Problem sa SE W800i

poruka: 5
|
čitano: 2.758
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem sa SE W800i

Imam SonyEricsson W800i i pocinje me veoma zivcirati jedan problem koji se vec duze vremena desava.

Imam ga 2 godine i u pocetku se taj problem znao javiti sa vremena na vrijeme bez ikakvog razloga, medjutim sada se javlja sve cesce, rekao bih  par puta sedmicno - ovisno o intenzitetu koristenja mobitela.

Mobitel se cesto "zblesira" i onda postaje polufunkcionalan.

Simptomi:

- oko ikonica se pojavi cudna crna pozadina (samo oko ikonica) dok je pozadina ok

- mogu zvati i primati pozive, ali onda se zvono ugasi, tj. samo radi vibracija

- ne mogu gledati filmice i prijavljuje ih kao nepodrzan format

- muziku takodjer nemogu slusati jer ih prijavljuje kao nepodrzan format

- prilikom slikanja ne snimi sliku u memoriju, a video zapocne snimati i odmah prekine i izadje u glavni menu

Jedini nacin da normalno proradi jeste da ga ugasim i ponovno upalim, ali i tu zna zezati jer kad se to desi i kad ga ugasim nekad nece da se upali po 2-3 minute, uopce ne reagira na tipku za paljenje.

Poslije gasenja/paljenja proradi ok i sve stima.

Baterija radi normalno i originalna je, te zna duze vremena potrajati ovisno o intenzitetu koristenja.

Imam SD memorijsku kariticu od 512 Mb u njemu.

Ako ko zna zasto se ovo desava, volio bih da cujem objasnjenje, te ako ima kakvo rjesenje da nesto uradim po tom pitanju - prije nego ga odnesem na servis.

Bili Master Reset ista pomogao?

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 17:32 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa SE W800i

Master reset bi MOŽDA pomogao, ali to je malo vjerovatan slučaj. Zašto ne probaš nadograditi softver (tj. instalirati novu verziju)? Imaš na sony ericssonovoj stranici program za nadogradnju, a imaš i vrlo dobre upute kako ga koristiti ->http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/w800i.

EDIT : Naravno, prije obavljanja nadogradnje napravi backup kontakta, kalendara itd. Možeš to preko Sony Ericsson PC Suite-a.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 17:52 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Problem sa SE W800i

Jel znas mozda zasto se ovo dogadja?

Pokusat cu da vidim sa nagodgradnjom softwera.

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa SE W800i

Zanima me na koji način i sa kojim programom bih mogao sačuvati kontakte sa sim i memorijske kartice?

Volio bih ih negdje prebaciti na komp u obliku nekog popisa ili slično pa me zanima na koji način bih to mogao uraditi.

Kako se uopće to radi, nije mi jasno nikako..

Instalirao sam programe i drivere za mobitel i jedino što imam jeste program za sinkronizaciju i transfer podataka kao što su slike, filmići, muzika i dr. 

Popis kontakata nikako ne mogu da nađem...

Prije neki dan mi se sje*o ponovno mob i imao sam 12 propustenih poziva a da nisam čuo mobitel koji je bio 2 metra od mene, napravio sam master reset i trenutno je na promatranju da vidim hoće li se ponovno javljati taj problem.

Edit: Kontakte sam sačuvao  pomoću programa MyPhoneExplorer u obliku vCard File, također ima opcija da se exportuju u word ili excel file.

Veoma koristan program.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 12:24 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa SE W800i

Ništa ne vrijedi, Master Reset nije pomogao, u servisu su stavili novi softver, a nije ni do kartice jer sam ga koristio nekih 20 dana bez 512 Mb kartice i problem se stalno javlja.

It's good to be smart - It's smarter to be good
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice