Vivax dvbt 114

poruka: 41
|
čitano: 38.911
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Vivax dvbt 114

Posjedujem digitalni prijamnik vivax dvbt 114,na njemu se nalazi usb konektor ali preko njega mogu pokretati samo jpeg slike i mp3-ice.Zna li netko kako pokrenuti filmove preko tog uredjaja

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vivax dvbt 114

Posjedujem doticni uredaj , ukratko - nemozes:)

1 0 hvala 0
14 godina
RE: Vivax dvbt 114

Zasto kazes ukratko?moze li se to srediti nadogradnjom firmwarea

15 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

predi na nytrobox i sve ce radit

Namigiva

-=Every moment is another Chance=-
14 godina
protjeran
SeleS kaže...
Ivan_hacker kaže...

predi na nytrobox i sve ce radit

Namigiva

Ali pazi koji nitrobox kupuješ najbolji i cjenovno najjeftiniji nitrač je za gledanje filmova je "NytroBox NB-4001 T" u dučanima košta 189 kuna... ako baš želiš preko usb-a gledati filmove...naravno poržava znakovlje u titlovima kao npr. č,š,đ,š...

A imaš i stranicu za download zadnjih izašlih softvera: http://www.4shared.com/dir/32496219/49cf246b/sharing.html

Samo se nemoj zaletiti kada kupuješ ako te zanima gledanje videa preko usb-a da kupiš prijemnik "Nytro Box NB-4004T HD" prijemnik ima sve živo ali nema opciju da se gleda preko usb-a video...

14 godina
neaktivan
Vivax dvbt 114

Kupi STRONG ... neces pogrijesit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sinizgb kaže...

Ali pazi koji nitrobox kupuješ najbolji i cjenovno najjeftiniji nitrač je za gledanje filmova je "NytroBox NB-4001 T" u dučanima košta 189 kuna... ako baš želiš preko usb-a gledati filmove...naravno poržava znakovlje u titlovima kao npr. č,š,đ,š...

A imaš i stranicu za download zadnjih izašlih softvera: http://www.4shared.com/dir/32496219/49cf246b/sharing.html

Samo se nemoj zaletiti kada kupuješ ako te zanima gledanje videa preko usb-a da kupiš prijemnik "Nytro Box NB-4004T HD" prijemnik ima sve živo ali nema opciju da se gleda preko usb-a video...

ja imam ovaj nytrobox nb 4001 t koji si naveo i u dosadasnjem periodu koristenja nije mi nikad radio probleme....preko usb.a mozes gledat filmove...slusat glazbu itd bez ikakvih problema....

-=Every moment is another Chance=-
14 godina
neaktivan

Evo da odgovorim...ukratko mozes pokrenuti filmove na tome uredjaju, al ih prethodno moras konvertirati u mpeg-2 format, posto navedeni uredjaj dekodira samo taj signal. ukoliko posjedujes uredjaj koji prima i mpeg-4 signal, film mozes konvertirati ili u mpeg-2, ili u mpeg-4 video format. Ja posjedujem isti uredjaj i radi bez problema, za navedena konvertiranja preporucam ti Ojosoft total video converter koji je izvanredan.

14 godina
Vivax dvbt 114

Instalirao sam ojosoft total video converter i zanima me koji kodek koristiš?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sorry kaj nisam prije odgovoril... Uglavnom, Ojosoft konverter instalira sam svoje kodeke, a za konvertiranje bih ti preporučio ideš na TO MPEG-Video MPEG-2, 2376 kbps...možeš i mijenjati, no tu se dobija po meni najbolja kvaliteta, s tim da nemreš baš očekivati da ti bude slika naj naj, možda kvalitete divx-a...jedino ak film nabaviš u original mpeg-2 formatu, onda možeš očekivati super kvalitetu...pozz

14 godina
Vivax dvbt 114

Licenca za  Ojosoft total video converter se plaća.Zanima me postoji li neki drugi program koji služi u tu svrhu,a da je besplatan?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ffmpeg je free open source software i moze transkodirati sve i svasta

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
14 godina
neaktivan
Vivax dvbt 114

Pozz svima...

imam takav prijamnik a ne moze mi ocitat nijedan film preko sticka.. kako da ga sredim????

hvala! :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav...

trebam pomoc u vezi dvb-t 114 prijamnika...

Zasto mi ne moze ocitat USB stick??

ako mi mozes rec zasto i kako da napravim?

hvala

17 godina
SPAROGA kaže...

pozdrav...

hvala

Taj Vivax model ne moze prikataz video preko USB samo cita JPG slike, mp3 i WMA audio datoteke i to je to.{#}

http://hr.vivax.com/vivax-imago-dvb-t-114-usb-113.aspx

14 godina
rambox kaže...
SPAROGA kaže...

pozdrav...

hvala

Taj Vivax model ne moze prikataz video preko USB samo cita JPG slike, mp3 i WMA audio datoteke i to je to.{#}

http://hr.vivax.com/vivax-imago-dvb-t-114-usb-113.aspx

a hebenti tu tvoju informaciju znaš(još dobiješ i hvala {#} ){#} ..

ukratko , kao što piše u prethodnim postovima može čitati video datoteke samo ih treba konvertirati u mpeg2 ili mpeg4 format ovisno o modelu vivaxa!!

edit: još ti i na linku koji si postavio piše da podržava mpeg 2{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 11:09 (buggie).
14 godina
neaktivan

dali znas kako se titlovi narede..ja stavim titlove na usb i kad ga spojim s digitalnim prijemnikom uopce nepokazuje titlove

15 godina
neaktivan
pale889 kaže...

dali znas kako se titlovi narede..ja stavim titlove na usb i kad ga spojim s digitalnim prijemnikom uopce nepokazuje titlove

Pokusaj na kraju titlova dodati .srt primjer: titlovi.srt

14 godina
neaktivan

ma skinem ja titlove s neta i na kraju naziva ima srt ali kad ga spojim s tigitalim prijemnikom uopce mi nepokaze titlove a ja sam ih stavio na usb..

14 godina
Vivax dvbt 114

Titl i film moraju imati isti naziv:

npr. Bug forum.avi i Bug forum.srt

Ovdje imaš tut kako zaljepiti titl na film

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 14:01 (Ivan_hacker).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vivax dvbt 114

Gdje mogu skinuti nadogradnju za vivax dvb-t 114...?Nakon cca 1h se zblesa i nestane slike pa ne znam šta da radim...?Moram ga stalno gasiti iz struje i tako stalno...Da li postoji neki reset ili slično....Molim pomoć....

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 21:22 (ica dj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Vivax dvbt 114

hehehe ak te tješi ja sam kupio to smeče i isto se gasi nakon nekih sat i pol do dva sata, nekad ne cjeli dan :S

17 godina
neaktivan

bok

dobio sam sluzbeni novi firmware navedenog prijamnika iz msana

ako ce nekom trebat neka mi se javi pa cu mu poslat

rijesava problem gasenja recivera

13 godina
neaktivan

molio bih pomoc naime i ja imam problema sa gasenjem resivera molio bih pomoc.ako moze upustvo kako se nadogradjuje.pozdrav

13 godina
neaktivan

Imam isti problem s VIVAX DVB-T 115 pa nisam ziher da li firmware od 114 vrijedi i za 115.

@dirtyjack

Pošalji mi pliz na mail pa ću pokušati... ovo samogašenje iritira do bola... :(

tnx

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 18:04 (Tracker).
17 godina
neaktivan
Vivax dvbt 114

poslano

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

bok, ja sam se malo kasnije ukljicio ali ako molim te mozes i meni poslat...

13 godina
neaktivan
Vivax dvbt 114

Dobar dan, ekipa. Posjedujem Vivax dvb-t 114, pa me zanima može li mi tko poslati najnoviji firmware, da mogu nadogradit prijamnik da se rješim ovih problema s gašenjem i ostaloga što ni sami neznamo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Danas sam dobio posljednju verziju firmware za prijemnik Vivax dvb-t 114, a ona je od 06.03.2010. verzija 1.5.

Trenutačnp mi se ona i nalazi na prijemniku ali postavio sam je nanovo, sad me zanima oće li mi se ponovo gasiti.

17 godina
neaktivan
Vivax dvbt 114

ovo je od tehničke službe pa si skidajte kome treba:

https://rapidshare.com/files/402892536/J1000036_VIVAXDVB-T114_V1.3_2010324.rar

Pozz

1 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice