Msn zeza

poruka: 7
|
čitano: 2.743
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Msn zeza
pitanje

Znaci idem se logirat i izbaci ovo

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Msn zeza

šta pokaže?, trenutačno ništa ne vidim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Msn zeza
autorov komentar

ma piše  da je došlo do problema sa mojom internetskom vezom te da prvjerim da li je komp spojen na net...što je mogu normalno surfat netom..... 

u čemu je problem??? 

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)
17 godina
protjeran
Msn zeza

Ček da pogledam u svoju čarobnu kuglu pa ti javim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni se to isto zna dešavat u zadnje vrime

Restart kompa mi je uvik pomoga

Poz!

16 godina
neaktivan

Nisi ništa postao konkretno, tj. nema slike (na koju valjda misliš). U zadnje vrijeme puno ljudi ima problema sa Live Messengerom. Od kako je bila promjena sa Bete na stable, dosta ljudi dobiva error 80048051. Za taj problem se preporuča reinstall Messengera, tj. brisanje onoga što imaš, download novoga s neta, te ponovni install. Još postoji problem da ti je IE postavljen na "Work Offline", pa ti zato Messenger štajka. Ako ti ništa od ovoga ne pomogne, odi na službeno riješenje za taj error:

http://help.live.com/help.aspx?project=onecarev2_5_equipt&market=en-us&querytype=topic&query=onecare_trou_error_80048869.htm

Ako ti to ništa ne pomogne, potraži alternativu za IM (Miranda, Pidgin...).

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
crowap kaže...

ma piše   da je došlo do problema sa mojom internetskom vezom te da prvjerim da li je komp spojen na net...što je mogu normalno surfat netom.....

u čemu je problem???

Ovako cesto windows live messenger izbaciva pogresku da se nemoze spojit na net kao da net iskljucen.Sad probaj otic u Internet explorer i vidit da nije u offline nacinu rada.Ovisno koja verzija ie je instalirana na tvoj sustav kod novjeg mozes provjerit i iskljucit work offline tako da kliknes tools pa maknes kvacicu sa work offline.Ako   to ne pomogne probaj sa pidgin klijentom za msn,mnogo je kvalitetniji i stabilniji od wlm.
http://www.computer-master.bloger.hr/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice