Pomoc oko crva

poruka: 6
|
čitano: 1.204
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pomoc oko crva

dakle kao sto i naslov kaze trbo bi hitno pomoc oko crva kako ga se rijesit?

vjerovatno je moja stara pokupila crva negdje ona skida razne stvari i ja se spajam na njenu mrze na svom kompu i internet je dosta spor.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc oko crva

Probaj skinit antivirus,ako imaš spori internet reci nekom od susjeda,rodbine,prijatelja,obitelji da ti posudi instalaciju za antivirus.

Dino

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc oko crva

skeniro sam na svom PC i nije nista naslo (koristim NOD32) da probam na PC od stare?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko crva
damian123 kaže...

skeniro sam na svom PC i nije nista naslo (koristim NOD32) da probam na PC od stare?

Probaj pa reci i nezaboravi obrisat ta sranja nakon skeniranja

Dino
16 godina
Re: Pomoc oko crva

MBAM i Hitman Pro za ručno skeniranje. Klasični antivirusi tu ne pomažu previše.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina
neaktivan
Pomoc oko crva

skino sam ovaj MBAM i pokreno sa njim i naso je dosta bug, malwera i trojana sve sam izbriso i cini se da se poboljsalo i zvali iskon i kaze da jos uvjek ima par smetnji u mrezi da neki program je ukljucen i zagusava mrezu, no trenutno se cini da se vratilo u normalu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice