Posjedujem digitalni prijamnik vivax dvbt 114,na njemu se nalazi usb konektor ali preko njega mogu pokretati samo jpeg slike i mp3-ice.Zna li netko kako pokrenuti filmove preko tog uredjaja
Posjedujem doticni uredaj , ukratko - nemozes:)
Zasto kazes ukratko?moze li se to srediti nadogradnjom firmwarea
predi na nytrobox i sve ce radit
predi na nytrobox i sve ce radit
Ali pazi koji nitrobox kupuješ najbolji i cjenovno najjeftiniji nitrač je za gledanje filmova je "NytroBox NB-4001 T" u dučanima košta 189 kuna... ako baš želiš preko usb-a gledati filmove...naravno poržava znakovlje u titlovima kao npr. č,š,đ,š...
A imaš i stranicu za download zadnjih izašlih softvera: http://www.4shared.com/dir/32496219/49cf246b/sharing.html
Samo se nemoj zaletiti kada kupuješ ako te zanima gledanje videa preko usb-a da kupiš prijemnik "Nytro Box NB-4004T HD" prijemnik ima sve živo ali nema opciju da se gleda preko usb-a video...
Kupi STRONG ... neces pogrijesit
Ali pazi koji nitrobox kupuješ najbolji i cjenovno najjeftiniji nitrač je za gledanje filmova je "NytroBox NB-4001 T" u dučanima košta 189 kuna... ako baš želiš preko usb-a gledati filmove...naravno poržava znakovlje u titlovima kao npr. č,š,đ,š...
A imaš i stranicu za download zadnjih izašlih softvera: http://www.4shared.com/dir/32496219/49cf246b/sharing.html
Samo se nemoj zaletiti kada kupuješ ako te zanima gledanje videa preko usb-a da kupiš prijemnik "Nytro Box NB-4004T HD" prijemnik ima sve živo ali nema opciju da se gleda preko usb-a video...
ja imam ovaj nytrobox nb 4001 t koji si naveo i u dosadasnjem periodu koristenja nije mi nikad radio probleme....preko usb.a mozes gledat filmove...slusat glazbu itd bez ikakvih problema....
Evo da odgovorim...ukratko mozes pokrenuti filmove na tome uredjaju, al ih prethodno moras konvertirati u mpeg-2 format, posto navedeni uredjaj dekodira samo taj signal. ukoliko posjedujes uredjaj koji prima i mpeg-4 signal, film mozes konvertirati ili u mpeg-2, ili u mpeg-4 video format. Ja posjedujem isti uredjaj i radi bez problema, za navedena konvertiranja preporucam ti Ojosoft total video converter koji je izvanredan.
Instalirao sam ojosoft total video converter i zanima me koji kodek koristiš?
Sorry kaj nisam prije odgovoril... Uglavnom, Ojosoft konverter instalira sam svoje kodeke, a za konvertiranje bih ti preporučio ideš na TO MPEG-Video MPEG-2, 2376 kbps...možeš i mijenjati, no tu se dobija po meni najbolja kvaliteta, s tim da nemreš baš očekivati da ti bude slika naj naj, možda kvalitete divx-a...jedino ak film nabaviš u original mpeg-2 formatu, onda možeš očekivati super kvalitetu...pozz
Licenca za Ojosoft total video converter se plaća.Zanima me postoji li neki drugi program koji služi u tu svrhu,a da je besplatan?
ffmpeg je free open source software i moze transkodirati sve i svasta
Pozz svima...
imam takav prijamnik a ne moze mi ocitat nijedan film preko sticka.. kako da ga sredim????
hvala! :D
pozdrav...
trebam pomoc u vezi dvb-t 114 prijamnika...
Zasto mi ne moze ocitat USB stick??
ako mi mozes rec zasto i kako da napravim?
hvala
pozdrav...
hvala
Taj Vivax model ne moze prikataz video preko USB samo cita JPG slike, mp3 i WMA audio datoteke i to je to.
pozdrav...
hvala
Taj Vivax model ne moze prikataz video preko USB samo cita JPG slike, mp3 i WMA audio datoteke i to je to.
a hebenti tu tvoju informaciju znaš(još dobiješ i hvala )
..
ukratko , kao što piše u prethodnim postovima može čitati video datoteke samo ih treba konvertirati u mpeg2 ili mpeg4 format ovisno o modelu vivaxa!!
edit: još ti i na linku koji si postavio piše da podržava mpeg 2
dali znas kako se titlovi narede..ja stavim titlove na usb i kad ga spojim s digitalnim prijemnikom uopce nepokazuje titlove
dali znas kako se titlovi narede..ja stavim titlove na usb i kad ga spojim s digitalnim prijemnikom uopce nepokazuje titlove
Pokusaj na kraju titlova dodati .srt primjer: titlovi.srt
ma skinem ja titlove s neta i na kraju naziva ima srt ali kad ga spojim s tigitalim prijemnikom uopce mi nepokaze titlove a ja sam ih stavio na usb..
Titl i film moraju imati isti naziv:
npr. Bug forum.avi i Bug forum.srt
Ovdje imaš tut kako zaljepiti titl na film
Gdje mogu skinuti nadogradnju za vivax dvb-t 114...?Nakon cca 1h se zblesa i nestane slike pa ne znam šta da radim...?Moram ga stalno gasiti iz struje i tako stalno...Da li postoji neki reset ili slično....Molim pomoć....
hehehe ak te tješi ja sam kupio to smeče i isto se gasi nakon nekih sat i pol do dva sata, nekad ne cjeli dan :S
bok
dobio sam sluzbeni novi firmware navedenog prijamnika iz msana
ako ce nekom trebat neka mi se javi pa cu mu poslat
rijesava problem gasenja recivera
molio bih pomoc naime i ja imam problema sa gasenjem resivera molio bih pomoc.ako moze upustvo kako se nadogradjuje.pozdrav
Imam isti problem s VIVAX DVB-T 115 pa nisam ziher da li firmware od 114 vrijedi i za 115.
@dirtyjack
Pošalji mi pliz na mail pa ću pokušati... ovo samogašenje iritira do bola... :(
tnx
poslano
bok, ja sam se malo kasnije ukljicio ali ako molim te mozes i meni poslat...
Dobar dan, ekipa. Posjedujem Vivax dvb-t 114, pa me zanima može li mi tko poslati najnoviji firmware, da mogu nadogradit prijamnik da se rješim ovih problema s gašenjem i ostaloga što ni sami neznamo.
Danas sam dobio posljednju verziju firmware za prijemnik Vivax dvb-t 114, a ona je od 06.03.2010. verzija 1.5.
Trenutačnp mi se ona i nalazi na prijemniku ali postavio sam je nanovo, sad me zanima oće li mi se ponovo gasiti.
ovo je od tehničke službe pa si skidajte kome treba:
https://rapidshare.com/files/402892536/J1000036_VIVAXDVB-T114_V1.3_2010324.rar
Pozz