[Prodaja] XFX AMD Radeon RX 6700 XT SPEEDSTER QICK
- poruka: 12
- |
- čitano: 908
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rezervirano do večeras.
Rezervirano do večeras.
Ja sam se javio par minuta od objave oglasa i niste nista odgovorili.
Javilo se puno ljudi, i još se javljaju... Nema mi smisla da svima odgovaram, zato sam stavio u temu da je rezervirano...
Ako vas zanima, bili ste treća osoba po redu koja se javila. Na kraju krajeva, ovo nije igra najbržeg prsta, prodat ću kupcu s kojim najlakše mogu postići dogovor.
Javilo se puno ljudi, i još se javljaju... Nema mi smisla da svima odgovaram, zato sam stavio u temu da je rezervirano...
Ako vas zanima, bili ste treća osoba po redu koja se javila. Na kraju krajeva, ovo nije igra najbržeg prsta, prodat ću kupcu s kojim najlakše mogu postići dogovor.
Nije da sam svake sekunde na vašem oglasu niti na forumu. Kad posaljem poruku očekujem da mi se odgovori, barem je to neko pristojno ponasanje i ja svima odgovorim. Ako ćete prodati kupcu sa kojim se najlakse dogovorite, kako to znate ako nikome niste odgovorili? Ima kupaca koji bi sjeli u auto i odmah došli po grafu, ne biste trebali čekati rezervacije odnosno to je najlaksi dogovor.
Ajde ne kmeci
Nije da sam svake sekunde na vašem oglasu niti na forumu. Kad posaljem poruku očekujem da mi se odgovori, barem je to neko pristojno ponasanje i ja svima odgovorim. Ako ćete prodati kupcu sa kojim se najlakse dogovorite, kako to znate ako nikome niste odgovorili? Ima kupaca koji bi sjeli u auto i odmah došli po grafu, ne biste trebali čekati rezervacije odnosno to je najlaksi dogovor.
Da ste dobili 15 poruka biste li svima odgovorili? 50? 150? Evo postavite limit. Lijepo sam javio svima u temi... koga zanima, stisnut će "Prati ovu temu". Neki su salty jer im je promakla grafa ispod cijene.
Da ste dobili 15 poruka biste li svima odgovorili? 50? 150? Evo postavite limit. Lijepo sam javio svima u temi... koga zanima, stisnut će "Prati ovu temu". Neki su salty jer im je promakla grafa ispod cijene.
Da, svima bi odgovorio. Nema limita, uostalom 150 poruka sumnjam da ste dobili. Nisam nista salty, grafičku cu kupiti sutra u tom rangu i ne igra mi ulogu par eura više ili manje. Da ste trazili i 200 opet bi se javio. I to ne odgovaranje na poruke je preloše.
Nije da sam svake sekunde na vašem oglasu niti na forumu.
U prosjeku, na dnevnoj bazi, osvježim bug male oglase 76 puta. Čak kad negdje odem raditi ili sam u putu te ne stignem popratiti, baš tada se nešto objavi što bi kupio te se u expresnom vremenu proda. No stress, no hard feelings, čekam i pratim dalje. Evo za vas kolega iz kultnog filma:
Bit će ona jako brzo opet na oglasu.
Pa druga runda utrke najbrži prst malo po drugoj cijeni. 
Bit će ona jako brzo opet na oglasu.
Pa druga runda utrke najbrži prst malo po drugoj cijeni. 
haha vjerojatno. Ja sutra kupujem nešto slično nije toliko cijena bitna. Možda čak i novu 9060 16gb.
Prodano po oglašenoj cijeni. Sretno svima u daljnjoj potrazi.