Imam ovakav problem, novo kuciste nije staro ni 3-4 dana, uvjek kad stavim sliku na glavnoj pozadini ona mi se promjeni, uvjek bude crno?! I tako stalno? Jel mi je sad nest uslo u komp ili kaj?!
Jesu li ti originalni Windowsi?
Pokušaj:
http://www.askvg.com/solution-cannot-change-desktop-wallpaper-in-windows/
s kučištem to nema veze,pirat windows?
Imam ovakav problem, novo kuciste nije staro ni 3-4 dana, uvjek kad staim sliku na glavnoj pozadini ona mi se promjeni, uvjek bude crno?! I tako stalno? Jel mie sad nest uslo u komp ili kaj?!
Stavi si nove drivere od grafičke i skeniraj komp da nemaš neke gamadi...
Imam ovakav problem, novo kuciste nije staro ni 3-4 dana, uvjek kad staim sliku na glavnoj pozadini ona mi se promjeni, uvjek bude crno?! I tako stalno? Jel mie sad nest uslo u komp ili kaj?!
Nećeš znati da li je nešto ušlo, dok ne skeniraš.
e ja brijem da je, zato sto kad sam slago kuciste nisam placao nista windowse, frajer mie stavio besplatno....i mislim si zkj bi mi stavio windowse besplatno a dodu pun k****
Vjerojatno imaš windows kojemu je prošao rok od 30 dana za unos koda za licencu.
Pa jel' piše nešto dolje desno?
Pa jel' piše nešto dolje desno?
A nemora pisati ako staviš dodatne "fixeve" sad mene isto svremena na vrijeme upozori da nisu legalni ali srećom niš ne piše i ne miće pozadinu pa se ne bunim
this copy of windows is not genuine
Onda je sve jasno...
Onda je sve jasno...
znači zbog toga je? i nemogu si nikako pomoci?
pp
Onda je sve jasno...
Postoji ono nešto što zovu "loader".
Dalje sam pokušaj...
A malo googlaj, nisi prvi koji je naletio na ovaj problem
a dajte mi recite koja je razlika imedju piratskih i originalnih windowsa? sta mi se moze sjebat u piratskim? da znam pa da si odmah kupim orginal windowse.
a dajte mi recite koja je razlika imedju piratskih i originalnih windowsa? sta mi se moze sjebat u piratskim? da znam pa da si odmah kupim orginal windowse.
Vidiš i sam u čemu je razlika... Ne možeš promijenit wallpaper.
no ak misliš kupit sedmicu preporučam ultimate retail samo 2.800 kn
** kupuj..
nema razlike...stvar je crnog desktopa samo..
al ja se ograđujem od tvoje odluke, ja imam (****) original winse...
Objects Scanned: 48281
Objects Infected: 17
i dobro kako sad to mogu uklonit?
Objects Scanned: 48281
Objects Infected: 17
i dobro kako sad to mogu uklonit?
kliknuvši na obriši,šta je to mbam?
kako da znam koji su to fajlovi zaraženi?
kako da znam koji su to fajlovi zaraženi?
pa jel ti to malwarebyrtes našao?
koji av uopće imaš?
Pa ukloniš ih preko programa sa kojim si skrnirao,naravno ako ima tu mogučnost..
valjda si skinuo free verziju
obriši sve,ima restore ako je neki lažno pozitivan ali to je rijetko
i da restartaj ako traži..
kak da ti pognemo kad ne odgovaraš na pitanja
NOD32
windowse možeš reaktivirati i to ukupno 120 dana . Znači tebi je prošlo 30 dana pa dolje opisani postupak možeš ponoviti još 3 puta svakih mjesec dana. http://www.avinashtech.com/microsoft/how-to-rearm-activate-windows-7-for-120-days/