Prodajem svoj mini-itx build. Slozen vise iz zainteresiranosti za FormD nego iz potrebe.
Predvidjen za gaming, ali mi od 2. mjeseca stoji na stolu pokriven krpom 99% vremena.
Nemam bas vremena ni za sto, kamoli za igranje.
Zao mi ga prodat, a opet zao mi i da stoji bezveze.
Tip top slozeno, custom kablovi, 3d printovi, modovi, stabilan (dobar) undervolt CPUa i GPUa.
Neke komponente od ove godine, neke od prosle. Za vecinu imam racune, ali morao bih detaljno pogledati.
Komponente kupljene u Njemackoj, Hrvatskoj i privatno (novo zapakirano, ali bez racuna).
Par slika u prilogu.
Cijena: 1950€.
Kad slozim komponente (iste ili slicne snage i kvalitete) u konfigurator, dodjem na 2500+ €, pa eto pocetna cijena cca. 2000€ koju trazim.
Moguca primopredaja u okolici Siska, ili po dogovoru u Zagrebu ako mi je u planu za Zagreb.
Moguce i slanje postom iskljucivo uz uplatu unaprijed na racun ili Revolut.
Cisto informativno, ako se netko odluci narucivati novi FormD T1 neovisno o mom oglasu, nek racuna s 350€+.
Nasi "lopovi" iz InTime-a su me ozenili za carinu, pdv, osiguranje carine, doplata za XY, ovo ono, tako da me je kuciste izaslo 360€.
Nemam problema s carinom i pdv-om, ali sve u svemu uzas... Ko mi je kriv sto sam htio FormD..
Specs:
CASE: FormD T1 V2.1 Black Aluminum
GPU: AMD RX 7900 XTX Sapphire Pulse
MBO: ASUS ROG STRIX B650E-I
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D
CPU Cooler: AXP90-X47 Full Copper
RAM: G.Skill Flare X5 32GB CL30 6000MHz
SSD: WD SN850X 2TB
PSU: Corsair SF750
Custom Cables: Silicone by Ray
CASE Fans: 2x TL-B12
Dodatne informacije: