u određenom vremenskom razdoblju (cc svakih par minuta) mi se događa usporavanje miša na desktopu, pa me interesira dali netko ima još takav problem, čini mi se da dolazi i do usporavanja ponekad u igrama, inače komp radi stabilno, Phenom x2 550, 4gb ddr3, asrock matična 870, wd black 1 tb i 4870 grafička,.......eto molio bih da mi odgovorite i pomognete...hvala..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je wireless miš pogledaj da ti nije daleko od receivera. Meni se to znalo desit..
Mozda na misu imas tipku za promjenu rezolucije koju slicajno stisces?! manje dpi - mis sporije ide
u određenom vremenskom razdoblju (cc svakih par minuta) mi se događa usporavanje miša na desktopu, pa me interesira dali netko ima još takav problem, čini mi se da dolazi i do usporavanja ponekad u igrama, inače komp radi stabilno, Phenom x2 550, 4gb ddr3, asrock matična 870, wd black 1 tb i 4870 grafička,.......eto molio bih da mi odgovorite i pomognete...hvala..
Provjeri da ti nije koji drive zavrsio u PIO modu..
mislim da je neka fora sa driverima, dok sam imao n-vidiu, bilo je sve ok, sad kad sam stavio Ati, počelo je to periodično usporavanje.
Da ti nije možda uključena akceleracija miša koju nekim pukim slučajem osjetiš?
Pogledaj da ti je u Control Panelu pod Mouse Settings tamo negdje isključena opcija "Enhance mouse precision" i da ti je slider od cursor speed na sredini (6/11).
Držiš li možda procesor otključan u B50 x4? Ako da, možda ter zeza jedna od otključanih jezgri (ako imaš miš čiji je USB 1000 Hz).
O kojem se mišu i podlozi radi? Jesi probao isti miš u drugi port? U drugo računalo? A drugi miš?
Do ATI drivera nije ako koristiš relativno nove. Jesi maknuo stare (od nVidie) nekim alatom tipa Driver Sweaper ili Driver Cleaner?
Moguće je da te zezaju ostatci prijašnjih drivera...
Koji ti sve programi rade u pozadini (oni u trayu)?
Meni su kod mog bežičnog miša smetali mobiteli!!! koji su stajali jako blizu miša,a ja ga skoro razbio od živciranja dok nisam slučajno skužio da me zezaju mobiteli.Go figure.