Uglavnom, nabavljam novi laptop, stari je stavio skalu novca na 7500 kn, pa sam bjesomucnim trazenjem našao Acera, ove konfiguracije:
ACER ASPIRE 6935G-734G32Bn, Intel Core 2 Duo P7350, 2,00 GHz, 2x 2048 MB, 16", 1366x768, SATA 320 GB, Windows Vista Home Premium, NVIDIA GeForce 9600M GT/ 512MB, Blu-ray,Gbit Eth.,56k modem,802.11a/b/g/n,BT, USB 2.0 4, 3,3 kg,1,0MPx camera
Ciljam na to da bude pretezito multimedijalni laptop, uz koju igru tu i tamo, pa mi se ne čini loš izbor... Iako ću naravno saslušat svakog hardverskog gurua ovde koji ima drugačiji prijedlog ili potvrdi ovaj izbor.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uzmi msi gx620 za 6600 kn u protisa i diskont24.bolji je a manje kosta.naravno gamad mu je digla cijenu a kosta je 5800 i naravno sad ga ne mogu kupit :((((((
Imam točno taj model i mogu ti reći da ga se okaneš!
1.Display je katastrofalan (crna nije crna već siva, kut gledanja je minimalan što znači da čim se malo pomjeriš boje ne izgledaju kako bi trebale, rad na izvanu nemoguć, itd.)
2.Zvučnici krče pri jačoj razini
3.Pregrijavanje hard diska je preveliko (stalno oko 55 C)
4.Rezolucija je premala za 16" laptop (stalno moraš skrolati u internet browserima)
5.Većina igara ne podržava tu rezoluciju pa moraš staviti 1280x768 što rezultira izduženom slikom
6.Teško se naviknuti na tipkovnicu zbog CineDash-a(tako se zove touchscreen za pojačanje zvuka)
7.Škripi display pri otvaranju
8.Dosta je težak za moj ukus (imao sam prije 17" laptop koji bio jednako težak)
Što se tiče procesora i grafičke u potpunosti sam zadovoljan, ali rekao sam sebi nikada više 16",barem ne sa ovom rezolucijom.
Nadam se da sam ti mogao pomoći...
Pričekaj još malo dok dođu u nas laptopi sa novim ati grafičkim, kažu da su dosta bolji uz nižu cijenu!
hp 4710 nx631ea ti je svakako bolji izbor...
ili neka toshiba iz p300 serije, ako ti to nije prekičavo