Intel i5 Club zaključana tema

poruka: 3.606
|
čitano: 615.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel Club (opća tema o procesorima)
13 godina
protjeran
Re: Intel i5 Club
centis kaže...

Ma ne spominjem ja odabranu konfu.Da je bolja ponuda jeste,osim tog 32gb ssd-a na kojeg sumnjam da moze stati win7 64bit sa potrebnim programima.3350p je ivy bridge,generacija prije haswela.Zato nemoj zezat da je to vec prastari proc Onda je i i7 3770k ili i5 3570k po tebi za staro zeljezo.

ovo je najbitnije u cijeloj prici! i7 3770k i i5 3570k spadaju u neku drugu pricu, tako da nebi dalje bezveze u nepotreban offtopic!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
11 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
centis kaže...

Ma ne spominjem ja odabranu konfu.Da je bolja ponuda jeste,osim tog 32gb ssd-a na kojeg sumnjam da moze stati win7 64bit sa potrebnim programima.3350p je ivy bridge,generacija prije haswela.Zato nemoj zezat da je to vec prastari proc Onda je i i7 3770k ili i5 3570k po tebi za staro zeljezo.

ovo je najbitnije u cijeloj prici! i7 3770k i i5 3570k spadaju u neku drugu pricu, tako da nebi dalje bezveze u nepotreban offtopic!lp

Nadosli smo da je druga opcija bolja ali sa losijim procom.A da smo offtopic,bas i ne.Ipak smo u i5 klubuAko ti ne zelis dalje necu ni ja 

10 godina
odjavljen
Intel i5 Club

Dajte nemojte pricati gluposti, kakv pentium pokraj i5

Battlelog: Glavas_ZG

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
A jesi padobranac:p
10 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Ko te nezna skupo bi te platio, skoro si uvjerio ekipu da je pemtium bolji od i5 zato sto si ga imao

11 godina
Glavas_ZG kaže...
Stjepanj kaže...

Ko te nezna skupo bi te platio, skoro si uvjerio ekipu da je pemtium bolji od i5 zato sto si ga imao

A mene uvjerava da skylake i3 ne može raditi sa gtx970.

13 godina
protjeran
Za prvu ruku je bolji kad nemas i5 :p, ionako ce ga upgrejdati na i7 kad zatreba:) i ta ce ga investicija tada kostati kao jedan dobar polovan i5!lp
13 godina
protjeran
Chico pazi sto govoris? Nemoj da kopiram tvoj i svoj post! I3 nemre filati gtx970, pobogu imao sam ga! Gta5 u toj kombinaciji crkava(stock)dalje necu nabrajat:) osim ak volis da ti igre tu i tamo zastekaju, i idu u 25+fps-a onda uredu!
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
11 godina
Stjepanj kaže...
Chico pazi sto govoris? Nemoj da kopiram tvoj i svoj post! I3 nemre filati gtx970, pobogu imao sam ga! Gta5 u toj kombinaciji crkava(stock)dalje necu nabrajat:) osim ak volis da ti igre tu i tamo zastekaju, i idu u 25+fps-a onda uredu!

Jedna stvar je haswell i3 koji radi na recimo 3.5-3.7ghz, a druga stvar je skylake i3 koji može ići na 4.8ghz. Naravno da nije i5 ili i7, ali taj novi i3 procesor je doooosta moćan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 13:50 (Chico12).
11 godina
neaktivan

Prvi je bolji izbor zbog ssd-a i grafičke. i3 će fino radit s tom grafom.Drugi oglas nudi odličnu i7-cu ali je grafa preslaba.Prvi oglas definitivno

9 godina
neaktivan
Intel i5 Club
a hoce li ovaj i3 stekat kod malo jacih igrica (gta 5,crysis 3,tomb raider, as unity ..) ?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Kredzzz kaže...
a hoce li ovaj i3 stekat kod malo jacih igrica (gta 5,crysis 3,tomb raider, as unity ..) ?

Sa ovom grafičkom neće.

9 godina
neaktivan
Intel i5 Club

Ja bih se uskoro mogao preseliti iz ovog kluba u i7 Club prvenstveno jer moj 4590 vise nece biti moj, kolega Arsen ga uzima. Onda sam u procesu skupljanja za i7 4790K sto nece dugo trajat. Jos par dana i gotovo 

Precision beats power and timing beats speed

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Intel i5 Club

Mozda nece, ali dual core za današnje standarde je stvarno stojanje na rubu. Ovisi šta ti treba naravno, ja kad sam na dual coreu palio software za gitaru to je bio kaos. Maxa cpu bez beda, a na eto novijem i5 mogu naslagati kolko god efekata i koristit ce 30-40%. Za igre ista stvar, radit ce da, neznam koja ono igra ima da nemos ni uc ako nemas quad core, a tog ce biti sve vise. i3 je po meni odlican za kucno racunalo, multimedija, net... ali ako se baviš icim ozbiljnijim ili gameaš ja bi preskocio

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
3 1 hvala 1
10 godina
Intel i5 Club

Šta vi mislite jel moj i5 4460 bottleneck za GTX 970? Imam neke čudne peakove na 100% usagea nekad, također par problema sa frametimeom sad danima, problem je što su najednom nastupili. Stavio sam novi chipset driver pa zasad radi sve okej, frametime je stabilan i ne skače previše. Razmišljam da krenem štedit za i7 4790k pa eto da vidim šta vi mislite o svemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Magibagi kaže...

Šta vi mislite jel moj i5 4460 bottleneck za GTX 970? Imam neke čudne peakove na 100% usagea nekad, također par problema sa frametimeom sad danima, problem je što su najednom nastupili. Stavio sam novi chipset driver pa zasad radi sve okej, frametime je stabilan i ne skače previše. Razmišljam da krenem štedit za i7 4790k pa eto da vidim šta vi mislite o svemu.

Nije bootlneck.

16 godina
Magibagi kaže...

Koje igre ? Nista cudno ako su u pitanju Crysis 3,GTA V i slicne...

10 godina

Ima opis problema u temi frametime benchmarks. Bilo koja igra je u pitanju, nije ni toliko bitan cpu usage nego Stjepanj kaže da je do cpu-a. Ali meni se desi da nasumično bez obzira koliko igram (nekad se ne desi cijeli dan) frametime ode s 9 na 25ms u CS:GO i u GTA V s 17ms na 35ms ko da ga je neko zaključo i tako stoji. Evo držim fige da sam rješio to sa chipset driverima al svakako je problem čudan.

10 godina
odjavljen
Intel i5 Club

Kome još treba i7 za gaming...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...

Kome još treba i7 za gaming...

pa valjda onima koji ga nemaju!lp

14 godina
Intel i5 Club

BOk

Imam jedno pitanje. Koji je početni, stock BLCK za i5 3330. Gdje god sam vidio bio je 100, no meni je 105, bio sam i bios resetirao, no opet isto.

Lp

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Arnel16 kaže...

Ja bih se uskoro mogao preseliti iz ovog kluba u i7 Club prvenstveno jer moj 4590 vise nece biti moj, kolega Arsen ga uzima. Onda sam u procesu skupljanja za i7 4790K sto nece dugo trajat. Jos par dana i gotovo 

Ipak sam se malo preracunao. Uzeo sam 4670K i cekam da dode... Hvala kolegi frenkyici na tome!

Precision beats power and timing beats speed
11 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

BOk

Imam jedno pitanje. Koji je početni, stock BLCK za i5 3330. Gdje god sam vidio bio je 100, no meni je 105, bio sam i bios resetirao, no opet isto.

Lp

100 je za sandy,ivy proceve.Jesi blck podizao u biosu ili u win?

14 godina
Intel i5 Club

Nisam. BLCK nisam dirao, bio sam i bios resetirao, i opet je na 105.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
A gdje ti pise 105? U biosu ili windowsima?
14 godina
Stjepanj kaže...
A gdje ti pise 105? U biosu ili windowsima?

Oboje, i u biosu i cpu-z. Sad sam ručno vratio na 100

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 9:49 (Tony1999).
14 godina
Intel i5 Club

Mogu i ja u klub? :)

Btw, jesam kiksao s termalnom pastom i montiranjem stock coolera kad mi prime95 v28.4 zagrije cpu na 85 c za par minuta? xD small fft je tip stress testa.

EDIT: 1661 i 6204 su brojčice. Uploadao sam rez na glup način no slike su tu više radi reda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 18:43 (Arsen_Lupiga).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Arsen_Lupiga kaže...

Mogu i ja u klub? :)

Btw, jesam kiksao s termalnom pastom i montiranjem stock coolera kad mi prime95 v28.4 zagrije cpu na 85 c za par minuta? xD small fft je tip stress testa.

EDIT: 1661 i 6204 su brojčice. Uploadao sam rez na glup način no slike su tu više radi reda.

Stock cooler jako tesko drzi cpu hladnim pod Primeom - uz to poznato je da Haswelli imaju drek pastu ispod IHS-a tako da je ovo ok.

Imas LC CC 120 kao jako dobru opciju za kad dođu ljetni dani

13 godina
Intel i5 Club

Evo da ne spamam CPU-z temu da nastavim ovdje,molim ekipu sa i6 6600k nek se jave kakve rezultate s CPU-z iCinebenchom imaju!

Izgleda da mi sve jezgre ne radu na istom taktu i neš slično pa multicore nije dobar!!Resetirao sam sve postavke u BIOSu i sad ga trenutno držim na OC modu od matične ploče(dugme na samoj ploči) gdje proc kuca na 4.1GHz,već uru vrimena tare ga prime95!Ali primječujem da je napon u idle veći od loada??!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel Club (opća tema o procesorima)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice