šteta je na takvo kućište nalijepiti gaygabyte nalijepnice..i to odmah dvije...
i zena mi je rekla da sam seljak :)
ovakvu malu plavu imam i ja
Ja obje nalijepnice, ali sam na kraju stavio ATI-jevu.
šteta je na takvo kućište nalijepiti gaygabyte nalijepnice..i to odmah dvije...
i zena mi je rekla da sam seljak :)
ovakvu malu plavu imam i ja
Ja obje nalijepnice, ali sam na kraju stavio ATI-jevu.
Znas sta...taj Chief je daleko bolje kuciste od 90% danas njih kucista! Imao sam slicno tj. Cheftec Bravo Big Tower i uz Obsidiana mi je to najbolje kuciste!
Mozda nema toliko mogucnosti kao sto ih je imao Cosmos, ali mi je taj Bravo ostao u daleko boljem sjecanju nego Cosmos.....bar meni.
Ovakav Bravo sam ja imao.....predobro kuciste i mislm da cak nije ni kostalo puno love....uz to to je pravo big tower kuciste.
Ne moras brinit hoce stati graficka unutra ili hoces li mozda imati dosta mjesta za hardove......uz to da si das malo truda i izrezes par rupa na dobrome mjestu i sve kablovinje se sredi bez greske.
P.S.
logic -> pogledaj sliku od torrente-a i vidjeti ces onaj ps2 na USB o kojem smo pricali
Jos jedna sitnica...slike naravno nisu moje, makar mi je sada zao sto nisam slikao sve kompove koje sam imao.
osvjezenje krntijice sa dobrim starim dijelovima i malo amaterskoga rada :)
"nekada"
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?jumpto=964277&sort=asc&view=flat&page=93
Znas sta...taj Chief je daleko bolje kuciste od 90% danas njih kucista! Imao sam slicno tj. Cheftec Bravo Big Tower i uz Obsidiana mi je to najbolje kuciste!
Mozda nema toliko mogucnosti kao sto ih je imao Cosmos, ali mi je taj Bravo ostao u daleko boljem sjecanju nego Cosmos.....bar meni.
Ovakav Bravo sam ja imao.....predobro kuciste i mislm da cak nije ni kostalo puno love....uz to to je pravo big tower kuciste.
Ne moras brinit hoce stati graficka unutra ili hoces li mozda imati dosta mjesta za hardove......uz to da si das malo truda i izrezes par rupa na dobrome mjestu i sve kablovinje se sredi bez greske.
P.S.
logic -> pogledaj sliku od torrente-a i vidjeti ces onaj ps2 na USB o kojem smo pricali
Jos jedna sitnica...slike naravno nisu moje, makar mi je sada zao sto nisam slikao sve kompove koje sam imao.
Pas mater, u ovo kuciste mozes jos i kauc dovuc koliko je :)
Pas mater, u ovo kuciste mozes jos i kauc dovuc koliko je :)
Vjeruj mi svasta stane u njega.... Kada sam ga kupio, tek je dosao s-ata i hardovi od cca 120 GB su bili "vrh".....mislim da sam na kraju natrpao i njega neka cetiri ili pet harda i bez nekog posebnog hladenja su bile sasvim pristojne temerature, ali su i tu mislili na to pa iza hardova mozes natrpati more tihih ventova i brutalno snizis temperature.
I danas mi je zao toga kucista i te konfiguracije koja mi je bila daleko najdraza od svih.....znas ono kada mjesecima cistas recenzije, kopas po netu i kupujes dio po dio koji je trenutno tebi najbolji te kada ti lova ne predstavlja problem (da, onda sam jos zivio sa roditeljima a dobivao sam pristojnu placu.....danas je sve to malo drugacije ).
Kazem...meni je bilo bolje recimo od bilo kojeg Thermaltake-a, CM-a ili nekog drugog Chiefteca....naravno pricam o onima koje sam imao, ali uvijek uzimam big tower jer nekako ne volim mala kucista posto volim sve to lijepo poslozit u njemu, a sa malim kucistem skrenem dok nesto slozim te da se ne vidi kablovine tj. gotovo nemoguca misija).
Evo uskoro će mi direkt iz Švabije doći dvije plexi stranice, jedna za mog Bravo-a, i jedna za Big Tower Dragona.
Moja će nažalost biti srebrna, nema crne, ali nema veze, imam mat crne boje, šmirgla, i kolegu koji će mi posuditi zračni kist,
tako da ću i to riješiti.
Cijena, prava sitnica, 50kn po stranici, što je dobar deal.
PS - Možeš imati sto kućišta, ali samo na Cheftecu možeš messing nosače zavrtati cijeli dan, nikad navoj na nosaču nećeš poderati.
Svi drući će nakon 30 zavrtanja biti "zglajzani".
Slažem se sa izrečenim u postovima kolega:)
Evo,moj Chieftec još uvijek me solidno služi,ne bih ga mijenjao ni za kakva druga fancy-šmency kućišta,da ne znam kaj mi ponude.
Inače,ove slike sam već postavljao,ali da si malo osvježim i sam kako je to izgledalo prije godinu dana...
Hebemu sve sutra (tj. danas) postam slike od svog chiefteka bravo big tower kad ste već krenuli s chiefom.
Slažem se sa izrečenim u postovima kolega:)
Evo,moj Chieftec još uvijek me solidno služi,ne bih ga mijenjao ni za kakva druga fancy-šmency kućišta,da ne znam kaj mi ponude.
Inače,ove slike sam već postavljao,ali da si malo osvježim i sam kako je to izgledalo prije godinu dana...
O.O
tu ti skujaš na deki komponente?
momak sad pazi da ti nesto ne izgori od elektriciteta
Evo moje nove karte.
nije bas najnovija al fino dere nove igre na max
Kaj nema mjesta izmedju heatsinka i kartice da se stavi vent ?
Evo moje nove karte.
Kaj nema mjesta izmedju heatsinka i kartice da se stavi vent ?
bas i nema.
dost je na knap.
ma ovak je super.
jako tiho i jako brzo.
ima oc bios flashan sa taktovima 750|1850|1000 a max koji moze benchabilno potegnut je |800|2000|1100
Evo moje nove karte.
Gdje si kupio Nanoxiu? Treba mi jos par komada tj. trebam jos tri te Nanoxie (ako je Nanoxia u pitanju!?)
Inace predobar vent i danas mi je zao sto ih nisam vise kupio dok sam kupovao neke djelove.
Ova Nanoxia mi je bolja od svih Scythe ventova koje imam u kucistu i koje sam opcenito ikada imao....no u Linksu mi nisu dali bas nikakvu info hoce ih ikada vise uopce dobivat ili nesto sl.
uzo sam karticu rabljenu.
tu je bio vec hladnjak i vent na njoj
Nanoxia 1250 je vent.
RAID 0 sa dva Spinpointa F3 500GB.
Sta je isplativije?
F3 1TB ili 2 X F3 500GB pa u raid 0?
RAID 0 sa dva Spinpointa F3 500GB.
Sta je isplativije?
F3 1TB ili 2 X F3 500GB pa u raid 0?
F3 1TB ti je jeftinije oko 150kn, malo sigurnija opcija od 2x F3 500GB,
a 2x F3 500GB ti je brža opcija(tu brzinu ćeš teško primjetiti u običnom radu), trebaš ploču sa raid podrškom itd.
Ako imaš para da pokraj 2x F3 500GB uzmeš neki 1TB disk za backup onda ti je to bolje..u suprotnom F3 1TB.
O.O
Kolega,hvala na Vašoj prijateljskoj brizi za komponente
No,oba stroja još i sad rade punom parom(slikice su od prije godinu i koji mjesec),tako da brigama mjesta nema
On Topic:
nova podloga :D
usporedba-sharkoon od 66kn vs razer goliathus od 100+kn
sharkoon rulz...triput veci za dosta manju cijenu
Da li je bolji?...
I skini ti foliju!
Hebemu sve sutra (tj. danas) postam slike od svog chiefteka bravo big tower kad ste već krenuli s chiefom.
Ajde nazovi sutra Goca, i reci mu svoj model.
Idemo si malo nabaviti prozirne bočne za Čifove izvana, daš mu svoj model,
tako da i tebi pogleda. Cijena nebi trebala biti veća od 50kn.
O.O
Neće, osim ako struže gumenim cipelama 10ak minuta po tepihu od prirodnih vlakana (vuna itd).
A i pod je hvala bogu uzemljen, osobito ako je ispod tepiha čisti beton, bez pločica (i drvo je Ok).
Ako se prije slaganja "isprazniš", dakle prikopčaš samo napajanje na kabel, staviš na OK, i dotakneš kućište napajanja,
sav tvoj statički elektricitet će se isprazniti, te nemaš frke.
Također možeš na zaštitnoj letvi dotaknuti limiće od "zemlje", da se isprazniš (može i utičnica, letva je samo radi jednostavnosti,
ako je na stolu/podu).
Gdje si kupio Sharkona ? ? ?
On Topic:
Kolko je ta 250?
Da li je bolji?...
I skini ti foliju!
Meni je bolja, stvarno super podloga.
PS - nemoj skinuti foliju, gumbići se zaprljaju, izližu se oznake. Bljakić...
Links i sve trgovine koje s njima posluju.
Da li je bolji?...
I skini ti foliju!
govorim o podlozi
meni bolja,veca,iako tanja,al jeftinija
uvjek kupiti sharkoon a ne razer osim ako si zagrizen za razer-mislim na gumene podloge :D
links,i podloga i mis
@Don Kihoty-nikad ne skidam ni na TV jer cesto preprodajem pa da ostane "ko novo" i ovo sam sam stavio zastitu :D
Vrećica za smrznutu hranu + lemilica za vrećica FTW!
On Topic:
Kolko je ta 250?
Nisam skužio?
Koliko čega?
Novaca?
Mb-a?
Koliko je stara?
Što,sorry...fakat nisam skužio