Pomozite mi da utvrdim sta je

poruka: 2
|
čitano: 697
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako,imam nov dobar komp.

Imam asusovu maticnu plocu (na instalacionom disku pise intel G31/ICH7,na uputstvu P5KPL SE, ne znam sta je model)

Graficku kartu gainward 512 mb ddr2

procesor Intel 5400 dvoglavi

i napajanje Fan 500w 120mm (tako pise na racunu)

Kompijuter mi je maltene skroz nov.

Jedino staro sto imam je ram memorija od 1gb

Sve je super funkcionisalo do pre 2 nedelje.Od tada,moj kompijuter je poceo da se s`vrmena na vreme restartuje sam od sebe.

U pocetku redje,a posle sve cesce.Ali u 95 % slucaja se restartuje kad igram jednu igricu (civ 4)

Kada bi se on samo u toku igre restartovao,sve bi bilo jasnije,ali buni me ovih 5%

Sve je hladno,cpu u toku rada ne prelazi 45c a inace je oko 32c,dok je maticna oko 30c

Mislio sam da je virus,medjutim instalirao sam XP,ali on i dalje restar4tuje,doduse znatno manje od kada imam XP (a imao sam windows 7)

Ukljucio sam u My computer => system properties => Advanced => Start up and recovery settings da mi ne restrtuje automatski,vec da mi izbaci plavi ekran i kaze mi sta je problem,ali ne,on to ne radi,vec i dalje samo restartuje bez ikakve naznake.

Sta bi mogao da bude problem i da li je nekom poznat ovakav simptom restartovanja?

Jedino sto mi pada na pamet,to je da sam u produzni u kom mi je ukljucen komp,pre jedno 2 nedelje ukljucio grejalicu,i da je nakon toga produzni pregoreo.

Ali u prvi produzni je bio ukljucen komp i jos jedan produzni,a u taj drugi sam bio ukljucio grejalicu,pa se zato komp nije ugasio.

Da li to moze prouzrokovati kvar na napajanju?

I koliko kosta da to proverim u servisu?

Hvala unapred

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 15:12 (kukluk).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iskreno napajanje je najvjerovatniji uzrok.Pokusaj posudit necije pa zamjenit.
A eventualno bi mogo uc u bios i vratit ga na defoltne podstavke.
...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice