Nema balona!

poruka: 13
|
čitano: 2.051
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nema balona!
pitanje

eo vako prije neko vrijeme su mi jednostavno nestali ovi baloncici koji iskacu tu u trayu dolje desno    ...    e sad kako da se to vrati?

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nema balona!
Inferno kaže...

eo vako prije neko vrijeme su mi jednostavno nestali ovi baloncici koji iskacu tu u trayu dolje desno    ...    e sad kako da se to vrati?

koji balončići?
16 godina
neaktivan
Nema balona!

Neko će u hall of shame, čini mi se...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sigurno je imo neki program koji stoji u try-u koji prikazuje dole vjesti tj iskacu vjesti!

sta ste odma poludili bzvz spamate
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
Nema balona!

?!?! Je l' jedini ja razumem da čovek misli na ovakve "balončiće":

balončić :D balončić :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

pa nema valjda nekog malog crnca koji mu stalno ukopčava i ukopčava nešto u USB, da bi on imo balončiće?
dok autor malo detaljnije ne objasni šta ga muči ne možemo baš nešto napravit, osim tu nagađat i skupljat postove 

ili je imo virus, pa mu je iskakalo ono "Your computer might be at risk"...sad se riješio virusa, a baš su se lijepo sprijateljili, pa mu nedostaje i oće ga vratit Smijeh 
potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 11:54 (h51ph).
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

imaš ti više vrsta balončića... i one balončiće koji se nude da bi uredili desktop jer su inaktivne ikonice...

uglavnom, ukoliko se misli na balončiće tipa safe remove hardware, lijeka tome ima...

uglavnom, imao sam i ja takvih problema (još mi se izgubila i ikonica od zvuka u trayu) - riješio sam ih tune up utilitiesom 2008, ali ne vidim da se ne bi moglo riješiti i 2009 verzijom... uglavnom, dobro je pokrenuti kompletne scanove diska i registrija, te defragmentere... a konac svega toga, tj. ono što je meni zaista pomoglo jest kartica customize windows, te adjust the start menu and taskbar, te odabrati kategoriju taskbar...
17 godina
Nema balona!

ili jednostavno upotrijebiš ono što ti se nudi u windowsima ! samo treba ipak nešto i znati o win, a ne samo instalirati neke tuneup programe...

pozicionas mis u taskbar

desni klik i properties

kod opcije hide inactive icons imas gumb customize

i tu imas 3 moguca stanja za svaku ikonu...

e, ali moguce je da ti je u potpunosti iskljucena opcija hide inactive icons pa su ti sve ikone konstantno vidljive?

lp,

sasa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nema balona!
prihvaćeno rješenje

Ovdje imas video kako ukljuciti ili iskljuciti baloon tips u xp-u

VIDEO

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to sam isto radio na svome, pa nije radilo kako treba jer mi neš bilo shebano što se tiče taskbara... uglavnom, trebalo je sve vratiti na default, a to se nije moglo pomoću ovog tvoj savjeta, koji je također neloš

:-)

16 godina
neaktivan
Nema balona!
autorov komentar

thx ivo na video, da to su bili ti baloncici u trayu ko ono sta je ivan(4) al ne samo za usb neg su svi nestali XD evo sad sam rjesio uz pomoc onog videa

fala!

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema balona!

XPantispy program se zove, malen je, brzo se instalira i imaš u njemu opciju Don't show balloon tips anymore i samo makneš kvačicu s toga. ne treba ti nikakvi video ili nešto takvo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Inferno kaže...

thx ivo na video, da to su bili ti baloncici u trayu ko ono sta je ivan(4) al ne samo za usb neg su svi nestali XD evo sad sam rjesio uz pomoc onog videa

fala!

Nema na cemu.Drago mi je da sam pomogao.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice