Isass.exe-system error

poruka: 5
|
čitano: 2.095
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Isass.exe-system error

znaci kad upalim svoj acer aspire one taman prije nego sto ude na desktop tamo(windows xp) dode mi poruka isass.exe system error i kaze insufficient system resources exist to complete the API. E sad ja neznam kako ni zasto se to dogodilo nit sta znaci. Googlat pokusao jesam al nejde. Pomoc?

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Isass.exe-system error
Kladio bih se da piše lsass.exe. Klikni na Start, zatim Run i upiši CMD. Sada upiši naredbu sfc /scannow i pripremi instalacijski disk jer će vjerojatno pronaći oštećene datoteke, te ih i popraviti.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
neaktivan
Isass.exe-system error

problem je u tome sto acer aspire nema cd citac. To je onaj mali laptop   jedva da ima 3 usb utora :P

isto tako nemogu otvorit run jer maknem taj prozor on se odma restarta

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 16:39 (Viper33).

0 0 hvala 0
15 godina

Probaj ući u Safe Mode pa pokrenuti MBAM (prije skeniranja ga ažuriraj) jer može biti da si pokupio neki virus. Također provjeri koliko imaš slobodnog prostora na hardu (treba biti najmanje 500 MB za nesmetan rad).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
neaktivan

nemogu ni preko safe moda uc..ali taj acer ima u sebi 16 gb i jos ima malu sd karticu tih 16 gb znam da je puno ( pisem namjerno 16gb ne 160 gb jer ima 16) probat cu stavit drugu sd karticu mozda uspije

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice