prije par dana sam kupio wireless router Asus RT-N10E Wireless N150. Racunar na kojem igram jednu od online multiplayer igara prije nego sto sam kupio router je bio spojen direkt sa nanostation antenom, medjutim kad sam router konfigurisao u "taj" mod kak se vec zove...tj wireless konekciju na laptopu... primjetio sam da mi se ping dosta povecao (20-50) i konstantan lag u igrama te cesto pojavljivanje "connection interrupted" koje traje po par sekundi,internet konekciju koju koristim je FTTH/B (Fiber to the Home/Fiber to the Building) signal odlican 85% ...Download 10Mbps, Upload 1 Mbps...antena nanostation 5...e sad sta bi mogao da bude problem???? sto najvise utjece na pogorsanje pinga? to jest koje radnje koje ona obavlja na laptopu, koristenje Skype,uploada fotografija i sl. ?da li postoji mogucnost da se ping smanji sa nekim postavkama routera ili neki software?? osoba koja je da kazem "strucna" za te stvari pri samoj odluci kupovine tog routera mi je rekla da mi nece to utjecati na ping, izgleda da je skroz suprotno...savjeti tipa resetiranja routera i slicno mi ne trebaju, jer mi ne pada na pamet svaki dan konfigurisat ponovo modem....nadam se korisnim odgovorima, hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore