World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.866
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

Gle ako su milijuni accountova aktivni, a oni pošalju 20mil mailova, šansa je da će pogoditi određeni broj mailova koji su povezani sa wow-om..

Onda se netko splaši, da podatke i bye bye sve kaj je skupio..

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ja sam isto dobio 2,3 takva slična maila i sve odmah u trash! 

Blizzard nikada neće tražiti korisnikovu šifru (u slučaju da te uopće treba kontaktirati).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

Zanimlivo su to složili :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

kliknite na te linkove i upišite user name i pass!! DOBIT ĆETE 10000K GOLDA! xD

ne znam ko im to pase.. :S

Druid ftw!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Inace ako ti ukradnu acc dosta je poslat keyeve blizzu i oni ti ga vrate u "najkracem mogucem roku"
17 godina
bobomankc kaže...
Inace ako ti ukradnu acc dosta je poslat keyeve blizzu i oni ti ga vrate u "najkracem mogucem roku"

A kad i vrate ulogujes se i vidis kako ti se lik tresucka samo u gacama jer su ovi sve prodali (prodali bi i to da mogu) Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

ako nekog zanima, na serveru Kor'gall ima puno hrvata na strani horde. ima nekoliko guildova koji se bave ozbiljnim raidanjem. većina igrača na serveru su vjerojatno hrvati. ima 65% horde i 35% alliance na serveru, dakle malo debalansirano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Filip21 kaže...

ako nekog zanima, na serveru Kor'gall ima puno hrvata na strani horde. ima nekoliko guildova koji se bave ozbiljnim raidanjem. većina igrača na serveru su vjerojatno hrvati. ima 65% horde i 35% alliance na serveru, dakle malo debalansirano.

ako ste pametni (po mom ukusu) drzat cete se mog svajeta: ma kakve balkanske gilde....

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kreće stvar pomalo..  zatvorena beta (za zaposlenike i njihove članove obitelji) je već nekoliko tjedana aktivna Namigiva

Ako dobijem pozivnicu od Blizz-a (prijavljen sam kao beta tester na Battle.net-u), definitivno ću isprobati da malo vidim novi Azeroth hehe Cool

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije beta aktivna nego alfa..

17 godina
neaktivan

Što mislite dali se isplati jednom fury warrioru upustit u ponovno raidanje u ovo pre-cataclysm vrijeme?

Jel bi morao farmat TotC ili bi se mogao odma uključiti u lich king pohod?  ...

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 23:09 (momak).
16 godina
neaktivan
momak kaže...

Što mislite dali se isplati jednom fury warrioru upustit u ponovno raidanje u ovo pre-cataclysm vrijeme?

Jel bi morao farmat TotC ili bi se mogao odma uključiti u lich king pohod?    ...

s tim girom neces ni u ToC upast, radije farmaj heroic dungeone - nakupis u 2 dana emblema of triumph dovoljno za full t9, a ostatak se nakupi od ostatka eot-a kod vendora, ili od droppova, a nakon toga farmaj icc10, i ako imas srece icc25. nagiras se relativno brzo, kroz par tjedana imat ces dobar gir ak si aktivan, a u medjuvremenu toc obavezno.

usput, imam nekoliko pitanja u vezi rogueova.

1) da li rogueovi regeneriraju energy kad udare samo sa talentom ili je to i onako pod normalno?

2)da li bi me netko mogao uputiti u otvarajucu rotaciju roguea i naravno za daljni dps za ova 2 špeka:

mutilate: link

combat: link

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 0:02 (Matatata krele od zanata).
16 godina
neaktivan

http://elitistjerks.com/f78/

Da energija se regenerira 10/sec..

16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Kreće stvar pomalo..  zatvorena beta (za zaposlenike i njihove članove obitelji) je već nekoliko tjedana aktivna Namigiva

Ako dobijem pozivnicu od Blizz-a (prijavljen sam kao beta tester na Battle.net-u), definitivno ću isprobati da malo vidim novi Azeroth hehe Cool

kao beta tester prijavljen si ti, ja i 12milja ljudi Belji se

al bilo bi super dobit pozivnicu..... Bogataš

16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

http://elitistjerks.com/f78/

Da energija se regenerira 10/sec..

ovo za regen sam znao, mislio sam kao on hit al ok, hvala za link prije 2 dana sam gledo al nisam nista od ovog vidio valjda sam amlo zazujo :S

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

U kojoj guildi na Kro'gallu (hordi) ima najviše Hrvata?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

videl sam ovo na torrentu

World of Warcraft-Cataclysm (Alpha)-DirectPlay

- this is standalone ! you do NOT need a working installation of WoW installed, it comes with all the needed files (hence the size, cataclysm would only be aorund 2-3 GB)

- you can NOT play with other people with this ! all you can do is start up this client after you have started the Sandbox (a fake, local realm) ! you will be able to create chars, interact with them, check out the areas etc ... there will be NO other players playing with you, in fact you should probably be able to run this without an active internet connection !

- you should NOT play this on the same installation (i'm talking about your OS) you are playing your actualy paid WoW account on ! i do NOT want to insult the uploader, i am sure he made everything he can to avoid any kind of malware with this upload, but since WoW accounts are actually worth real money (goldsellers use them to increase the amount of gold they have on a realm) keyloggers and malware for account-theft in general in the wow-scene are pretty nasty ! saying this release can't possibly contain anything at all is simply "too naive", and to make sure you won't have to go through the hassle of account-retrieval, using a virtual machine (VMware, VirtualBox etc) is highly reccommended !

- last but not least, don't be stupid, don't go around on your realm yelling "i have tested the leaked alpha of cata, and it's zomg epic win!" -.- you're not supposed to be using this, and leaving footprints that connect the leaked alpha to your actual account (chatlog) isn't a smart thing to do. enjoy the first glimpses at the new areas on your comp, shutdown the virtual machine after you're done and go play normal wotlk again, WITHOUT going nuts 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 9:53 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

videl sam ovo na torrentu

Da mislim da sam vidio na mmo champion da je to izaslo

17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Primamljivo, ali nekak mogu čekati finalnu verziju jer mi se uopće ne žuri - dapače trenutačno se odmaram od WoW-a i igram LOTRO pomalo, neke single player-e, te SC2 Beta-u Namigiva

Lijep pozdrav ;)
17 godina
crash11 kaže...

U kojoj guildi na Kro'gallu (hordi) ima najviše Hrvata?

Imaš četri veće hr gilde i brojevi su im podjednaki samo neke ne primaju ispod 18 godina.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ok wth?

inace zanimljiva racunica, dns cu to prodati profesoru iz matematike.

link

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...

ok wth?

inace zanimljiva racunica, dns cu to prodati profesoru iz matematike.

link

Zanimljivo

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

profesor mi je rekao da je to toatlno netocno :S

prepiso sam na papir i pokazo mu i on veli da je totalno krivo i nije mi reko sto je krivo xD

budem ga dns pito imam matisu

xD mislim sutra :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prepiso sam na papir i pokazo mu i on veli da je totalno krivo i nije mi reko sto je krivo xD

Ne zelim ti kvariti veselje ali pogledaj datum kad je taj clanak objavljen......

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
16 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Ne zelim ti kvariti veselje ali pogledaj datum kad je taj clanak objavljen......

kakve veze ima? pa mislim matematicki zakoni su isti oduvjek - zauvjek

17 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Iako je članak objavljen 1.4. sve što je napisano je točno, jednakost 0.999...=1 vrijedi.

To možda nije intuitivno jasno zbog toga što očekujemo da taj 0.9999.. negdje stane i zbog naviknutosti na prirodne brojeve gdje različiti prikaz broja znači nužno i različiti broj(npr očito je 9999<10000), ali u realnim brojevima to nije tako, 0.999... nije samo jednako 1, nego jest jedan, to su u biti dva različita prikaza istoga broja.

Dokaz koji je napisan je sasvim korektan(u biti tamo su napisana dva dokaza, jedan preko limesa(koji nije do kraja raspisan), i jedan preko množenja), tako da matatatin profesor očito nije baš pazio na faksu ;)

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zanimljiv dokaz..  pogotovo ovaj s X-om Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
toTheCore kaže...

Iako je članak objavljen 1.4. sve što je napisano je točno, jednakost 0.999...=1 vrijedi.

To možda nije intuitivno jasno zbog toga što očekujemo da taj 0.9999.. negdje stane i zbog naviknutosti na prirodne brojeve gdje različiti prikaz broja znači nužno i različiti broj(npr očito je 9999<10000), ali u realnim brojevima to nije tako, 0.999... nije samo jednako 1, nego jest jedan, to su u biti dva različita prikaza istoga broja.

Dokaz koji je napisan je sasvim korektan(u biti tamo su napisana dva dokaza, jedan preko limesa(koji nije do kraja raspisan), i jedan preko množenja), tako da matatatin profesor očito nije baš pazio na faksu ;)

baš sam nešto slično išao napisati. respect

....

Ako ste kao warrior imali problema s AoE tankingom pogledajte ovaj odličan

.

Naravno ovaj je link namjenjen off-spec tankerima.

&amp;amp;quot;Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu&amp;amp;quot; Oly_E3
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 21:32 (momak).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ekipa, jel tko sudjeluje u beti Cataclysma možda?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice