HTC 8S

poruka: 882
|
čitano: 466.776
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8S".
12 godina
neaktivan
Re: HTC 8S
glupikonj kaže...

Zna li netko kako staviti pozadinu od izvođaca umjesto one sive pozadine?

Ajde netkoooo :(

16 godina
neaktivan
HTC 8S

Mobitel jutros došao, narucen je 18.12 u VIP-u i nije kodiran

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC 8S

Ja se nadam da će i moj biti otključan, potpisao sam u subotu to sve i tamo mi je čovjek rezervirao mobitel, uzeo iz ladice i stavio na moje ime, tako da se nadam da je to dio stare pošiljke (one otključane) :)

bmak.help@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC 8S

Jedina mana zasad mi je sta mi se gomila nesto u Other i zauzima mi memoriju,a ne znam kako se rijesit toga. Zna li itko vise o tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC 8S

Jel vam se muzika koju stavite na mob prikazuje duplo u library-u? Meni se večina pjesama duplicira, nisu dve na mobu nego se samo u library-u vide duplo i otvaraju istu pjesmu na mobu/kartici? Zna neko kako to riješit?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC 8S

Ovako sam ja to rijesio:

1. Spojis mobitel preko usb-a

2. Otides u njegovu memoriju, ne sd karticu

3. Onda otides u music, treba ti bit ukljuceno da vidis skrivene foldere i fajlove

4. Otvoris svaki taj skriveni folder i izbrises sve iz njega

5. Otvoris onaj windows app ili ga instaliraj,ako jos nisi

6. I tu syncaj muziku koju si vec prebacio na mobitel

Vjerojatno se moze syncat bez prebacivanja na karticu,al nisam to probao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC 8S

Pa ja na 8X samo prebacim preko mass storage muziku u njegov Music folder, sve mi radi normalno !

Jedino cega nema je ona "backgound" slika za svaku muziku(na nekima ima na nekima ne), odnosno svakog autora unatoc tome sta je ukljucen connect with xbox music

Trust Me, I'm an Engineer :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC 8S

Razočaran sam što 8S i 8X imaju gotovo jednaku bateriju. Kolegi na 8S baterija izdrži znatno dulje nego meni na 8X. Ja se naivno vratim na HTC {#}

Why so serious?
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Cordas kaže...

Razočaran sam što 8S i 8X imaju gotovo jednaku bateriju. Kolegi na 8S baterija izdrži znatno dulje nego meni na 8X. Ja se naivno vratim na HTC {#}

pa koliko ti traje baterija? meni nakon onih update bez beda izdrži 2 dana... a meni je sve popaljeno + 2 maila.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
skank666 kaže...
Cordas kaže...

pa koliko ti traje baterija? meni nakon onih update bez beda izdrži 2 dana... a meni je sve popaljeno + 2 maila.

Jedva jedvice jedan dan, a kupio sam nov mobitel.

Why so serious?
16 godina
neaktivan
benko kaže...

Pa ja na 8X samo prebacim preko mass storage muziku u njegov Music folder, sve mi radi normalno !

Jedino cega nema je ona "backgound" slika za svaku muziku(na nekima ima na nekima ne), odnosno svakog autora unatoc tome sta je ukljucen connect with xbox music

Kad sam prebacio,meni su sve pjesme bile duplicirane

16 godina
neaktivan
benko kaže...

kako si uključio to Connect with XBOX?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen

to nije u redu... mijenjaj to. imas najnovije update?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Pa ovisi koliko koristiš uređaj. Vrlo moguće da on koristi više od tebe. To što je sve popaljeno ili ne, ne radi neku veliku razliku, baš je netko govorio to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...
skank666 kaže...

Pa ovisi koliko koristiš uređaj. Vrlo moguće da on koristi više od tebe. To što je sve popaljeno ili ne, ne radi neku veliku razliku, baš je netko govorio to.

Koristim najviše Whatsapp, par kratkih poziva dnevno, možda pola sata-sat surfanja dnevno, nekad (rijetko) malo slušanja glazbe i to je to što uspijem dok baterija ne iscuri.

Imam najnoviji update, mada ga nikad nisam napravio (lol). Prema tvom firmwareu i softwareu, identično je.

Why so serious?
16 godina
odjavljen
HTC 8S

i dalje tvrdim da to nije OK...  a i po njegovom usageom je loše, jako loše... jedva dan?! ajde da nema update ali portico je povisio trajanje baterije nenormalno. ja bi ga išao zamijenit, definitivno.  neki kažu da im onaj htc app cucla bateriju, imaš to? ako da probaj deinstalirat, ne ugasit u backgroundu nego bas izbrisat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

i dalje tvrdim da to nije OK...  a i po njegovom usageom je loše, jako loše... jedva dan?! ajde da nema update ali portico je povisio trajanje baterije nenormalno. ja bi ga išao zamijenit, definitivno.  neki kažu da im onaj htc app cucla bateriju, imaš to? ako da probaj deinstalirat, ne ugasit u backgroundu nego bas izbrisat.

OK je po naprednom korištenju, al po njegovom je očajno. BTW imam HTC app i izdrži mi i po 2 dana po takvom korištenju (8S)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 15:52 (Mitsuoka).
14 godina
skank666 kaže...

Izbrisao sam, ali mi je ta aplikacija bila korisna, neka alternativa na marketplaceu?

Mitsuoka kaže...

OK je po naprednom korištenju, al po njegovom je očajno. BTW imam HTC app i izdrži mi i po 2 dana po takvom korištenju (8S)

Pa tako ga koristim jer mi baterija ne dozvoljava više, ne znam što napraviti, ne vjerujem da će mi htjet zamjenit mobitel zbog toga.

Why so serious?
13 godina
HTC 8S

da li s uređajem dolaze slušalice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da

16 godina
odjavljen

moraju jer je neispravna baterija, desavalo se... ima primjera na wpcentralu o tom. jednostavno, nije ispravan uređaj. kad sam svoga isao uzimat, prvog kojeg mi je dala prodavačica je nakon paljenja ušao u bootloop, 15-ak minuta se on palio/gasio. :D

15 godina
neaktivan
HTC 8S

se mogu instalirati jetpack i temple run??

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC 8S

Pozdrav,

U vipu kod tarife Bez limiet 55 (koja je 50% snižena prvih godinu dana) postoji li onda popust na 8S? Jer mu je cijena oko 1000kn. Zanima me je li to cijena s popustom ili?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Pozdrav,

U vipu kod tarife Bez limiet 55 (koja je 50% snižena prvih godinu dana) postoji li onda popust na 8S? Jer mu je cijena oko 1000kn. Zanima me je li to cijena s popustom ili?

To je cijena s popustom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 23:29 (dokis).
14 godina
neaktivan
HTC 8S

ovaj mob je tako fluidan da je pravo zadovoljstvo imati ga,robustno djeluje i kvalitetno ,e sad ,mana ima,,,,,,market je stvarno malo kad se dodje sa androida,al buduci da ja nisam neki zahtjevni korisnik ,ja prezadovoljan...evo baterija ide na 2 dana uz par poziva 10 tak sms -a i jedno sat vrimena srfanja po danu i naravno malo cackanja po postavkama..puno jaca nego na xperia U

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skank666 kaže...

moraju jer je neispravna baterija, desavalo se... ima primjera na wpcentralu o tom. jednostavno, nije ispravan uređaj. kad sam svoga isao uzimat, prvog kojeg mi je dala prodavačica je nakon paljenja ušao u bootloop, 15-ak minuta se on palio/gasio. :D

Kako ja njima mogu dokazati problem s baterijom?

Why so serious?
16 godina
odjavljen

a nikako ali moraš inzistirat!

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 12:56 (skank666).
16 godina
neaktivan
HTC 8S

Vlasnici navedenog uređaja, kako stojite s internom memorijom? jel vam dovoljno tih 4 gb il morate paziti koliko toga instalirate, jer svi spominju da od tih 4 gb ostane korisniku slobodno nešto oko 1 gb. Planiram mobitel sutra uzeti u Vipu ako ga bude, al mi je to jedina prepreka zbog koje se dvoumim.

0 0 hvala 0
13 godina
HTC 8S

vi koji ga posjedujete, molio bih vas za uslugu, kako mobitel vrti didonetwork.com ( hvala puno ) ? ili isprobati preko ove aplikacije http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/flash-videos/6e5424ae-04ac-4e76-855b-a8cc9ddcc38c ( vrlo bi mi pomoglo u odluci kupovanja novog uredaja, dosta gledam flash ( znam iako je html5 standard no dosta ih nije preslo ) ) hvala jos jednom

g3AR
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 1:49 (g3arv8).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

WP8 ti nema flasha, kao nitko više, tako da ti je to svejedno.

BTW mogao si reć kako se app zove, ovako ne mogu otić na njega:

prijava
Nešto je pošlo po zlu i trenutno se ne možete prijaviti. Pokušajte ponovno kasnije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 12:05 (Mitsuoka).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice