Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.128
|
čitano: 4.254.015
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Neki h100 ovo ono :) Treci monitor u nabavci, i oduran kingmaxov ram usao u kadar.

de je treci :D de je treci :D
neka zotac 260 neka zotac 260
h100 i odurni kingmaxov ram h100 i odurni kingmaxov ram
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 9:54 (mislavgray).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

malo promjene

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Eto dobio ipad 3 za rodendan :D i usput popravio ipod touch, pa evo par slikica

Kutija Kutija
Malo buga xD Malo buga xD
ipod i ipad ipod i ipad
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Btw stigao mi je pogresan procesor koji moraju zamijeniti sad. Narucio sam naravno 2500k.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Danas došlo iz protisa ...slike su loše radi loše kamere na samsungu ... Uglavnom all-in-one pisač Epsone stylus office BX305F

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Et, ulovio malo vremena, dobio nagradno dva dana zbog prošlog udarničkog vikenda,

pa nakon kućnih i radova u vrtu, na red došlo raspakiravanje dijelova na čekanju.
Novi strojkan sastoji se od

Sharkoon Tarea kućišća

G skill sniper 1.25V tripple channel 2x12gb kit (valjda bude radilo sa matičnom?)
Asus Sabertooth X58

Intel i7 970 zasad sa stock tower kulerom, dok ne stigne bolt thru kit za true120 black

Intel SSD x25m 80gb/wd black 1gb

privremena grafička neka GF 9600 GSO, 384MB - bude valjda neka skromna pasivna

XFX easy rail pro550w

neki mišonja, dell tipkalica i tako...

poziranje zajedno poziranje zajedno
hard/ssd hard/ssd
stock kuler pored true120 stock kuler pored true120
memorije memorije
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

sredih kablove do kraja i ugradio caviar black:

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Moja beštija {#}

13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Reaper službeno gotov. Ovdje možete vidjeti cijeli projekt: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=225271

Znam da će biti pitanja za plexi-javite se članu izith.

Slikice {#}:

SK crew
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo zamijenio i ja svoj Acer TimelineX 3820TG s ovom stvarcicom, ASUS U36SD. Prvi razlog je bio sto se Aceru proc dosta grijao pa rad u krilu bas i nije bio idealan. Drugi razlog je sto sam dobio dobru ponudu i prelazak na Sandy Bridge platformu je bio skoro pa bezbolan...

Nažalost nije bilo laptopa u crnoj boji pa mi je ostao jedino bijeli...

Neke prednosti. Baterija traje jako jako dugo, izmedu 7 i 9h sigurno. Vrlo je lagan, tanak (19mm), unutra je hladni Sandy Bridge 2430M, a ono sto me je odusevilo jest da podrzava SATA 6Gbps sto znaci da ce neki SSD lijepo sjesti unutra :) takoder podrzava i 16GB memorije pri 1600MHz, ali mi to trenutno ne treba.

Planiram samo zamijeniti disk (koji je UZASNO spor, 5400rpm 500GB) s nekim SSD-om (120-240GB) te staviti 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz 9-9-9-24 unutra.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 12:25 (Quake6).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Instantno tegljenje novopridošle 6950 flashane na 6970 kod mislavgray-a :D

Potom zabava s GTX480 na koju je montiran (ne pitajte kako) TRUE s dva GT-a, jer smo mutavi.

Nova ljubimica Nova ljubimica
Mislavgray misli da je faca Mislavgray misli da je faca
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 17:23 (longlive775).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Konačno umirovio starog Raptoxxa. Stigla nova makina... :)

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Malo benchanja i promjene komponenata (od Hacker907)...{#}

Inače ASRock X79 Extreme4, i7 3820 (SandyE), 2 × 6970 (GTX 680 stiže), 16 GB G.SILL RipjawsZ (quad channel)@ 2133 MHz (9-11-10-28), Noctua NH-D14, Samsung Series 830...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Vrijeme je da umirovim jeftino MS Industrial kučište, jer je došla ova zvijer... {#}. Stavit ću više slika kada "presadim" kompnente u njega.

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo bila generalka, pa uhavith priliku da slikam malo.

Kablove sam kasnije dodatno sredio, kad uhvatim vremena uslikam.

Dominator GT 2000 Dominator GT 2000
NH-D14 NH-D14
HD 7950 DCII Top HD 7950 DCII Top
Komp Komp
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 22:24 (Leopard_st).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

PCS+ 4870 OC Zerotherm Edition nakon remonta kod mene.Jedna od zilavijih kartica, jos uvijek bolesno dobro guta nove naslove.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 23:20 (zoharbizo).
13 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Još je jednom PC-u došao kraj. {#}

Sve novo tip top stanje tako da vi BUG-ovci imate priliku kupiti moje komponente za siću! {#}

Tu je još prinova, triJo fantastiko-> plejstejšn-đojstik-granDturizmo. {#}

Živjeli!

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Gigabyte Aurora 3D kućište, oldtimer od aluminija, obojan u crno iznutra, maknut kavez za diskove i cijeli prednji dio kućišta jer sam planirao nešto modificirati ali nikad vremena a ni ideja do kraja nije bila dorađena.

Prodavši sva kućišta ostala je stara dobra Aurora pa sam joj dodao i već dvije godine odležane žute lampe Revoltec 12" Dual CCFL Yellow Kit. Kako nema frontu zakrpa sam ju žutom krep trakom, smijeh :) Unutra su još u dnu dva venta , iza dva i napred jedadn - tri Gentle Typhoona i F12 Pro PWM i F12 PWM... PRednji i donji imaju filter prašine i grill a zadnji imaju samo grill...

1 1
2 2
3 3
www.rigburning.comule.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 12:46 (Asta).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo ove prve dvi slike nisu moje, na ovo sam naletia na overclock.net-u, tip je sa corsairom tx650 u cm 690 2 savršeno sredia cable menegment, pa sam ga odlucia kopirat i ispalo je prilicno dobro, također ubacia sam 2.5 incni 120gb hdd iz laptopa da seedam torrente s njega i malo rasteretim wd green-a jer i ovako ima previse posla a ssd sam stavia na dno kejsa, e sad kako sam ga zakvačia, nikakvo lipilo, one vide koje se dobiju s ssd-om stavit mu u dno, jedna uđe točno u rupu di se inace zavidava dio kaveza od hdd-ova a druge 2 se zavidaju taman da se uhvate za krajeve ove mreže na dnu na koju inace idu vantilatori, drzi se unutra ko zabetoniran! bolje nego bilo kojim lipilom, improvizacija :D , a prašine pun qurac, mjesec dana nisam cistia a radi 24/7, na podu je i stoji otvoren kejs, gtx-ici su prije ventilatori na 100% isli do 2700 okretaja max radi prašine na njima, sad dodu skoro do 3200 kad su čisti. mora sam ga izvadit na balkon radi osvjetljenja xd:

nije moje! nije moje!
nije moje! nije moje!
Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 15:23 (athlon64).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo, danas napravljena generalka na PC-u.

1. - 3. matična sa procom i kulerom za proc koji je odličan, radi na minimum okretajima (oko 500-600 rpm) a proc je hladan! :D

4. HDD, ovaj sad 30gb, na njemu mi je OS za sada, čekam frenda da mi vrati 250GB šta sam mu posudija.

5. obični dvd/rw

6. - 14. moja ljubav (Sharkoon Vaya). Kućište je predobro, i prezadovoljan sam sa njim. Na 11. slici su oprani filteri. :D

15. ubačena matična, počelo sklapanje

16. evo i PSU-a (moram ga promijenit pod hitno...)

17. i 18. dodane komponente, počelo sklapanje kablova

19. i 20. grafulja ( Gainward nVidia 7950GT ), radi super. :)

21. još malo i sklapanje je gotovo!

22. side panel :)

23. i 24. evo ga, sve gotovo :)

1. 1.
2. 2.
3. 3.
4. 4.
5. 5.
6. 6.
7. 7.
8. 8.
9. 9.
10. 10.
11. 11.
12. 12.
13. 13.
14. 14.
15. 15.
16. 16.
17. 17.
18. 18.
19. 19.
20. 20.
21. 21.
22. 22.
23. 23.
24. 24.
http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_8876 --> Registrirajte se na travian server 3 preko ovog linka ( da dobijem 50 zlatnika :D ) HVALA !
17 godina
Slike vašeg Hardvera

malo generalke i slaganje kablova van kućišta :)

14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

evo kompa kako je prije izgledo

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Moj gaming kutak {#} Moram još kupiti novi stol i još LCD tv(za Xbox i filmove).

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo ja malo ugasio svijetla za zemlju, pa mi sinula ideja da malo poslikam koju sliku :)
Sutra nosim frendu iz osnovne da mi lakira onako, za pravo kako treba :D
Iphone mi slika lijepe slike samo kad je jako malo :( tako da se ispričavam na kvaliteti

Evo slike: 

ovo se lakira ovo se lakira
a ovo ne a ovo ne
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 21:51 (dombak1608).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo danas mi je bilo dosadno pa sam se malo igrao sa potenciometrom :)

ne radi mi kanal br. 9 :( morat ću otići do linksa kada dođem iz njemačke

ima isto jedna slika di se vidi da sam farbao onu plastiku koja dođe oko kučite (okvir) ali budem stavio još slika kada dođem

sada sam se sjetio da nisam slikao radijator (napravio sam natips for the win)

i update sa sponzorima, seasonic su mi rekli da mi odmah mogu dati neko x fanless napajanje ili neko jaće ali sam im morao sve detaljno opisati što mislim napraviti i moram napisati posprejati njihov logo sa strane, pa sam im napisao da mi treba neko jače full modluarno i sada čekam da odgovore (napisao sam danas ujutro tek a njima dosta treba da odgovore (par dana))

i ftw pc mi je poslao swiftech mcp350 pumpu i par kablova i adaptera nadam se da će stići u njemačku prije nego što ja odem :)

sve ga zanima sve ga zanima
Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 22:15 (timmyzg).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigoše mi novi sexy propelerci! Odazivaju se na ime Xigmatek Blue LED Crystal Fan (CLF-F1251) i za sad ih je "samo" 3, ali nikad se ne zna...

14 godina
Slike vašeg Hardvera

ispekao staru vrisnulu HD3850. vidi čuda: proradila je :-)

http://www.youtube.com/watch?v=Hk4fXsUZQWw
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Malo slika da ubacim.

Moja radna površina Moja radna površina
AOC I2352VH AOC I2352VH
Kućno kino i kućište Kućno kino i kućište
Sharkoon tim Sharkoon tim
 Acer Aspire 5742ZG i Sharkoon Rush Acer Aspire 5742ZG i Sharkoon Rush
League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
15 godina
Slike vašeg Hardvera

karbonizirajmo se ^^

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo mali "modding" moje Nvidia GeForce 9500GT - barem ja mislim da je nvidia jer nigdje nepiše čija je >.<

Pri overclooku temperature nisu prelazile 50-tak stupnjeva, ali mi je jednom bacila artefakte kod klokanja, pri normalnim temperaturama, upitah ja 191x7 i on mi kaže da stavim vent pošto se valjda pregrijala memorija.

Ja ga poslušao i temperature u idleu pale sa 40 na 31 stupanj.

Hvala 191x7!

Grafa odozgo Grafa odozgo
Ventilator na grafi 2 Ventilator na grafi 2
Grafa sa strane Grafa sa strane
Grafa sa strane izlaza Grafa sa strane izlaza
Grafa od iza - probajte pročitat šta piše na papiru Grafa od iza - probajte pročitat šta piše na papiru
Chieftec ventilator Chieftec ventilator
Ventilator na grafi Ventilator na grafi
Autoclimb kills more people than AIDS
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice