Ovako,imam nov dobar komp.
Imam asusovu maticnu plocu (na instalacionom disku pise intel G31/ICH7,na uputstvu P5KPL SE, ne znam sta je model)
Graficku kartu gainward 512 mb ddr2
procesor Intel 5400 dvoglavi
i napajanje Fan 500w 120mm (tako pise na racunu)
Kompijuter mi je maltene skroz nov.
Jedino staro sto imam je ram memorija od 1gb
Sve je super funkcionisalo do pre 2 nedelje.Od tada,moj kompijuter je poceo da se s`vrmena na vreme restartuje sam od sebe.
U pocetku redje,a posle sve cesce.Ali u 95 % slucaja se restartuje kad igram jednu igricu (civ 4)
Kada bi se on samo u toku igre restartovao,sve bi bilo jasnije,ali buni me ovih 5%
Sve je hladno,cpu u toku rada ne prelazi 45c a inace je oko 32c,dok je maticna oko 30c
Mislio sam da je virus,medjutim instalirao sam XP,ali on i dalje restar4tuje,doduse znatno manje od kada imam XP (a imao sam windows 7)
Ukljucio sam u My computer => system properties => Advanced => Start up and recovery settings da mi ne restrtuje automatski,vec da mi izbaci plavi ekran i kaze mi sta je problem,ali ne,on to ne radi,vec i dalje samo restartuje bez ikakve naznake.
Sta bi mogao da bude problem i da li je nekom poznat ovakav simptom restartovanja?
Jedino sto mi pada na pamet,to je da sam u produzni u kom mi je ukljucen komp,pre jedno 2 nedelje ukljucio grejalicu,i da je nakon toga produzni pregoreo.
Ali u prvi produzni je bio ukljucen komp i jos jedan produzni,a u taj drugi sam bio ukljucio grejalicu,pa se zato komp nije ugasio.
Da li to moze prouzrokovati kvar na napajanju?
I koliko kosta da to proverim u servisu?
Hvala unapred

...