HTC 8S

poruka: 882
|
čitano: 466.915
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8S".
13 godina
neaktivan
HTC 8S

a šta još uzima memoriju? jer imam slobodno još 608 MB,aplikacije mi uzimaju 400,sustav 2 i ostalo 720 mb. šta je to ostalo?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC 8S
pozdrav,
dobio sam mobitel i želio bih skidati aplikacije malo ali mi treba značajka moja obitelj,odem na stranicu wp i odradim sve kako treba
ali nemogut instalirati moja obitelj značajku,molim vas za pomoć

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC 8S

jel moguče korisiti private market place ili tako nešto.... da se izbjegne plačanje aplikacija i koja je procedura.... thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HTC 8S
Migi86 kaže...

jel moguče korisiti private market place ili tako nešto.... da se izbjegne plačanje aplikacija i koja je procedura.... thx

Nista za sada, a nece ni biti tako skoro !

Trust Me, I'm an Engineer :)
14 godina
neaktivan
HTC 8S

imam još jedno pitanje..ona diodica koja svjetli kod punjenja uređaja...jel može ona blinkat za propušten poziv ili primljen sms? Riječ je o htc-u 8s

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 22:42 (Migi86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Migi86 kaže...

imam još jedno pitanje..ona diodica koja svjetli kod punjenja uređaja...jel može ona blinkat za propušten poziv ili primljen sms? Riječ je o htc-u 8s

E kad bi se to moglo.....steta, nema nigdje opcije za ukljucivanje :(

Trust Me, I'm an Engineer :)
13 godina
neaktivan
whisper12 kaže...

a šta još uzima memoriju? jer imam slobodno još 608 MB,aplikacije mi uzimaju 400,sustav 2 i ostalo 720 mb. šta je to ostalo?

anybody?

13 godina
neaktivan
whisper12 kaže...
whisper12 kaže...

anybody?

i imam još dva pitanja:  kako isključiti PIN kod uključivanja,dakle s SIM kartice?
I hoće li mi 500 MB bit dosta za 1 mj,koristio bi ih za fejs i to kad nisam doma,dakle 10-ak sati na dan.

14 godina
whisper12 kaže...
whisper12 kaže...
whisper12 kaže...

anybody?

i imam još dva pitanja:  kako isključiti PIN kod uključivanja,dakle s SIM kartice?
I hoće li mi 500 MB bit dosta za 1 mj,koristio bi ih za fejs i to kad nisam doma,dakle 10-ak sati na dan.

Ako bi korstio samo za fb 50mb bi ti bilo dosta.
16 godina
neaktivan
whisper12 kaže...
whisper12 kaže...
whisper12 kaže...

anybody?

Za PIN, otiđi u Settings pa pomakni desno za Applications i uđi u Phone. Tu vrti do dna i iskljuci SIM security

14 godina
HTC 8S

kako vidjet sta je to u memoriji pod ostalo,meni je proslo 1,1G,malo sam nakratko sa memorijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
phnx kaže...

kako vidjet sta je to u memoriji pod ostalo,meni je proslo 1,1G,malo sam nakratko sa memorijom

Nazalost, ne mozes vidit

14 godina
neaktivan
HTC 8S

Jel moguče postavit neku drugu melodiju za sms osim onih ponuđenih.... za pozive ide bez problema a ovo nikak da skužim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Migi86 kaže...

Jel moguče postavit neku drugu melodiju za sms osim onih ponuđenih.... za pozive ide bez problema a ovo nikak da skužim

Mislim da nije moguce

14 godina
neaktivan
HTC 8S

jel se palikacije mogu instalirat na sd karticu...jer ovo je premalo mjesta na mobu

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel problem pretražit temu? Uglavnom, nije.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Diavol kaže...
phnx kaže...

Nazalost, ne mozes vidit

a kako da to obrisem? jer mob je prakticki cist,ovo mora da je neko nakupljeno smece od azuriranja ili sta vec..

16 godina
neaktivan
phnx kaže...
Diavol kaže...
phnx kaže...

Nazalost, ne mozes vidit

a kako da to obrisem? jer mob je prakticki cist,ovo mora da je neko nakupljeno smece od azuriranja ili sta vec..

A ne mozes ni to.. To neke aplikacije zauzimaju prostor,al nisam ni ja nasao tocno objasnjenje

14 godina
HTC 8S

imam skinuto 100mb aplikacija i one uzimaju dodatnih 1,13 G mjesta? 

pa nemoguce da je wp8 takav pusten van. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
phnx kaže...

Uhuh.

Sve mi se čini da ću ipak malo pričekat s nabavkom mobitela.

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Imam malo veci problem sa ovim telefonom. Kad probam skinuti  nesto iz Stora dobijem Error code: c101a006. Uspeo sam instalirati samo skype i facebook, za sve osyale aplikacije dobijem istu gresku. Ne mogu instalirati ni Viber, ni WhatsApp. Jel imao neko slican problem i kako ga resiti? 

Hvala unapred.

0 0 hvala 0
15 godina

Probaj promjeniti market na recimo US, pa onda skinuti pa vrati na Hr.

Winter is coming...
16 godina
neaktivan

1. On your phone, please go to Settings > Email + Accounts. In the list look for the first email marked as "Microsoft Account".
2. From your phone, use credentials of "Microsoft Account" to sign in to account.live.com.
3. After logining in to account.live.com, make sure that birth date and home country/region are completely filled-in and saved.
4. If you see a message indicating that your password is weak or something, please change to password.
5. If you are prompted to add additional security information, please do so.
6. From your phone, sign in to Xbox.com using same credentials above.
7. You "SHOULD" be prompted to accept terms of use. Please do so.
8. Click on My account.
9. Scroll down the page till you see Billing Contact Information. Click on it.
10. Make sure that information is up to date.
11. Power down your phone and wait for 30 sec.
12. Power on and try accessing Store and downloading apps.

Probaj nešto od ova 2 načina... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mkko kaže...
phnx kaže...

Uhuh.

ajme kako su to rijesili.... 

pisalo mi da imam 120 mb slobodnog mjesta,javljalo mi je da sam na kraju sa slobodnim mjestom,ali kako sam ja kopirao muziku(riknula mi micro sd,a nema se para za novu do place),tako je on sam oslobadjao mjesto iz tog famoznog i nedodirljivog "ostalo-g".  neznam do koliko ides,stavil sam nekih 300-400 mb mjuze,neznam dali bi islo do nule..

14 godina
neaktivan
phnx kaže...
Mkko kaže...
phnx kaže...

Uhuh.

pisalo mi da imam 120 mb slobodnog mjesta,javljalo mi je da sam na kraju sa slobodnim mjestom,ali kako sam ja kopirao muziku(riknula mi micro sd,a nema se para za novu do place),tako je on sam oslobadjao mjesto iz tog famoznog i nedodirljivog "ostalo-g".   neznam do koliko ides,stavil sam nekih 300-400 mb mjuze,neznam dali bi islo do nule..

I ja sam kopirao mjuzu i nakon toga mi je riknula kartica?? lol...

14 godina
locerko kaže...
phnx kaže...
Mkko kaže...
phnx kaže...

Uhuh.

pisalo mi da imam 120 mb slobodnog mjesta,javljalo mi je da sam na kraju sa slobodnim mjestom,ali kako sam ja kopirao muziku(riknula mi micro sd,a nema se para za novu do place),tako je on sam oslobadjao mjesto iz tog famoznog i nedodirljivog "ostalo-g".   neznam do koliko ides,stavil sam nekih 300-400 mb mjuze,neznam dali bi islo do nule..

I ja sam kopirao mjuzu i nakon toga mi je riknula kartica?? lol...

meni ih je 5230 spalila dvije u mjesec dana, ako nisi izabrao ono "sigurno izvadi sd",jbg... a ja sam bio u zurbi pa...jbg dvaput

inace,ostalo je smanjeno na 0,5G.  Sluske koje dodju s telefonom ne vrijede nista,baciti prije raspakiravanja.

12 godina
neaktivan

Hvala!!! Proradio je najzad nakon ovog drugog poduhvata, Bilo je do Billing Contact Informations-a :) :) :) Hvala jos jednom!

14 godina
neaktivan
HTC 8S

kako na wp8 upisati ip adresu za wifi....u firmi mi je zaštita preko passworda i moram ukucat ip adresu i dns itd....a nikako da dođem do te opcije...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 17:46 (Migi86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Može netko staviti sliku kakav je Facebook na ovom mobitelu? Naslovnica, profil, inbox i chat?!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alpe1 kaže...

Može netko staviti sliku kakav je Facebook na ovom mobitelu? Naslovnica, profil, inbox i chat?!

Ovisi ti sve od aplikacije, ima ih nekoliko. Može ti biti kao Touch Facebook, može ti bit neki WP7 style, može ti bit official...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice