo pa me opali po računu :)

Zasada sam primijetio da je zvučnik dosta jači pored mog SE W800i, a slušalice su neki jeftikaneri kad pogledam ove od SE sa earbud gumicama.

Inače zasada sve OK, i primijetio sam da nema pokazivača - mjerača prijenosa podataka preko bluetootha.

slušalice su sranje teško, a posebni nastavak je teško nabaviti - jedina mana ovog moba koju sam dosada pronašao.

15 godina
neaktivan
Samsung S5230

od danas sam ponosna vlasnica Stara :) iako se još navikavam na touch, sviđa mi se jako!

pozz svima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Bok. Poslali su me u ovu temu da pitam.

Kupila sam Samung S5050 i prema svim specifikacijama, on treba imati document viewer, ali ja ga ne mogu naci. Prebacila sam jedan dokument na uređaj (u .doc formatu), stavila ga u Datoteke, pod Ostalo, ali ga nemam s kim otvoriti. Mogu ga kopirati, slati u privitku... sve. Samo ga ne znam otvoriti. Nije kriv format jer mi je kraj naslova datoteke logo Microsoft Worda. Dakle prepoznaje ga, ali ne otvara.

Help. Gdje je Document viewer?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 21:41 (Lael).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na 5230, koji je touch mobitel, dosta je kliknut na wordovu datoteku i pokrene se aplikacija koja otvori tu wordovu datoteku. Kako tvoj nije touch, pretpostavljam da bi desna ili lijeva tipka ispod ekrana trebala biti "otvori" ili "pokreni" tipka, ali ako je nema, onda možda tek trebaš skinut s neta aplikaciju koja otvara word/pdf/excel dokumente (ako je već nemaš u meni>aplikacije>igre i ostalo - ovako je na mom, vjerojatno je put na tvom mobitelu sličan ili isti). Za skidat igre i aplikacije direktno sa samsungovih wap stranica odi u meni>aplikacije>igre i ostalo>više igrica (opet, ovako je na s5230, kod tebe možda bude bilo malo razlika) i probaj tamo malo poprčkat. Te stranice su optimizirane i rade malo prometa.

16 godina
neaktivan

Nema ga. Na tom netu mi daju samo igrice i melodije za skinuti.

Pretrazila sam cijeli net ali mi je Document viewer svugdje izlistan kao da je već ugrađen u mobitel i uopce nigdje ne pise da se moze skinuti. A opet nisam toliko imbecil da ga ne bih nasla u mobu nakon sto sam sve pretrazila i sve tipke pritisnula pokusvajuci otvoriti .doc.

17 godina
Samsung S5230

Jbt, baterija ovog ovog mobitela je pravo čudo. Od ponedjeljka se igram sa mobitelom (3 crte od prvog uključivanja), svašta nešto i tek se sada ugasio. Skoro dan i po mi je pištao "baterija prazna".

Koliko ono treba puniti mob, 14 sati? 2-3 ciklusa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

zanima me dali se moze postaviti ebuddy? chat za msn, face...hvala unaprijed.. :-)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230
moze...odi na mobu ili na kompu na ebuddy stranicu i skini ga...onda ga samo instaliraš...ali mos ti i prek interneta na ebuddy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

hvala!! :-)) jer moja frendica ima neki mob na touch i nemoze stavit ebuddy...al sad sam 100%sigurna da cu kupit ovaj mob jer ima sve sto meni treba.. :-))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

evo ja opet pripremio malo wallpapera + 5 igrica koje sam izdvojio za ovaj mob koje zbilja nešto valjaju pa valjda će nać netko nešto za sebe :)

http://www.mediafire.com/?5mnhzqoxyyd

0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Samsung S5230

Jel imao netko možda problema sa tipkom za zaključavanje ??

Imam ovaj mobiel nepunih mjesec dana, tipke za glasnoću kao i ona za kameru su dosta dobro napravljene ali tipka za zaključavanje zbog svoje mekanosti od prvog dana mi nije davala dojam da će izdržati.

Tako da nakon nepunih mjesec dana počela mi je škripati kad ju pritisnem da zaključam mobitel. Ona radi, ali osjetim to škripanje pod prstima.

Jel imao netko sličnih iskustava jer me počelo živcirat to pomalo, pogotovo kad se prisjetim da bih još barem 2 god trebao imat ovaj mob.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice