Automatsko vraćanje u windowse iz igre

poruka: 9
|
čitano: 1.714
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Pozdrav forumaši,

evo o čemu se radi:

Bilo koju igru da pokrenem (Diablo, trackmania, modern warfare, itd..) nakon cca. 5 min.

ako je u full ekran modu minimalizira se i pokaže mi se desktop

ako je u windows modu prozor postane neaktivan i moram mišem kliknut na njega da bi ponovo bio aktivan

ni u jednom ni u drugom slučaju se igra ili cijelo računola ne smrzava, resetira ni slično, sve radi ko beba

samo se događa navedeno

konfa osnovno: intel dc 3.16, ati 4670, vista home premium, updejtani bios i chipset matične

pa ako netko zna o čemu je točno riječ...

btw, sretna nova

r.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam ti točno reći , meni se to zna dogoditi na primjer ako nekaj igram,pa odem nekam na recimo 15 min(a ne izađem iz igre).OsmijehMožda je razlog screensaver ili nešto sa postavkama u control panelu koje se tiču stanja računala kad se na njemu ništ ne radi.(Nešto poput Stand By stanja).Btw., na Visti .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Automatsko vraćanje u windowse iz igre
a isto tako može biti i neka aplikacija sa strane, ili virus.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ne događa se to kad ništa ne radim (upalim igru i odem spavat)

nego se ja aktivno igram i onda buf

i ja kliknem na prozor ili maximiziram ako je minimaliziran i dalje igram kao da ništa nije bilo

osim kaj me frajer u COD-u raznese jer ja ništ ne vidim 2 secunde

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imal sam takav problem dok mi se jedan program htio spajati na net(update),pa mi je svako malo spustio igru na u taskbar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Imal sam takav problem dok mi se jedan program htio spajati na net(update),pa mi je svako malo spustio igru na u taskbar.

Tak je, i to je jedan od uzroka. Kad ti program (antivirusni) recimo, ima automatsko ažuriranje novih definicija u određeno vrijeme, tada  će te "izbaciti iz igre" ili minimizirati prozor ili sl. 
17 godina
neaktivan
skeniraj s malwarebytsom moze bit da ti svakih 5 min se pali neki proces koj upada u "igru" a tebi igra ili program odlazi u minimizaciju
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan

Ako si se igrao overclockom vrati sve na default, ili odinstaliraj drivere od grafičke zatim napravi scan s ccleanerom, registry scan (tune up utilities će poslužiti), skini nove drivere i instaliraj ih! Naravno probaj i ovo kaj su i ostali predložili!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

thnx na pomoći

ne znam što je od navedenog točno pomoglo

jbg. moj zaje

sve sam napravio i tek onda restartao računalo

a valjda je nekaj od navedenog bilo

no sad je sve ok