Nemogu klokat svoju grafu

poruka: 9
|
čitano: 1.038
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Kako iz naslova vec saznajete radi se o tom problemu... imam nVidia Point of View 7300 GT i dugo je vec drzim klokanu za 30MHz Core i 60MHz Mem i radila uvijek bez problema.

Uglavnom su mi pocele igre radit malo losije, manje fps-a kad ja pogledam ono se vratilo na tvornicke postavke i nemogu nikako vise dic i da ostane ni preko riva tunera i preko ati toola, a ne pregrijava se, nije se ni klokana pregrijavala nije prelazila pod opterecenjem max 65C...

U cem je stos?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pokusaj sa PowerStrip   . Ja taj program koristim odkad znam za clockanje. I ne zaboravi izbrisati ostale OC programe ukoliko mislis ovaj koristiti. Ja ima 7300 GT i drzim je na 500/930 (default je 400/800) a imam pasivno hlađenje. temp pod maksimalnim opterećenjem ne prelazi 75 stupnjeva po ovim ljetnim vrućinama. Na kojim frekvencijama ti držiš svoju?

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nemogu klokat svoju grafu
scorpion667 kaže...

pokusaj sa PowerStrip   . Ja taj program koristim odkad znam za clockanje. I ne zaboravi izbrisati ostale OC programe ukoliko mislis ovaj koristiti. Ja ima 7300 GT i drzim je na 500/930 (default je 400/800) a imam pasivno hlađenje. temp pod maksimalnim opterećenjem ne prelazi 75 stupnjeva po ovim ljetnim vrućinama. Na kojim frekvencijama ti držiš svoju?

Imam i ja 7300gt 256ddr Asus silent, ali je nemogu toliko clockati, drzim je na 450/435 i kad je bas opteretim temperatura zna doci i do 78 ponekad. Clockam sa Rivom..nikad vise pasivca...

Amrapheus, jel nemozes pomjerati slidere za proc i memoriju u Rivi ili sta? Jesi probao reinstalirati Rivu?
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan

pa kako nemozes. ja imam gigabyte geforce 7300 gt i uspjesno je clockam i clockam je priko gigabyte v-tuner

Fiksy

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nemogu klokat svoju grafu

eeee kad se sjetim tih vremena...Gainward 7300GT GS 256Mb DDR3....i taktovi od 700/1700 Mhz...sa Riva tunerom...nema boljeg za Nvidia karte...

17 godina
odjavljen

Problem je u tome sto je clockam na 400 core i 750mem i sve uredu i lijepo, prizna on to meni, odvrtim 3dmark, sve uredu, zaigram witcher-a i odjednom upo igre osjetim pad perfomansi fps-i mi padnu u prosjeku za 5, nekad vise nekad manje. izadjem iz igre udjem u gpu-z, kad ono vratilo se na default i nemore vise ni gore ni dole, a temperatura je normalna pod opterecenjem, ne prelazi 65 nikad

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmm...mozda u nekom programu imas ukljucenu opciju automatskog spuštanja frekvencije ako temperatura dođe do određene granice. To se meni ispočetka događalo s mojom karticom dok sam koristio Asus Smart Doctor

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Sve je opet uredu... kako? nemam pojma, nisam nista uradio i sada mi grafa klokana radi normalno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

grafička je detektirala da češ ju skurit

zato ti neda Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: