U vezi grafe i proca!

poruka: 11
|
čitano: 1.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
U vezi grafe i proca!

Ok imam 9800gtx i amd athlon x2 6000+ 3.0

i imam priliku zamjenit za ati hd 5750 i phenom II 550 x2 3.1

dali je to ok zamjena ja bi mu trebo 700-1000kn nadoplatit sa tim da 9800gtx daje artefakte! ali ima accelero s1 + turbo module!

i dali je taj proc bar nesto bolji od ovog iako vjerujem da je jer moj je old school :D a ovaj noviji i trebo bi bar malo bolje performanse dat!

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 21:56 (sale666).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
U vezi grafe i proca!

Ne

Skupo

9800GTX je gotovo pa zanemarivo, tj nimalo sporija od HD 5750,

A X2 550 je osjetno brzi od Athlona, ali i dalje ništa posebno.

Operation Flashpoint
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: U vezi grafe i proca!

Ok realno moje komponente 9800 i athlon su dosta stare al proc radi grafa kenja tu i tamo ima dana kad ne daje artefakte XD..

koliko bi bila realna zamjena? u $? bitno mi je da je to novije i da to radi jos neko vrijeme! ovo imam dosta dugo i stvarno je trajalo!

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)
16 godina
U vezi grafe i proca!

i da i jos jedan lik mi nudi xfx 4830 za moju i ja njemu 350kn nadoplate dal je to skupo i kakve su performanse sa tim da imam 21.5 monitor na 1920x1080 najvazniji su mi cod 4,adobe flash,photoshop,dreamveawer i filmovi tu i tamo igram mafia 2 sada...

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
U vezi grafe i proca!

Athlon II X4 630 = 700Kn

A GeForce na servis jer je još uvijek u super stanju što se tiče brzine.

Operation Flashpoint
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
X4 je osjetno bolji od mog old school 6000+ x2 athlona jelda? ja bi to rijesio al ne znam sta cu sa mojim komponentama kad bi ih neko kupio bilo bi super!
16 godina
Weky kaže...

Athlon II X4 630 = 700Kn

A GeForce na servis jer je još uvijek u super stanju što se tiče brzine.

Misliš u pećnicu

16 godina
U vezi grafe i proca!

nebi je ja servisiro vec rijesio neda mi se radije cu kupit noviju pa koliko traje pa ima ljudi koji ce to tu rijest i rokat dalje al ne igra mi ulogu 100-200kn za nesto sta cu poslje jos 3 god koristit =)...

ovaj x4 mi je zanimljiva ideja samo kad bi naso nekog ko ce uzet ovo moje da jos koju kintu izvucem za grafu kupit!

a phenom x4 9750 taj je 584 na nabavi net... athlon bolji?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 22:11 (sale666).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Ne

Skupo

9800GTX je gotovo pa zanemarivo, tj nimalo sporija od HD 5750,

A X2 550 je osjetno brzi od Athlona, ali i dalje ništa posebno.

X2 550 je brži i od Athlona II X4..a kamoli od tog starog dualca...9800GTX i HD 5750 su iste kartice po snazi....

15 godina
neaktivan
sheX kaže...

X2 550 je brži i od Athlona II X4..a kamoli od tog starog dualca...9800GTX i HD 5750 su iste kartice po snazi....

Odakle ti ta dezinformacija?

http://www.anandtech.com/bench/Product/188?vs=97

U svakom multi threadanom benchu Athlon II X4 razvaljuje Phenoma.

EDIT: Ah, da zaboravih da si ti obožvam slagati konfe stoga se ne čudim zašto opet trkeljaš gluposti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 22:42 (ATiGamer).
16 godina

A nadoplata od 900kn za zamjenu je prevelika? znaci njegove komponente za moje + ja njemu 900kn kaze weky da je previse!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice