T com Max Adsl spor od danas

poruka: 270
|
čitano: 71.233
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Meni radi sve dobro.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: T com Max Adsl spor od danas
big_guy kaže...
Kezo kaže...

A koliko sam citao po forumima planiraju povecanje ovaj mjeseca. Moguce da je i to to...

A na kolko bi onda povećali brzinu?Na 3 mbit??!!Belji se
 Bolje išta nego ništa.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan

meni isto sve u zadnje vrijeme usporava cak su me i kickali sa cod 5 zbog pinga onda sam poludio lol skidam torrent(necu rec koji zbog zutog kartona) i ima 24 seeda i 10 ili 11 leechera i ide na nekih 50kbs a mom prijatelju kad je to skido jedno tjedan dana prije islo 150 i vise pa mislim ono (t com ako ces povecat brzinu onda bar to napravi sto prije)

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 512mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

https://www.youtube.com/watch?v=EPsP5fNlEwo&feature=related        Pogledajte ovaj video u HIGH QUALITY i recite jel vam šteka ili ide normalno.Meni ne ide normalnoMršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

https://www.youtube.com/watch?v=EPsP5fNlEwo&feature=related        Pogledajte ovaj video u HIGH QUALITY i recite jel vam šteka ili ide normalno.Meni ne ide normalnoMršti se

Meni na high quality ide normalno
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Meni ide normalno. Čini se da ti imaš većih problema od mene
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 16:24 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
 A to je malo za download ako imas vezu od 2Mbita. Trebalo bi ti biti barem 1700...
Jesi sve ugasio sto bi uzimalo vezu ?
ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Jesi zvao svog ISP-a?Vidim da nemas T-com nego Voljatel.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Neznam što je s tvojim netom ali meni ide normalno
17 godina

T-com 2Mbit/s... download mi je po testu nekih 1735 Kbit/s a upload mi je 600 Kbit/s. Sluzbeno je upload 256,od kuda sada meni 600?

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Kezo kaže...
big_guy kaže...
 A to je malo za download ako imas vezu od 2Mbita. Trebalo bi ti biti barem 1700...
Jesi sve ugasio sto bi uzimalo vezu ?
 Imam 2 mbit da .Ne radi ni Lime wire ni uTorrent ni ništa

16 godina
neaktivan

Da prijavim da i meni danas bilokoji download ide ko da imam 2mbita a imam 8........upload je OK.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
F1-IVO kaže...
big_guy kaže...
Jesi zvao svog ISP-a?Vidim da nemas T-com nego Voljatel.
 Imam Voljatel ali oni nemaju nikakve veze s brzinom nego samo s prometom jel mi brzina ide preko T-Coma.
16 godina
protjeran
ice-cube kaže...

To se i meni događa,zadnja dva tjedna zna pucati veza pogase se lampice na routeru bez ikakvog razloga,torrenti su užasno spori.Jel to oni rade nešto na mreži?Mršti se

upravo prije 3min mi je crko router odjedamput,a {jubi to}mi otvara 3dana ....pocelo mi stekat od prekjuce,
a i upload mi se povecao...
17 godina
neaktivan

meni je užasno spor internet evo sad idem upalit piratebay i treba mu 30 s da ga učita...

a i imam flat...šmrc

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

a sto se torrenata tice meni nikad brzina nije presla 60kb/s nekad na par sekunda ode na 150-160 i padne,

pa ak neko ima ideju kaj je nek vice...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

A da neko proba nazvat SZK pa da napiše što su mu rekli

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

http://www.speedtest.net/result/416141050.png         vidjeli ste brzinu voljatela evo sad i od T coma.   

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

http://www.speedtest.net/result/416141050.png         vidjeli ste brzinu voljatela evo sad i od T coma.   

To je negdje normala za vezu 2Mbit/256bit
ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB
16 godina
protjeran

ajde razumijem ljude koji se zale na smanjenje brzine ali stvarno ne kuzim koji se zale na povecanjeIzlanuo se

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Kezo kaže...
big_guy kaže...

To je negdje normala za vezu 2Mbit/256bit
 Ali svejedno otvara Pirate Bay točno 30 sekundi!
16 godina
neaktivan
autorov komentar
kris_marko kaže...

ajde razumijem ljude koji se zale na smanjenje brzine ali stvarno ne kuzim koji se zale na povecanjeIzlanuo se

Šta ti onda hoćeš reći da je u tijeku povećanje brzine pa je zato sporiji net?
16 godina
protjeran

fuckas speedtes ja dok skidam mi je max 640 kb/s a mjeri mi 512 kb/s tako da nije bas pravi pokazatelj brzine, mozda itko zna di bi se jos mogao izmjeriti brzinu??

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
 A jel ti se u pozadini skidaju torrenti ?
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Kezo kaže...
big_guy kaže...
 A jel ti se u pozadini skidaju torrenti ?
 Ne

16 godina
protjeran
Kristyans kaže...

T-com 2Mbit/s... download mi je po testu nekih 1735 Kbit/s a upload mi je 600 Kbit/s. Sluzbeno je upload 256,od kuda sada meni 600?

troublemaker kaže...

Da prijavim da i meni danas bilokoji download ide ko da imam 2mbita a imam 8........upload je OK.....

big_guy kaže...
kris_marko kaže...

Šta ti onda hoćeš reći da je u tijeku povećanje brzine pa je zato sporiji net?
 ma krivo si me razumio, nego ja kazem za ova 2 lika koje sam citirao, ono zale se na povecanje brzine i ja sam imao 2MB vezu pa su mi povecali na 5mb odnosno upload 640kb/s zbog maxtv pa se na zalim,
16 godina
protjeran
big_guy kaže...

takva je i meni brzina...uvjek bila...a na nijednom torrentu dl vise od 60kb/s....
17 godina
neaktivan

evo sad sam testirao

i Download:56kbps!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

Upload:21Kbps

A imam FLAT 2Mgbit

ako će ovako nastavit....

Q6600 3,33Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1120mhz XFX 8800GTS 512mb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Gamer-gts kaže...

evo sad sam testirao

i Download:56kbps!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

Upload:21Kbps

A imam FLAT 2Mgbit

ako će ovako nastavit....

Na kojoj stranici si testirao?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice