probaj ga zamjenit s avstom free.
a sad malo besplatnih rješenja dok ne staviš dobar av - sas i mbam klasika.
NOD32
i to je vjerovatno crack,koji su to windowsi?
Eh piratska verzija.
Da bi imao piratsku verziju treba znati kako snjom :P
Ako imas windows 7 samo reci imam ja program za to.
Ali necemo o tome ovdje
nesmem davat piratske programe ovdje.
Moze preko emaila.
Ja imam original windows 7 ali sam zbog nezadovoljstva sa microsoftovim pravilom 1 kompjuter 1 kljuc i nemoze dva kompjutera jedan kljuc
uzeo program koji nesmem imenovati javno zbog pravila foruma,izbrisao taj this is not genuine.
Evo ti ovdje detaljno uputstvo da maknes to da ti se vise ne javlja. Na kraju vratis svoj wallpaper i to je to
http://www.wikihow.com/Remove-Windows-Genuine-Advantage-Notifications
ćao.
nego, recite vi meni, jesam li ja prevaren? lik iz servisa mi je instalirao (i kasnije reinstalirao) windowse XP prije par godina, i uzeo mi je 300-400 kn svaki put. je li se to meni samo čini ili mi je instalirao pirata, i još ga naplatio?
ćao.
nego, recite vi meni, jesam li ja prevaren? lik iz servisa mi je instalirao (i kasnije reinstalirao) windowse XP prije par godina, i uzeo mi je 300-400 kn svaki put. je li se to meni samo čini ili mi je instalirao pirata, i još ga naplatio?
ne čini ti se, znam ja još jednog takvog prevaranta što ima ''servis''
Ima i servis za servisiranje servisa :D zove se inspekcija :D
ćao.
ne čini ti se, znam ja još jednog takvog prevaranta što ima ''servis''
a što je najgore od svega, sad mi je kod njega monitor na popravku. već tjedan dana je tamo, a nisu ga još ni takli... tko zna što će napraviti od mog LG-ića.