Cudan problem

poruka: 6
|
čitano: 1.296
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cudan problem

pozz

imam problem s maticnom..u biti..upalim komp...i nema slike,pogledam malo hardware i uvidim da su mi 2 kondenzatora pukla na grafickoj...izvadim je i priklopim monitor na integrirani prikljucak odnosno vga gdje bi prilikom vadenja graficke automatski trebalo prebacit na taj prikljucak..no kada ga upalim nema slike opet...

izvadio sam ram...i cuje se beep..procesor se grije...neznam u cem je problem...:( moze pomoc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cudan problem

kako znaš da se procesor grije? Tj. normalno je da se grije ali kako znaš da se pregrijava?? 

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cudan problem

Trebaš namjestiti u biosu da čita intergriranu grafu da bi imao sliku preko nje. A to da se čuje beep kada si izvadio ram je normalno jer ga nema i javlja grešku. Ispuni rubriku "moj pc" da se vidi koja je MB za dalje               TONYA_

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cudan problem

Mislim da je i ovo čudan problem.

Imam PC HP dx2000 MT sa integrisanom grafikom i na njemu nakon instalacije Windowsa nemam sliku na monitoru. Monitor je ispravan, Windowsi se podignu bez drugih problema sem navedenog. Na monitoru nema ni informacija kada se pokreće BIOS. Ima li netko rješenje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cudan problem
joze kaže...

kako znaš da se procesor grije? Tj. normalno je da se grije ali kako znaš da se pregrijava?? 

skinuo sam hladenje i hajmo reci tako testirao..:/  a ako se nevaram...kada procesor rikne..komp nedaje nikakve znakove zivota? ili da?

TONYA_ kaže...

Trebaš namjestiti u biosu da čita intergriranu grafu da bi imao sliku preko nje. A to da se čuje beep kada si izvadio ram je normalno jer ga nema i javlja grešku. Ispuni rubriku "moj pc" da se vidi koja je MB za dalje               TONYA_

oprosti..ali ti necitas sto sam gore napisao?

znam da treba namjestit..ali kako ako nemam slike ni na integriranoj niti na grafulji dodanoj na sabirnicu? nevidim sto radim....u biti maticna bi automatski trebala prebacit na integriranu graficku cim skinem zasebnu...

a sto se tice rama,sam samo naveo tu cinjenicu da maticna daje znakove zivota..:)))

no u biti pokusao sam zbilja sve,od ponovnog spajanja do pokusaja paljenja sa 1 ramom,maticnom i procesorom ( s napajanjem ofc ;) ,trazio po raznim forumima...nitko nie imao takav problem

15 godina
neaktivan
RE: Cudan problem

vjerovatno ti je otisao izlaz za ekran na maticnoj..:/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice