Wifi (DRIVER)

poruka: 7
|
čitano: 2.679
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wifi (DRIVER)

Stavio sam frisku instalaciju XP-a i nemogu doc na stranicu od airlive da skinem driver za AIRLIVE WL-1700 USB pa ako neko ima taj driver za xp i ako mi ga moze uplodat bio bi zahvalan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wifi (DRIVER)

Ima ko?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Wifi (DRIVER)

Eh, mislim da ćeš se morat strpit dok ne fixaju stranicu, a do tad googlaj.

Ja sam probao neš nać, ali nigdje tog...

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Wifi (DRIVER)
beno101 kaže...

Eh, mislim da ćeš se morat strpit dok ne fixaju stranicu, a do tad googlaj.

Ja sam probao neš nać, ali nigdje tog...

To mi i je jedan problem zato sto sam sad doso to kod frenda skinu pa kad sam vidio da im ne radi stranica mislio sam da neko s foruma ima taj driver ali ako nema nema veze sacket cu dok stranica ne proradi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2011 21:45 (XDXDXD).
16 godina
protjeran
XDXDXD kaže...

To mi i je jedan problem zato sto sam sad doso to kod frenda skinu pa kad sam vidio da im ne radi stranica mislio sam da neko s foruma ima taj drivere ali ako nema nema veze sacket cu dok stranica ne proradi.

Problem je, možda bi se mogo načekat.

Šta nemaš neki LAN kabel?

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
15 godina
neaktivan
beno101 kaže...
XDXDXD kaže...

To mi i je jedan problem zato sto sam sad doso to kod frenda skinu pa kad sam vidio da im ne radi stranica mislio sam da neko s foruma ima taj drivere ali ako nema nema veze sacket cu dok stranica ne proradi.

Problem je, možda bi se mogo načekat.

Šta nemaš neki LAN kabel?

Nazalost  trenutacno se spajam na HotSpot dok mi ne stigne ovaj kucni net.

15 godina
neaktivan

Neznam dal je u međuvremenu proradila stranica, evo link driveri za XP:

http://69.64.87.53/airlive_fileserver/uploads/Firmware/WL-1700USB_initial_Driver.zip

Ak ti neće skinuti, javi pa ti uploadam ;)

Usput, ova antena je za našu državu smanjena sa 1000mW na 500mW, a kad sam ju kupovao prodavač mi je rekao da se da ponovo softverski staviti na 1000mW (pojačati snagu/prijem/domet). Tražim to vec neko vrijeme po netu, ali bezuspjesno. Nisam nigdje pronasao kako to napraviti ili da netko to spominje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice