Powerpoint u Word

poruka: 5
|
čitano: 11.122
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Powerpoint u Word

Zanima me kako mogu prebacit neka predavanja iz powerpointa u word ali problem je u tome što su prezentacije spremljene tako da se više ništa u njima ne može mijenjati.. znači ne mogu prebacit tekst u word onom opcijom file-- send to--- word jer ni ne mogu uć u prezentaciju pa molim ako netko zna neki drugi način.. ms office je 2007

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Powerpoint u Word
shiver. kaže...

problem je u tome što su prezentacije spremljene tako da se više ništa u njima ne može mijenjati.......................jer ni ne mogu uć u prezentaciju pa molim ako netko zna neki drugi način.. ms office je 2007

Promijeniti extenziju u  file.ppt pa onda otvori u Powerpointu (valjda nije lockan)

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
18 godina
neaktivan
Powerpoint u Word

Možda pomoću nekih programa u tu svrhu koji mogu konvertirati razne dokumente. Sad ne stignem tražit previše pa proguglaj malo...

Mislim nešto tipa ovo

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Powerpoint u Word

e puno puno hvala.. uspjelo je {#}

15 godina
neaktivan
Powerpoint u Word

treba mi pomoć oko nekih prezentacija koje traže password.. probala sam promijenit extenziju u ppt al i dalje ne mogu uć u svaki slajd posebno.. jel može pomoć?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 14:36 (shiver.).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice