Koja je najbolja marka laptopa ?

poruka: 124
|
čitano: 98.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Koja je najbolja marka laptopa ?
microman kaže...
AA-d00d kaže...

To je i mene iznenadilo. Apple se hvali u kvalitetnoj izradi laptopa a prema ovom grafikonu ispada da se kroz prve 3 godine kvari svaki sesti. A to nije malo ako uzmemo u obzir konstantan impresivan rast prodaje njihovih laptopa iz godine u godinu.

Nije li logično da će Rast Prodaje određenog uređaja pratiti i rast prijavljenih reklamacija pošto ima i više korisnika?

Naravno da je logicno. Izgleda da sam onda popusio njihove narcisoidne hvalospjeve o kvaliteti{#} jer bi inace trebali biti top3. Naravno ako je onaj grafikon vjerodostojan.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
neaktivan
RE: Koja je najbolja marka laptopa ?
blackalbum kaže...

trebalo bi biti sinonim jer kad nešto platiš 1000-2000 dolara ne bi se smio tako lako kvariti,ili su ti uređaji samo izvanka kvalitetni a iznutra su dijelovi od 3 puta jeftinijeg laptopa,možda je i to razlog zašto apple ima tako veliku zaradu,kupi jeftino -lijepo zapakiraj-skupo naplati

a AllienWare to ne radi? Šta misliš da one komponente koje su u takvom prjenosniku doista toliko đođu. Isto plati jeftino i nadobudnim klincima naplati duplo.

Svi koji god su stvorili Prepoznatljiv brand to rade. Uostalom kod svih su unutra Intelovi/AMD-ovi procesori, Nvidjine/AMD-ove grafičke, RAM-ovi, Matične ploče, itd... To je sve na što Apple ili bilo koji drugi Brand nema utijecaja.

I'll be back
13 godina
neaktivan

Molio bih da mi se preporući laptop sa i5 ili i7 procesorom, diplej 17", a da za isti postoje drajveri i za windows xp i za windows 7.

Korištenje xp moda pod windows 7, otpada jer mi za određene programe, koji su meni vrlo bitni, pravi problem.

MJ

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

HP 630, što mislite o njemu? Kvalieta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice