evo sad sam testirao
i Download:56kbps!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
Upload:21Kbps
A imam FLAT 2Mgbit
ako će ovako nastavit....
evo sad sam testirao
i Download:56kbps!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
A imam FLAT 2Mgbit
ako će ovako nastavit....
http://www.speedtest.net/result/416170300.png
Heheh, pogledajte moj dowload sa serverom u Varaždinu...
Evo sa serverom u Beogradu i tu je rezultat normalniji:
T-com 2Mbit/s... download mi je po testu nekih 1735 Kbit/s a upload mi je 600 Kbit/s. Sluzbeno je upload 256,od kuda sada meni 600?
Da prijavim da i meni danas bilokoji download ide ko da imam 2mbita a imam 8........upload je OK.....
ajde razumijem ljude koji se zale na smanjenje brzine ali stvarno ne kuzim koji se zale na povecanje
T-com 2Mbit/s... download mi je po testu nekih 1735 Kbit/s a upload mi je 600 Kbit/s. Sluzbeno je upload 256,od kuda sada meni 600?
Da prijavim da i meni danas bilokoji download ide ko da imam 2mbita a imam 8........upload je OK.....
ajde razumijem ljude koji se zale na smanjenje brzine ali stvarno ne kuzim koji se zale na povecanje
povlačim ono što sam rekao. Ide mi na živce jako
Evo brzina se donekle vratila skidanje je s nekih 150 kb/s i you tube ne šteka
Meni je danas bilo kontra...
Evo ovako, svakodnevno skidam torrente i to većinom sa zamunde. Kod skidanja mi je do danas prosječna brzina bila 180 - 190 kb/s.
Danas nakon normalnih jutarnjih radinosti dignem poklopac laptopa upalim ga i stavim skidati torrente, pa si odem skuhati čaj i kad sam se vratio dočekalo me nešto nevjerojatno, što mi se do danas nije dogodilo, a to je da je brzina bila 290 - 300 kb/s (trenutna), 280kb/s (prosječna)... evo šaljem prt sc. da vidite o čemu govorim...
T-com-ov Max Adsl sam korisnik i osjetim da nešto nije kako treba.
Upravo skidam nešto s Rapidshare-a i prosječna brzina downloada mi je
80 kbita što je na 2 mbit zaista mizerno,ako znamo da inače ide i do 208 kbita.
Prvo sam mislio da je do MAX Tv-a,disconnectao sam ga i dalje je isto.
Onda sam očistio cashe preglednika,no nema nikakvih poboljšanja u brzini downloada.
P.S. screenshot-ovi u prilogu. Vidjet ćete o čemu se tu radi.
I kod mene problem. Ne znaju na T-Com HelpDesku riješiti, uz sve preinake postavki ruotera i ostalih postavki unutar Windowsa.
1) Uglavnom od toga da ikona u systrayu je čas "spojena" a čas "nije spojena"
2) ne otvara Rapidshare stranicu
3) neki linkovi sa Rapidshare rade, pa neki ne rade, pa drugi odjednom opet rade (prije toga provjereni da su tamo na serveru, TV serija je u pitanju, skida se redom)
4) spajanje u LOTRO igru ne ide, na account na webu se ne može ni pristupiti
5) slanje e-maila nije radilo, onda su nešto tamo sprčkali pa sam poslao e-mail (Outlook, za probu)
Nema veze koji browser, nema veze koliko puta resetirao router, PC, itd. Većina ostalih stvari (druge MMO igre, ostale web stranice) sve radi kako treba.
Nemam pojma što više napraviti... Da ih zovem da petljaju po routeru ne isplati se...
EDIT: problem je kod zadržavanja IP adrese starije od 24h. Sve radi kada sakrijem IP uz pomoć nekog malog programa, ali to nije rješenje. Router ni nakon nekoliko resetiranja nije reagirao tako da promijeni IP, i adresa je ostala ista čak i nakon što su T-Com operateri nekoliko puta odande pokušavali reset. A to smeta Rapidshareu i očito Codemastersima. Iz petog puta odande (od T-Com-a) je upalilo (uz moj deseti put isključivanja napajanja). Adresa se promijenila i sad sve opet radi.
i kod mene poceli problemi:
1. torrente skida od 0-10 kb/s
2.kad se odspojim kasnije se teško spojim
3. nekad mi se ugasi
do sada mi nije bilo tih problema to mi se počelo javljati prije par dana
fromcelltohell, download sa rapidsharea ti nema veze sa brzinom veze, to ti je tak ograničeno....
fromcelltohell, download sa rapidsharea ti nema veze sa brzinom veze, to ti je tak ograničeno....
I kod mene evo od jučer sve usporilo,od youtube videa,preko loadinga stranica pa do torrenta..Ok,tko će zvati Tcom ? :-P
I kod mene evo od jučer sve usporilo,od youtube videa,preko loadinga stranica pa do torrenta..Ok,tko će zvati Tcom ? :-P
Da velim samo da otkako je sralo u nedjelju,na područu kvatrića/šalate,cijela je centrala pala tak da smo tek sad dobiliv net....bravo T-scum :)
Eo da se pridruzim i ja, i meni je od danas poceo kašljat net, sto znaci samo jedno... jos 5 dana i brzine gore (mos mislit)
Meni je sve normalno al pogledaj procese da ti svchost exe ne usporava meni je to isto bilo pa pokusaj
Evo men se je normaliziralo
skidam 206-210kbps
Ping utrostručen već pet dana, brzina prema nekim serverima prepolovljena.
Upravo sam imao zanimljiv razgovor s T-com helpdeskom: primjerak #1 ne zna što je ping, naučio helpdesk brošuru do 4. stranice napamet; njegov nadređeni, ime nisam zapamtio, student 3. god. prometa - infkom smjer (jer je na helpdesku zaradio za Matematiku2), zna brošuru od korica do korica i ni mrvu više!
Pomoć nikakva, ali mi je ipak drago da i osobe s posebnim potrebama pronalaze zaposlenje.
Vidim da ste primjetili da se nešto ''čudno događa'' u posljednje vrijeme sa adsl-om. Kako uz adsl imam i MaxTV a uz MaxTV imam i HD, nisam primjetio razliku u kvaliteti slike niti uočio bilo kakve promjene emitiranja TV programa, ni u SD ni u HD formatu, ali sam primjetio pad brzine prometa na internetu. Kako oni koji imaju tu sreću da imaju toliko jak signal pa si mogu priuštiti HD rezoluciju, kod njih bi trebala biti i internetska veza maksimalna koja je u ovom času moguća. Evo slike s testiranja danas u 15:52 preko Varaždina.
Hm,momentalno mi je Max Tv u pogonu i otvoreno 4 taba u browseru.
Reultat sa speedtest.net-a kaže sljedeće:
Edit: Sad sam pošao download-ati speedtest mini sa speedtest.net-a
i u priloženom screenshotu se može vidjet brzina downloada,
s time da sad downloada i manjom brzinom( 76 Kb/s)
Objasnite vi meni ovu sliku uhvaćenu maloprije.
Prije neki dan problemi s vezom, ne mijenja IP, ne otvaram stranice, itd. a danas ova ludara!
Inače sam na 2 Mb vezi (standardna brzina mi se vrti oko 230 kB/s download). Što je ovo? Što radi T-Com ovih dana? Jesu li bili uslužni pa me za moje muke od prije neki dan nagradili s bržom vezom par dana?
Nije fejkana brzina, stvarno skida k'o blesavo, evo već sat vremena razne stvari, ne samo ovo...
Objasnite vi meni ovu sliku uhvaćenu maloprije.
Prije neki dan problemi s vezom, ne mijenja IP, ne otvaram stranice, itd. a danas ova ludara!
Inače sam na 2 Mb vezi (standardna brzina mi se vrti oko 230 kB/s download). Što je ovo? Što radi T-Com ovih dana?
Ma opet problemi sa netom
Download:37kbps!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????
ovo je katastrofalno
Definitivno nešta nije u redu sa brzinom t-com downloada ja upravo skidam drivere za grafu ne ide brže od 100 KB/s a i prošlih dana sam primjetio da mi je sporiji download bez obzira na source tj. odakle skidam
meni sve savršeno radi (osim spajanja, ponekad moram 2-3 puta se probat spojit d abi uspjelo)
brzina mi je konstantno ista
i ja sam prošli mjesec prijavila smetnje za adsl i došao mi tehničar doma...prvo me je htio napravit budalom da sam krivo spliter spojila jer siva žica telefonske linije mora ići u telefon a crna kupljena u ruter to je bio prvi smijeh...onda je otišao naravno na t-com stranicu i napravio test downloada datoteke od par kb i rekao : "aha,vidite da radi!"
rekoh ja njemu care ajd ti vidi ovo i otvorim mu nekoliko testova brzine i svi mi pokažu 1,2...pa znate kaže on...to su privremene poteškoće ali i u ugovoru vam piše da će vam t-com isporučit maximalnu koju može...i pojeo vuk magare
onda sam drugi dan šefa osobno posjetila i rekla što je problem i odmah je čovjek izašao na teren i sredio stvar...toliko o njima