Prijatelj bi možda prodao web stranicu pa ga zanima koliko stranica vrijedi. Trenutno je vodim ja i mali moderatorski tim bez volje i želje da se nastavi dalje.
Dakle radi se o stranici e-Sport.hr. Možete je posjetiti, http://e-sport.hr/.
Šta se dobiva kupnjom e-Sport.hr-a?
- Domenu www.e-sport.hr koja je registrirana za udrugu "E-Sport"
- Hosting na koliko traje, nisam siguran mislim da je preko 6 mjeseci ako ne i preko godine
- Vizualni identitet
- Forum koji sam radio ja, radi se o duboko izmjenjenom MyBB forumu ako posjetite forum primjetit ćete neke funkcije koje dosad nisu viđene na nijednom MyBB forumu, baza ima 450+ korisnika i nešto sitno poruka i tema jer ne znamo pokrenit ljude da pišu
- Servere koji su sponzorirani e-Sport.hr-u, radi se o 100+ slotova kod KGB Hostinga u serverima iz raznih igara (igre su promijenjive) i TS3 serveru kod Game-Hr.com
- Dvije facebook stranice, jedna ima 950+ lajkova (facebook.com/esp.hr) a drugu smo tek otvorili kad smo izborili se za username i ima 50-ak lajkova (facebook.com/esporthr)
- Twitter profil, nema puno followera ali bitan je username (twitter.com/esporthr)
Možete li mi napisati koliko vrijedi to sve? Nisam siguran u kojem pod-forumu bi ovo trebao otvoriti pa eto neka bude ovdje.