Imam xp sp3, i sad sam nedavno reinstalirao xp, no što god stavim za screen saver, kad mi se ponovno podigne kompjuter bude stavljeno 1 minuta i windows xp, kako recimo staviti na 30minuta ili pak isključiti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na praznom desktopu desni klik->Propertis->ScreenSaver i tamo možeš odrediti vrijeme.
ma znam to i stavim 30minuta, no prilikom ponovnog pokretanja opet bude 1minuta i windows xp
Moraš stisnuti Apply pa tek onda OK.
LOL pa apply i onda ok :-)
apply pa ok
EDIT: prestigli su me xd xd xd
a da baš sam glup pa ne znam, uostalom ja imam Primjeni i U redu
kad već spominješ xp sp3, da odem malo offtopic... mislim da se u sp3 isključi u servisima wired auto config! pa pogledaj, inače, to se primijeti ako ne postoji authentation tab u propertisima kod LAN-a...
molim?
evo opet je na jednoj minuti kada sam ga upalio
kada ništa ne radim jednu minutu komp ide u stb a kad pomaknem mišom pojavi se admin logget,prije mi to nije bilo...nedavno san na xp stavija od viste start panel pa neznam šta san prćka..prova san već ovo nešto šta ste pisali ali uvik je isto..
Pomći ću ti. U slici sam naslikao properties. Pogledaj kod nastavka zaštit lozinku. Vidi da li je uključen , ako je nešto druo , onda ti ne bi mogao reći.
nije označeno
Ma ugasi screen saver i u power options stavi da ti isključi monitor nakon 30 min ili koliko želiš