Nezz jesam puko u pravi podforum al nema veze, znači imam igru od 5 gb onako iso slika. Sad me zanima mogu li tu iso sliku razdvojit na dva dijela, tako da mogu na 2 dvd-a snimit ono normalno, a ne razdvajat onako s winrarom ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti bi vjerojatno htio da ti program usred instalacije kaže: "sad ubaci DVD 2", jelda?
Mislim da je to nemoguće izvesti.
Što fali arhiviranju sa Zip/Rar programima?
Zip/Rar file-ovima ne fali ništa, dapače meni su i dobri ali ovo nije za mene, pa sam mislio da to mogu jednostavnije snimit, da ne mora raspakirat, izgleda da ce ovo s imgburnom radit, hvala
DVD9?
A moze li mi neko detaljno objasnit sve, i ovo s imgburnom bas ne kuzim, molim vas
itko
Ne može jednostavnije od hjsplita - skineš ga, rastaviš u njemu na 2 fajla, spržiš file0 na prvi dvd, file1 na drugi zajedno sa hjsplitom i priložiš ako treba txt sa uputama - kopiraj sve na jedno mjesto, pokreni program, klikni join, nađi prvi file i to je to.
Problem je što je to, koliko sam shvatio, za drugu osobu. Onda bi ta druga osoba morala spajati to pomoću istog tog programa što je komplikacija. U ovom slučaju mislim da je najbolje spržiti na dual-layer DVD.
Može se ali nije isto za svaku igru, ovdje imaš upute.
A da jednostavno pomoću daemon toolsa otvriš image na kompjuteru. Onda jedan diofielova staviš na jedan cd, a drugi dio na drugi cd. I tko želi instalirati igru samo kopira fileove sa oba cd-a na jedno mjesto i pokrene instalaciju.
A da jednostavno pomoću daemon toolsa otvriš image na kompjuteru. Onda jedan diofielova staviš na jedan cd, a drugi dio na drugi cd. I tko želi instalirati igru samo kopira fileove sa oba cd-a na jedno mjesto i pokrene instalaciju.
Vidiš to mi opće nije palo na pamet, zvuči dobro, hvala