Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.644.490
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Pozdrav,

zamolio bih vas ako mi možete preporučiti što bolji laptop do 5500 +100 kn može ali ne više. 
Jedino što zahtjevam je 17.3 inčni monitor jer trebat ce mi za radove.
Meni je ovo zapalo za oko, pa bi molio vaša mišljenja:

1. http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_202&products_id=11727

2. http://www.telebit.hr/NB-HP-Pavilion-g7-2003sm--B4X69EA--siva--Intel-Core-i5-3210M-2-5GHz--750GB-HDD--6GB--17-3--1600x900-sjajni--AMD-HD-7670M/p/833600199.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 21:28 (valens0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
domagoj05 kaže...
1950Killer kaže...

evo najbolje za tu lovu: http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.0703a2a706a0415bbd02fe195bb04d5b.toshiba-satellite-l850-131-pskdne-00200dy4.aspx nadam se da ovo malo viska nije problem, jer ces se nauzivati :)

Čini se odličan, no problem je što je poslovnica jedino u ZG, a nisam baš neki ljubitelj webshopa. Draže mi je da mi proizvod ''prođe kroz ruke'' prije kupnje.

Našao sam u Linksu sličan ali malo slabiji za iste novce:

http://www.links.hr/?naziv=prijenosno-racunalo-toshiba-satellite-l850-12w-core-i3-2350m-dvdrw-dl-4gb-750gb-radeon-hd-7670m-15-6-led-lan-kamera-hdmi-usb-3-0-dos-crno&option=artikl&id_kategorija=01463005&id_artikl=014.630.021&tab=spec

Sada me zanima da li postoji neka pretjerana razlika između:

Intel Core i3-2350M i Core i5-2450M, te

AMD Radeon HD 7670M 2 GB i AMD Radeon HD 7670M 1 GB?

Da li Satellite L850-12W vrijedi te novce? Kupiti ili ne?

razlika je dosta velika, i5 je dosta bolji po tehnologiji i po snazi tj. brzi je, dok 2gb ce ti biti vazna ako zelis gurati igrice na visokim detaljima sa nekim mod-ovima, ja bih isto narucio ovaj pa ako nesto nevalja, samo ga vratis nazad :)

13 godina
valens0r kaže...

Pozdrav,

zamolio bih vas ako mi možete preporučiti što bolji laptop do 5500 +100 kn može ali ne više. 
Jedino što zahtjevam je 17.3 inčni monitor jer trebat ce mi za radove.
Meni je ovo zapalo za oko, pa bi molio vaša mišljenja:

1. http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_202&products_id=11727

2. http://www.telebit.hr/NB-HP-Pavilion-g7-2003sm--B4X69EA--siva--Intel-Core-i5-3210M-2-5GHz--750GB-HDD--6GB--17-3--1600x900-sjajni--AMD-HD-7670M/p/833600199.aspx

uzi ovako nesto: http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.4d3bc710b020455a962a8655da4313e9.asus-k75vm-ty027.aspx, ima bolji procesor od oba tvoja (dosta bolji), grafulju od 2gb u odnos na 1gb sto ce ti doc do izraza ako budes radio nesto u zahtjevnijim programima, a 4gb ce ti biti mozda i malo pa uz laptop uzmi i ovo http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.47b8810f06c04d3aa2c0219408003aea.mobile-memory-device-kingston-valueram-ddr3-sdram-non-ecc-4gb-1600mhz-pc3-12800-unbuffered-cl11.aspx da ti odma to stave, i na konju si :)

14 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

razlika je dosta velika, i5 je dosta bolji po tehnologiji i po snazi tj. brzi je, dok 2gb ce ti biti vazna ako zelis gurati igrice na visokim detaljima sa nekim mod-ovima, ja bih isto narucio ovaj pa ako nesto nevalja, samo ga vratis nazad :)

Bolji po tehnologiji? Kakve su to sad gluposti? To je isti procesor samo drugacijeg takta, da budem precizniji isti procesor samo što i5 ima turbo boost, to jest dobije ekstra 800mhz-a kad je pod opterecenjem. 1GB VRAMA i 2GB VRAMA na toj rezoluciji ne igraju apsolutno nikakvu ulogu i mamac su za neuke, koji vide "U grafička od 2 gigabajta!" i onda bace velike pare na to..  domagoj reci mi budžet i namjenu laptopa i dobit ćeš prijedlog.. a tebe killeru molim da se suzdrzis o preporucavanja necega o cemu ne znas. 1950

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
cecenac kaže...
1950Killer kaže...

Bolji po tehnologiji? Kakve su to sad gluposti? To je isti procesor samo drugacijeg takta, da budem precizniji isti procesor samo što i5 ima turbo boost, to jest dobije ekstra 800mhz-a kad je pod opterecenjem. 1GB VRAMA i 2GB VRAMA na toj rezoluciji ne igraju apsolutno nikakvu ulogu i mamac su za neuke, koji vide "U grafička od 2 gigabajta!" i onda bace velike pare na to..  domagoj reci mi budžet i namjenu laptopa i dobit ćeš prijedlog.. a tebe killeru molim da se suzdrzis o preporucavanja necega o cemu ne znas. 1950

Puno znace barem na jednoj jezgri 500-600 mhz,i tvoje konstatacije u vezi iskoristivosti rama su netocne,i ja ciljao na 1gb verziju graficke,a gle Skyrim pojede 1830mb memorije,GTA 4 1200mb VRAM tako da iako su to visoke postavke pri 1366x768,jede VRAM samo tako.

14 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Znači, potreban mi je prijenosnik od 4000-4500kn za (poredano je po važnosti):  

-Catia, AutoCad i ostali što je potrebno za fax

-igranje pokoje novije igre (konkretno: F1 2012, CS:GO, CSS, GTA) - nisu potrebni full detalji

-baterija koja dobro drži (mislim da je dosta oko 2h, no pretpostavljam da većina drži i dulje)

-internet, skype...

To bi bilo to.

EDIT: ekran oko 15''

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 21:44 (domagoj05).
13 godina
cecenac kaže...
1950Killer kaže...

pa ako ima turbo boost, valjda znaci da ima bolju tehnologiju, a tih 1-2 gb ce osjetit ako koristi zahtjevnije igre ili programe, sto je i jedan forumas ovdje napisao 

16 godina
domagoj05 kaže...
cecenac kaže...

-igranje pokoje novije igre (konkretno: F1 2012, CS:GO, CSS, GTA) - nisu potrebni full detalji

-baterija koja dobro drži (mislim da je dosta oko 2h, no pretpostavljam da većina drži i dulje)

-internet, skype...

To bi bilo to.

Evo http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.5B32D2AA-2693-4A42-98C5-F36755B6E986.aspx

ili ako hoces jaci procesor,vise vram,vise rama,veci HDD ciljaj Toshiba L850-131

14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Puno znace barem na jednoj jezgri 500-600 mhz,i tvoje konstatacije u vezi iskoristivosti rama su netocne,i ja ciljao na 1gb verziju graficke,a gle Skyrim pojede 1830mb memorije,GTA 4 1200mb VRAM tako da iako su to visoke postavke pri 1366x768,jede VRAM samo tako.

ovo je dvojezgreni procesor sa 4 threada. Dobro dođe tih 600 mhz boosta, al ja nisam nikad rekao suprotno. Rekao sam da ovaj 1950 ubojica ne zna o cemu prica, jer izjavljuje da je i5 "dosta bolji po tehnologiji" od i3-ice, što je bizarna izjava i ne bi htio da mi neko takvog znanja preporuca laptope. Dalje ne pricam o iskoristivosti rama nego vrama. Skyrim ni u full hd-u ne dodje do 1,5 GB vrama, tako da je moja tvrdnja u potpunosti ispravna, nema igre koja bi na 1366x768 profitirala sa tim dodatnim 1GB vrama. Uostalom tako slab gpu i ne treba 2gb vrama jer ga nemoze iskoristit.. al dobro. Preporucajte onda vi, čini se da ja nisam potreban ode.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
doky01akablava kaže...
domagoj05 kaže...
cecenac kaže...

-internet, skype...

To bi bilo to.

Evo http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.5B32D2AA-2693-4A42-98C5-F36755B6E986.aspx

ili ako hoces jaci procesor,vise vram,vise rama,veci HDD ciljaj Toshiba L850-131

e sada, kako ce on znat hoce li mu trebati :D, mislin da bi mu bolje bilo da uzme onu Toshibicu radi buducnosti, zapravo sve ovisi o njemu ;)

13 godina
cecenac kaže...
doky01akablava kaže...

ovo je dvojezgreni procesor sa 4 threada. Dobro dođe tih 600 mhz boosta, al ja nisam nikad rekao suprotno. Rekao sam da ovaj 1950 ubojica ne zna o cemu prica, jer izjavljuje da je i5 "dosta bolji po tehnologiji" od i3-ice, što je bizarna izjava i ne bi htio da mi neko takvog znanja preporuca laptope. Dalje ne pricam o iskoristivosti rama nego vrama. Skyrim ni u full hd-u ne dodje do 1,5 GB vrama, tako da je moja tvrdnja u potpunosti ispravna, nema igre koja bi na 1366x768 profitirala sa tim dodatnim 1GB vrama. Uostalom tako slab gpu i ne treba 2gb vrama jer ga nemoze iskoristit.. al dobro. Preporucajte onda vi, čini se da ja nisam potreban ode.

a kako da ja covjeku koji je laik u tehnologiji objasnin? {#}

16 godina
cecenac kaže...
doky01akablava kaže...

Kolega forumas,bez ljutnje,nisam ja dosao sa namjerom ovdje da osporavam tvoje misljenje ili znanje.
Ja samo hocu reci,dosta igara nema koristi od quad core nego vise im odgovara veci takt procesora tako da tih 500-600 mhz dobro dodje.
Da,nije TurboBoost neka revolucionarna tehnologija,nesto kao lagani overclock sto nosi sa sobom vecu potrosnju sto je na bateriji velik cimbenik te naravno vece zagrijavanje sto sam spoznao nedavno.

A u vez Skyrima se ne slazem.
Ne radi mi printscreen nesto,ali kada ga osposobim dati cu ti na uvid sliku gdje se vidi da Skyrim trosi 1800mb VRAM sa modovima,ponavljam modovima dok GTA 4 sa teksturama na HIGH i ostalim svime na very high "cucla" 1300mb.

Nemam razloga lagati niti siriti dezinformacije,kada osposobim staviti cu screenshot. :) 

14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ta toshiba je poprilicno plasticna, i malo se zagrije pri radu (ne puno). sa sruge strane 200 kuna skuplji asus k55vm sa aluminjskom izradom, odlicnim hlađenjem i super ekranom, novijim i5 (ivy bridge) procesorom i geforce 630m grafikom (ima i 2GB vrama to bi se i vama svidilo :P) :

http://www.telebit.hr/NB-Asus-K55VM-SX033--tamno-sme-a--Intel-Core-i5-3210M-2-5GHz--500GB-HDD--4GB--15-6--1366x768-sjajni--nVidia-Geforce-GT-6/p/268115573.aspx

Sve u svemu fantastičan laptop.

13 godina
cecenac kaže...
doky01akablava kaže...

Ta toshiba je poprilicno plasticna, i malo se zagrije pri radu (ne puno). sa sruge strane 200 kuna skuplji asus k55vm sa aluminjskom izradom, odlicnim hlađenjem i super ekranom, novijim i5 (ivy bridge) procesorom i geforce 630m grafikom (ima i 2GB vrama to bi se i vama svidilo :P) :

http://www.telebit.hr/NB-Asus-K55VM-SX033--tamno-sme-a--Intel-Core-i5-3210M-2-5GHz--500GB-HDD--4GB--15-6--1366x768-sjajni--nVidia-Geforce-GT-6/p/268115573.aspx

Sve u svemu fantastičan laptop.

evo slazen se sa tobon, laptop je nije fantasican ali je jedan od best-buy za tu lovu, samo sto smo ja i drugi kolega gledali u drugi ducan :D, jedino ce mu mozda zatrebat jos ovoga 4gb ram :)

13 godina
neaktivan

Može samo jedno pitanjce, zašto ovog laptopa ima samo u toj trgovini [bez windowsa]

Lista koju gledam je ova

Inače, ima li tko iskustva sa Superbitom, sumnjivi su mi jer su jedini, pa da me ne za*ebu...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Vezano uz 2GB video rama - ne znam kako stoje stvari sa igrama, ali definitivno znam kakva je situacija sa malo zahtijevnijim programima CAD. AutoCAD je arhajski program, tj. jako je zastario po funkcijama i mogućnostima. Postoje mnogi moderniji programi koji ga šišaju u svakom pogledu - npr. mnogima omraženi Solidworks i sve popularnija CATIA - trenutno među boljim fakultetskim programima ovog tipa.

Vezano uz VRAM - definitivno je preporuka IMATI 2 GB na grafi ako ćete se ozbilljno baviti navedenim programima. Na kasnijim godinama studija, ali i na projektantskim poslovima 3D skice ili modeli znaju imati i preko 2GB - to je jako puno i uz dovoljno rama, 2 gb vrama je veliki plus jer ubrzava rad - nema zamornog laga i dugog učitavanja. Za ozbiljan rad (fakultet je valjda ozbiljan) 2 GB VRAM je potreba.

Naravno ako nećete imati posla sa ovim stvarima - ne bacajte lovu na 2GB VRAMA jer vam u tom slučaju neće trebati. Opet kažem, u zahtijeve za igre ne ulazim.

Za ove šta tvrde da je 2 GB puno i nekorisno - na poslu imamo Quadro FX 5800 - sa 4GB VRAM, kartica je koštala 21.000kn - znači možeš uzet 1 high end pc ili 2 iznadprosječno jaka pc-a. Ova kartica stvarno ždere sve šta baciš pred nju i mi smo je uspjeli iskoristit tek 85%. Dok bi nas sličan model sa 2gb jako kočio u radu.

Kupujte prema potrebi, a ne po pričama tipa "ja tvrdim da 2 gb nećeš iskoristiti nikada i to je mamac za neznalice".

Potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lkova kaže...

Potreban mi je laptop do 5000kn sa ŠTO BOLJIM HLAĐENJEM, ne dolaze u obzir dodatna hladenja
najvise bi mi sluzio za multimediju, internet, programiranje, a vezano za igrice nekada bih igrao League of Legends, PES, a nesto rijetko za neku zahtjevniju igricu
od velicine trebao bi mi 15'' pa nadalje, dosta mi je bitna kvaliteta slike

Hvala 

Posto me nitko ne dozivljava....
Ovo su neki koji su mi zapeli za oko

DELL Inspirion 5520- http://www.svijet-medija.hr/p/Prijenosno-ra%C4%8Dunalo-DELL-Inspiron-5520,-N0300-blue/39191/

Lenovo IdeaPad- http://www.svijet-medija.hr/p/Prijenosno-ra%C4%8Dunalo-Lenovo-IdeaPad-G580GH,-59-334812/38695/

Samsung- http://www.svijet-medija.hr/p/Prijenosno-ra%C4%8Dunalo-Samsung-300E5Z-A02HR-8GB/39309/

12 godina
neaktivan

Kako se moja Toshiba bliži svom kraju, tako planiram ovih dana (što je prije moguće, po mogućnosti danas! hehe) nabaviti novi laptop koji će mi služiti za sve i svašta, a između ostalog i za igranje World of Warcrafta. Bila bi najsretnija kada bi umjesto prijenosnog mogla kupiti stolno računalo, ali to trenutno nije moguće budući da mi laptop služi i za sviranje midi klavijatura (reason) i često moram svu opremu seliti s jednog mjesta na drugo. Proučavala sam par dana laptope i nekako mi je za oko najviše zapeo 

http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.c8ab28887f554cde85858ce07f10b14b.dell-inspiron-n5720-intel-core-i7-3612qm-2-10ghz-6gb-1tb-dvdrw-dl-linux-17-3-hd-nvidia-geforce-gt630m-1gb-p-n-di5720i7-6-1tbvga630-09.aspx

pa me zanima vaše mišljenje o mom izboru.

0 0 hvala 0
13 godina
Goldieblue kaže...

Kako se moja Toshiba bliži svom kraju, tako planiram ovih dana (što je prije moguće, po mogućnosti danas! hehe) nabaviti novi laptop koji će mi služiti za sve i svašta, a između ostalog i za igranje World of Warcrafta. Bila bi najsretnija kada bi umjesto prijenosnog mogla kupiti stolno računalo, ali to trenutno nije moguće budući da mi laptop služi i za sviranje midi klavijatura (reason) i često moram svu opremu seliti s jednog mjesta na drugo. Proučavala sam par dana laptope i nekako mi je za oko najviše zapeo 

http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.c8ab28887f554cde85858ce07f10b14b.dell-inspiron-n5720-intel-core-i7-3612qm-2-10ghz-6gb-1tb-dvdrw-dl-linux-17-3-hd-nvidia-geforce-gt630m-1gb-p-n-di5720i7-6-1tbvga630-09.aspx

pa me zanima vaše mišljenje o mom izboru.

koliki ti je budget?

12 godina
neaktivan

Ne bi išla poviše 6600, teška su vremena došla :-)

13 godina
neaktivan
lorena_galovic kaže...
Trebala bih pomoć, sutra uzimam laptop i imam dvojbu oko ova dva dolje navedena, koji da uzmem od ta dva? I zanima me da li netko tko ima Dell-a zna koja je kamera u njemu? Da li je HD kao i na Toshibi? To mi je dosta bitno da nije VGA! Hvala svima! Dell: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11889 Toshiba: http://www.svijet-medija.hr/p/Satellite-L855-12Q-PSKAEE-00J009Y4/40135/

Vrlooo kratko sam koristila kameru na dellu i poprilicno sam sigurna da nije vga. Sto se same kamere tice, navodno je hp truevision nesto bolja od konkurencije. Ako se vec nisi odlucila za della ili toshibu, pogledaj ovaj hp, lijep je dizajnom te ima puno tih "eye-catching" detalja :P

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.94626ACB-27AE-4190-A1FE-A6A7D94C181F.aspx

Vec neko vrijeme me zanimaju m6/dv6 tj. dal su problematicni kao i jeftinija "g" serija hpa i probooks, danas bih konacno trebala dobiti m6 da isprobam, pa napisem nesto vise detalja. Ako je vjerovati ovom benchmarku, amd A8-4500 cpu je dosta dobar....

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

13 godina

evo jedan od aluminija: http://www.telebit.hr/NB-Asus-N76VZ-T5099--crna--Intel-Core-i5-3210M-2-5GHz--750GB-HDD--6GB--17-3--1600x900-mat--nVidia-Geforce-GT-650M-2GB--B/p/629335438.aspx (nesto bolje hladenje)

no ako ti je vaznija brzina onda ovaj: http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.410f6f6fc3694d80924900661e45ea24.toshiba-satellite-l855-10x-pskace-00s01gy4.aspx (ima nesto aluminiuma na sebi, ali pinkicu losije hladenje)

Pricekaj kolege dok dodu, pa da i oni daju koji svoj prijedlog {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 8:59 (1950Killer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Goldieblue kaže...

http://www.it.ronis.hr/product.asp?product=n56vz-s3138-i54g500gbgf650m-2gwidi&code=asus-n56vz-s3138

i5 3210m ivy bridge i 650m grafika{#}. I procesor i grafika bez pola muka nadilaze tvoje potrebe. Ovaj je 15,6" i mislim da bi sasvim pasao tvojim potrebama. Tu je i HD web kamera kako si trazila, 4x USB 3.0, odlicno hlađenje, uvijek hladna gornja površina laptopa i touchpad, itd.

Moja preporuka ;) !

12 godina
neaktivan

S Toshibom imam jaaaaako loša iskustva, pa me sam pogled na Toshibu baca u očaj :-) Vjerojatno sam bila tek kolateralna žrtva, ali svejedno...

U svakom slučaju, hvala na pomoći, pričekat ću još daljnje prijedloge i mišljenja.

I još nešto - zašto nisi dao nikakvo mišljenje o Dell-u? On mi je ljubav na prvi pogled {#}

12 godina
neaktivan
cecenac kaže...
Goldieblue kaže...

http://www.it.ronis.hr/product.asp?product=n56vz-s3138-i54g500gbgf650m-2gwidi&code=asus-n56vz-s3138

i5 3210m ivy bridge i 650m grafika{#}. I procesor i grafika bez pola muka nadilaze tvoje potrebe. Ovaj je 15,6" i mislim da bi sasvim pasao tvojim potrebama. Tu je i HD web kamera kako si trazila, 4x USB 3.0, odlicno hlađenje, uvijek hladna gornja površina laptopa i touchpad, itd.

Moja preporuka ;) !

Ček, ček, nisam ja tražila web kameru, to mi je skroz nebitno. I'm confused {#}

14 godina
neaktivan
Goldieblue kaže...

S Toshibom imam jaaaaako loša iskustva, pa me sam pogled na Toshibu baca u očaj :-) Vjerojatno sam bila tek kolateralna žrtva, ali svejedno...

U svakom slučaju, hvala na pomoći, pričekat ću još daljnje prijedloge i mišljenja.

I još nešto - zašto nisi dao nikakvo mišljenje o Dell-u? On mi je ljubav na prvi pogled {#}

Zato što ostale firme nude više za manje novca. plus dell recimo uopce nema u hrvatskoj rješenje za tvoj cjenovni rang, ne postoji i5 (ivy bridge sa nvidia 650m (kepler) ili nvidia 640m (kepler), samo i7 + 650m sto izađe nekih 7500 kuna..

al ajd, ovaj nije loš za svoju cijenu: http://www.svijet-medija.hr/p/Inspiron-7520-N0303/39208/

super jak procesor i 7730m, grafika na razini 640m. Al opet ovaj asus 600 kuna jeftiniji bi bio savrsen izbor za tebe, jer bez pola muke ispunjava sve tvoje zahtjeve.

13 godina
neaktivan
Moj savjet ja isto Asus n56 ja imam n76 asusa-a unutra je isti kao i n56,samo je 17" ekran
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lkova kaže...
lkova kaže...

Potreban mi je laptop do 5000kn sa ŠTO BOLJIM HLAĐENJEM, ne dolaze u obzir dodatna hladenja
najvise bi mi sluzio za multimediju, internet, programiranje, a vezano za igrice nekada bih igrao League of Legends, PES, a nesto rijetko za neku zahtjevniju igricu
od velicine trebao bi mi 15'' pa nadalje, dosta mi je bitna kvaliteta slike

Hvala 

Posto me nitko ne dozivljava....
Ovo su neki koji su mi zapeli za oko

DELL Inspirion 5520- http://www.svijet-medija.hr/p/Prijenosno-ra%C4%8Dunalo-DELL-Inspiron-5520,-N0300-blue/39191/

Lenovo IdeaPad- http://www.svijet-medija.hr/p/Prijenosno-ra%C4%8Dunalo-Lenovo-IdeaPad-G580GH,-59-334812/38695/

Samsung- http://www.svijet-medija.hr/p/Prijenosno-ra%C4%8Dunalo-Samsung-300E5Z-A02HR-8GB/39309/

Imam ti ja jedan model koji bi ti preporučio...Trenutno je na Akciji...Gt 630 ti je zapravo gt 540,pa ti preporučujem model sa gt 640 2 gb grafuljom i windows-om 7

Dobiš poklon i torbu,a s tim modelom možeš bez greške tjerat sve igre i zahtjevne grafičke programe...

http://www.lenovo-store.hr/index.php?option=com_hikashop&ctrl=product&task=show&name=lenovo-z580a-intel-core-i5-3210m-250ghz-4gb-1tb-dvdrw-dl-w7hp-156q-hd-nvidia-geforce-gt640m-2gb-pn-59-348053-01330997&cid=397&Itemid=128&category_pathway=17

Ili sad zadnju subotu u mjesecu imaju u Lenovu nekakvu akciju par modela sa 20 % sniženjem...Jest da su izložbeni,al to ne smeta....

Probaj tamo vidjeti ili nazvati...

13 godina
neaktivan
KraljTomislav kaže...

Može samo jedno pitanjce, zašto ovog laptopa ima samo u toj trgovini [bez windowsa]

Lista koju gledam je ova

Inače, ima li tko iskustva sa Superbitom, sumnjivi su mi jer su jedini, pa da me ne za*ebu...

Hey you guys, ovo mi je hitno :)

13 godina

Znaci ovako, doslo vrijeme da se novi laptop kupi..

Imao sam Fujitsu Siemens Amilo PI2550, star skoro 5 godina, ali prije nekih 2 tjedna je riknula graficka, i to bi bilo to od njega sto je ponudio.. Nikad nikakvih problema dok na kraju nije izdahnuo..

Sada trazim trenutno laptop do 5000-5500 kn, a posto sam ispao iz tog sustava, godinama nisam pratio sta novo izlazi, sad me zanima koji bi bio nekako najbolji omjer cijene i kvalitete, bitna mi je velicina hdd-a, dijagonala 15", da se ne pregrijava, i da ima dobar proc i grafu a ne da za 2 mj bude dno dna sto se tice ponude..

Također gledam nesto sto bi mi opet moglo trajati 5-6 godina bez ikakvih problema, i s mogucnoscu da se nosi s time da je upaljen prakticki od 0-24, jer stari je radio tako godinama, jedino kad sam ga gasio je bilo kad sam isao za osijek ili zg, pa putem dok je u torbi.. {#}
Namjena prvenstveno obrada fotografije, autocad i ostali programi vezani za fax, filmovi, glazba, te mogucnost pokretanja nekih novijih igrica bez da moram razmisljati moram li smanjivati detalji i ostalo.. Na starom lap zadnja igrica koju sam igrao je bila Prototype kada je izasao, sve iznad toga je bio problem pokrenuti..

Za oko mi je trenutno zapeo jedan model, pa bih iskusnije zamolio za nekakav opis, dali se isplati uzeti tako nesto, omjer cijene ulozenog i dobivenog, kakva je grafa i proc..

http://www.hgshop.hr/shop.aspx?q=&pid=79767

U slucaju da imate nesto bolje za ponuditi od ovoga u tom cijenovnom rangu, rado cu razmotriti vasa misljenja i savjete..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice