Da li kupiti Toshibu?

poruka: 8
|
čitano: 1.942
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Da li kupiti Toshibu?
pitanje

Planirala sam kupiti Toshibu a300-1mt, 5000 kn. Da li za taj novac mogu kupiti nešto bolje? Razmišljala sam još i o Lenovo prijenosnom racunalu....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da li kupiti Toshibu?

kupi toshibu, neces pogrisit

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Da li kupiti Toshibu?
snow kaže...

Planirala sam kupiti Toshibu a300-1mt, 5000 kn. Da li za taj novac mogu kupiti nešto bolje? Razmišljala sam još i o Lenovo prijenosnom racunalu....

tošiba ko lut dobar laptop nećeš pogrišit

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan
Da li kupiti Toshibu?

take the money and buy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da li kupiti Toshibu?

to šiba 80 ravno kući

uzmi laptop

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Da li kupiti Toshibu?
prihvaćeno rješenje

Toshiba je odlicna, neces pogrijesiti kupnjom.

Pripazi na jednu stvar koja tebi kao zeni Osmijeh moze biti jako bitna - te Toshibe se prljaju kao lude i nikada nece biti cista.

Naime, povrsina cijelog laptopa (osim donje strane), cak i tipaka na tipkovnici je neka jako sjajna i na njoj ostaju otisci svega, a posebno prstiju.

Kupio sam zeni laptop iz iste serije i jedina stvar (iako nisam zena) koja me uzasno smeta je to sto je laptop non-stop "upackan" i mora ga se jako cesto brisat i "lickat".

Zamisli kako bi ti monitor izgledao da po ekranu stalno diras prstima - tako ce ti Toshiba izgledati po cijelom laptopu Osmijeh

17 godina
neaktivan
Da li kupiti Toshibu?

toshibe su tako sexy... i žene sa toshibom! takva kominacija je ultra sexy i jednostavno kompatibilna. san svakog muškarca... da gledam plavušu sa acerom i plavušu sa toshibom, odabrao bih onu sa toshibom...

toshiba je kvalitetan laptop, dobiješ dvije godine garancije, a jedina mana/pozitiva je što uglavnom imaš unaprijed instaliranu vistu. sviđa mi se tipkovnica, laptop izgleda zaista elegantno poslovno.

a što se tiče tvoga modela, karakteristike mu ne izgledaju loše, a na ovom linku cijena je oko 4590 kn... nešto jeftinije...

bejbe, tak si sexy... toshiba, a za tebe curo ne znam

0 0 hvala 0
17 godina
Da li kupiti Toshibu?

Ahahahaha, sjajan si, čoveče. Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice