eo vako prije neko vrijeme su mi jednostavno nestali ovi baloncici koji iskacu tu u trayu dolje desno ... e sad kako da se to vrati?
eo vako prije neko vrijeme su mi jednostavno nestali ovi baloncici koji iskacu tu u trayu dolje desno ... e sad kako da se to vrati?
Neko će u hall of shame, čini mi se...
?!?! Je l' jedini ja razumem da čovek misli na ovakve "balončiće":
?!?! Je l' jedini ja razumem da čovek misli na ovakve "balončiće":
ili jednostavno upotrijebiš ono što ti se nudi u windowsima ! samo treba ipak nešto i znati o win, a ne samo instalirati neke tuneup programe...
pozicionas mis u taskbar
desni klik i properties
kod opcije hide inactive icons imas gumb customize
i tu imas 3 moguca stanja za svaku ikonu...
e, ali moguce je da ti je u potpunosti iskljucena opcija hide inactive icons pa su ti sve ikone konstantno vidljive?
lp,
sasa
to sam isto radio na svome, pa nije radilo kako treba jer mi neš bilo shebano što se tiče taskbara... uglavnom, trebalo je sve vratiti na default, a to se nije moglo pomoću ovog tvoj savjeta, koji je također neloš
:-)
thx ivo na video, da to su bili ti baloncici u trayu ko ono sta je ivan(4) al ne samo za usb neg su svi nestali XD evo sad sam rjesio uz pomoc onog videa
fala!
XPantispy program se zove, malen je, brzo se instalira i imaš u njemu opciju Don't show balloon tips anymore i samo makneš kvačicu s toga. ne treba ti nikakvi video ili nešto takvo
thx ivo na video, da to su bili ti baloncici u trayu ko ono sta je ivan(4) al ne samo za usb neg su svi nestali XD evo sad sam rjesio uz pomoc onog videa
fala!