Gle ako su milijuni accountova aktivni, a oni pošalju 20mil mailova, šansa je da će pogoditi određeni broj mailova koji su povezani sa wow-om..
Onda se netko splaši, da podatke i bye bye sve kaj je skupio..
Gle ako su milijuni accountova aktivni, a oni pošalju 20mil mailova, šansa je da će pogoditi određeni broj mailova koji su povezani sa wow-om..
Onda se netko splaši, da podatke i bye bye sve kaj je skupio..
Ja sam isto dobio 2,3 takva slična maila i sve odmah u trash!
Blizzard nikada neće tražiti korisnikovu šifru (u slučaju da te uopće treba kontaktirati).
Zanimlivo su to složili :D
kliknite na te linkove i upišite user name i pass!! DOBIT ĆETE 10000K GOLDA! xD
ne znam ko im to pase.. :S
A kad i vrate ulogujes se i vidis kako ti se lik tresucka samo u gacama jer su ovi sve prodali (prodali bi i to da mogu)
ako nekog zanima, na serveru Kor'gall ima puno hrvata na strani horde. ima nekoliko guildova koji se bave ozbiljnim raidanjem. većina igrača na serveru su vjerojatno hrvati. ima 65% horde i 35% alliance na serveru, dakle malo debalansirano.
ako nekog zanima, na serveru Kor'gall ima puno hrvata na strani horde. ima nekoliko guildova koji se bave ozbiljnim raidanjem. većina igrača na serveru su vjerojatno hrvati. ima 65% horde i 35% alliance na serveru, dakle malo debalansirano.
ako ste pametni (po mom ukusu) drzat cete se mog svajeta: ma kakve balkanske gilde....
Kreće stvar pomalo.. zatvorena beta (za zaposlenike i njihove članove obitelji) je već nekoliko tjedana aktivna
Ako dobijem pozivnicu od Blizz-a (prijavljen sam kao beta tester na Battle.net-u), definitivno ću isprobati da malo vidim novi Azeroth hehe
Nije beta aktivna nego alfa..
Što mislite dali se isplati jednom fury warrioru upustit u ponovno raidanje u ovo pre-cataclysm vrijeme?
Jel bi morao farmat TotC ili bi se mogao odma uključiti u lich king pohod? ...
Što mislite dali se isplati jednom fury warrioru upustit u ponovno raidanje u ovo pre-cataclysm vrijeme?
Jel bi morao farmat TotC ili bi se mogao odma uključiti u lich king pohod? ...
s tim girom neces ni u ToC upast, radije farmaj heroic dungeone - nakupis u 2 dana emblema of triumph dovoljno za full t9, a ostatak se nakupi od ostatka eot-a kod vendora, ili od droppova, a nakon toga farmaj icc10, i ako imas srece icc25. nagiras se relativno brzo, kroz par tjedana imat ces dobar gir ak si aktivan, a u medjuvremenu toc obavezno.
usput, imam nekoliko pitanja u vezi rogueova.
1) da li rogueovi regeneriraju energy kad udare samo sa talentom ili je to i onako pod normalno?
2)da li bi me netko mogao uputiti u otvarajucu rotaciju roguea i naravno za daljni dps za ova 2 špeka:
mutilate: link
combat: link
Kreće stvar pomalo.. zatvorena beta (za zaposlenike i njihove članove obitelji) je već nekoliko tjedana aktivna
Ako dobijem pozivnicu od Blizz-a (prijavljen sam kao beta tester na Battle.net-u), definitivno ću isprobati da malo vidim novi Azeroth hehe
kao beta tester prijavljen si ti, ja i 12milja ljudi
al bilo bi super dobit pozivnicu.....
ovo za regen sam znao, mislio sam kao on hit al ok, hvala za link prije 2 dana sam gledo al nisam nista od ovog vidio valjda sam amlo zazujo :S
U kojoj guildi na Kro'gallu (hordi) ima najviše Hrvata?
videl sam ovo na torrentu
World of Warcraft-Cataclysm (Alpha)-DirectPlay
- this is standalone ! you do NOT need a working installation of WoW installed, it comes with all the needed files (hence the size, cataclysm would only be aorund 2-3 GB)
- you can NOT play with other people with this ! all you can do is start up this client after you have started the Sandbox (a fake, local realm) ! you will be able to create chars, interact with them, check out the areas etc ... there will be NO other players playing with you, in fact you should probably be able to run this without an active internet connection !
- you should NOT play this on the same installation (i'm talking about your OS) you are playing your actualy paid WoW account on ! i do NOT want to insult the uploader, i am sure he made everything he can to avoid any kind of malware with this upload, but since WoW accounts are actually worth real money (goldsellers use them to increase the amount of gold they have on a realm) keyloggers and malware for account-theft in general in the wow-scene are pretty nasty ! saying this release can't possibly contain anything at all is simply "too naive", and to make sure you won't have to go through the hassle of account-retrieval, using a virtual machine (VMware, VirtualBox etc) is highly reccommended !
- last but not least, don't be stupid, don't go around on your realm yelling "i have tested the leaked alpha of cata, and it's zomg epic win!" -.- you're not supposed to be using this, and leaving footprints that connect the leaked alpha to your actual account (chatlog) isn't a smart thing to do. enjoy the first glimpses at the new areas on your comp, shutdown the virtual machine after you're done and go play normal wotlk again, WITHOUT going nuts
videl sam ovo na torrentu
Da mislim da sam vidio na mmo champion da je to izaslo
Primamljivo, ali nekak mogu čekati finalnu verziju jer mi se uopće ne žuri - dapače trenutačno se odmaram od WoW-a i igram LOTRO pomalo, neke single player-e, te SC2 Beta-u
U kojoj guildi na Kro'gallu (hordi) ima najviše Hrvata?
Imaš četri veće hr gilde i brojevi su im podjednaki samo neke ne primaju ispod 18 godina.
profesor mi je rekao da je to toatlno netocno :S
prepiso sam na papir i pokazo mu i on veli da je totalno krivo i nije mi reko sto je krivo xD
budem ga dns pito imam matisu
xD mislim sutra :P
prepiso sam na papir i pokazo mu i on veli da je totalno krivo i nije mi reko sto je krivo xD
Ne zelim ti kvariti veselje ali pogledaj datum kad je taj clanak objavljen......
Ne zelim ti kvariti veselje ali pogledaj datum kad je taj clanak objavljen......
kakve veze ima? pa mislim matematicki zakoni su isti oduvjek - zauvjek
Iako je članak objavljen 1.4. sve što je napisano je točno, jednakost 0.999...=1 vrijedi.
To možda nije intuitivno jasno zbog toga što očekujemo da taj 0.9999.. negdje stane i zbog naviknutosti na prirodne brojeve gdje različiti prikaz broja znači nužno i različiti broj(npr očito je 9999<10000), ali u realnim brojevima to nije tako, 0.999... nije samo jednako 1, nego jest jedan, to su u biti dva različita prikaza istoga broja.
Dokaz koji je napisan je sasvim korektan(u biti tamo su napisana dva dokaza, jedan preko limesa(koji nije do kraja raspisan), i jedan preko množenja), tako da matatatin profesor očito nije baš pazio na faksu ;)
Zanimljiv dokaz.. pogotovo ovaj s X-om
Iako je članak objavljen 1.4. sve što je napisano je točno, jednakost 0.999...=1 vrijedi.
To možda nije intuitivno jasno zbog toga što očekujemo da taj 0.9999.. negdje stane i zbog naviknutosti na prirodne brojeve gdje različiti prikaz broja znači nužno i različiti broj(npr očito je 9999<10000), ali u realnim brojevima to nije tako, 0.999... nije samo jednako 1, nego jest jedan, to su u biti dva različita prikaza istoga broja.
Dokaz koji je napisan je sasvim korektan(u biti tamo su napisana dva dokaza, jedan preko limesa(koji nije do kraja raspisan), i jedan preko množenja), tako da matatatin profesor očito nije baš pazio na faksu ;)
baš sam nešto slično išao napisati. respect
....
Ako ste kao warrior imali problema s AoE tankingom pogledajte ovaj odličan
.Naravno ovaj je link namjenjen off-spec tankerima.
Ekipa, jel tko sudjeluje u beti Cataclysma možda?