World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.077.718
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
dr.zharre kaže...
toxic kaže...
Kill Frenzy kaže...

Tier 10 tenkovi se ne prodaju. Oni su kao buffali type 59 a tenk je i dalje neusporediv sa noviiim premiumima. Tenk s kojim imam najvise bitkii dalje ce skupljat prasinu

ali tenk mi ozbiljno ide na racku :)

uglavnom da se vratim na premium tankove.

koji je trenutno najbolji ili top money maker ?

imam black doga i nije baš po pitanju zarade nešto a imam i prem acc.. okey i 10 bitaka mogu zaradit do nekih 350.000 - 400.000 kredita ako odigram solidno.

No kako je dmg bitan za kredit a ovo je light tank koji cesto zavrsi u t10 bitkama i bez obzira na spoting dmg ne raste mi previse zarada a cesto budem unisten a repair mi skida dosta..

frende ak ti black bulldog ne valja za zaradu onda nisi neki izviđač...

lovu zarađuješ za dmg i spot jednako stoga prvo spotaj pa onda raspali po mrskim neprijateljima

meni najviše zarađuje patriot kojeg toplo preporučujem (alfa dmg je mali no puca ko lud, ima 230 pen i metak košta 250 kredita)

k tome trenutno osmice premiumi imaju predivan MM, tj, stalno si s desetkama, stoga razmisli o sedmicama, ponajprije SU-122-44,

kupio sam ga prije mjesec dana i nakon stotinjak bitaka (stavio ćelavce i natrenirao ih na 2 skila) dojam je odličan

nema okretnu kupolu no ima rusku topčinu (oko 3750 DPM!!!!!! sa hranom+BIA) i fantastičnu kamuflažu, plus odlično nagnut prednji oklop

i onda razni cvile da je E-25 OP

možda i je, no onda je Su-122-44 triple OP

pozz

Ruku na srce nisam.Ali opet mi nosi više od standardnih tenkova. Ak se ne varam obican metak na black dogu kosta nekih 480 kredita a za gold da ne pricam. a pen mui je bez golda loš. Jedino me spasava novi mm gdje tu i tamo budem top tier pa neki racku napravim i zardim cca 80k kredita ..

Trebam nešto od td-ova, heavy ili med tankova svi navedeni mi bolje leže nego light tankovi...

Koliko zaradiš s sedmicom?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 15:26 (toxic).
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Najprije ova poruka, a sad ne rade serveri...

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Sto nas ocekuje u wotu u rujnu KLIK

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

Zasto ne rade bitke tir 10 30 vs 30, dali netko zna ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jesu ti uključene u settings?

10 godina
neaktivan
izvone kaže...

Sto nas ocekuje u wotu u rujnu KLIK

• Missions through whole september - extra exp, credit reserves, 1 day prem and some consumables/equipment.
  • 2-5 September - x3 free exp and missions for big repair kits
  • 9-12 September - x3 for the first victory of the day, discounts for selected heavies (both standard and premium)
  • 16-19 September - Discounts for meds, x2 crew exp
  • 23-26 September - Extra crew exp for playing in premiums, x3 first victory of the day
  • End of the month will consist of some discounts and extra crew exp, more will be revealed on the website
  • Top of the Tree WZ, discounts for the line & extra crew exp

17 godina
World of Tanks

Ekipa ja sam si na kraju uzeo t54 mod 1 i ostao oduševljen.

kako sam volio svoj t44 - prodao sam ga da kupim neke druge tenkove, volim is3 dobio sam savjet za navedeni tenk i nisam pogrijesio.

Sada imam 3 tenka s kojima imam wn8 preko 1200 a to su t20, t51 mod 1 i ONI.

Sada sam odlucio skupljati kredit i kupiti t54 tier 9 jer ga imam vec dosta dugo otkljucano no nikako do kredita.

Mislim da ce biti vecer i vikend super zabavan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ruku na srce nisam.Ali opet mi nosi više od standardnih tenkova. Ak se ne varam obican metak na black dogu kosta nekih 480 kredita a za gold da ne pricam. a pen mui je bez golda loš. Jedino me spasava novi mm gdje tu i tamo budem top tier pa neki racku napravim i zardim cca 80k kredita ..

Trebam nešto od td-ova, heavy ili med tankova svi navedeni mi bolje leže nego light tankovi...

Koliko zaradiš s sedmicom?

Gle, sedmica ne zarađuje poput osmice, no kad bi zbrajao neto zaradu, neke sedmice mi zarade i više nego osmice (pogotovo u ovom MM-u).

A u bulldogu probaj više kombinirati municiju. HE je vrlo isplativ jer ima 102 pen i rolovi padaju preko 300 a i pobiješ posadu i module usput.

Jedino izbjegavam snajpanje s HE, jer je osjećaj kao da gađaš praćkom (iako brzina metka nije po broju puno manja meni HE izgleda puno sporiji).

dr.zharre
10 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedna s francuskim brutalcem

http://wotreplays.com/site/3796287#stalingrad-xxxzharrexxx-amx_m4_mle_49_libert

i jedna s Tigrom 131 (kako pobijediti bez pomoći suboraca)

http://wotreplays.com/site/3796301#murovanka-xxxzharrexxx-tiger_131

dr.zharre
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 10:56 (dr.zharre).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Tražim FILED COMANDIRA i RECRUETRA I igrace za clan ,    commandir ce raspolagati sa svim zlatom zaradjenim kako on želi...i ostalim ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 13:40 (ljanboo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

da da.. bljet, stronk tonk

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 15:28 (=xfact=).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

toxic

kupi si su-122-44 zabavan tenk, ides i pucas:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ono kad te RNG spriječi u pobjedi i 3rd marku... low rolao mi killshot HE na O-ni i taman spušio za 3rd mark... naravno sve runde poslije ove su bile brze i čisti rushevi pa je postotak za mark opet pao... 94.9%  

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sudarim se u arty-a, poginemo oba i dobim ovu poruku

Neki ne vole kad ih se nagu**

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Uglavnom ekipa ja sam kupio t54 mod 1 i s njime sam izgrindao pare za t54 i kupio ga jucer i naravno nemam najjacu kupolu + posadu sam prebacio s 3 skilla u njega ali sada trebam cekat da bude na 100%

Imam onaj top s t44 i tek sam kupio kalibar.

Nije da mi baš ide..

Koju opremu da mu kupim, trebat ce mi jedno 20tak partija da otkljucam nesto bolje na njemu te da se posada istrenira na 100%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ja stavljam VStab, Rammer i Optiku na sve mediume koji ih mogu staviti. Ako je autoloader onda ide Vent umjesto rammera jer ga autoloaderi ne mogu staviti (osim nekih rijetkih), a ako ne moze staviti VStab (to su uglavnom ispod T8) onda opet Vents umjesto njega.

Neki stavljaju VStab, Rammer i Ventse.

Uglavnom, stavis Vertikalni Stabilizator i Rammer, a onda po tvom nahodjenju ili Optiku ili Vents.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Kakve su to bitke veceras

1-15, 2-15 max 5-15 ili obrnuto

nista naknap sve ili lagano izgubim ili pobijedim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...

Uglavnom ekipa ja sam kupio t54 mod 1 i s njime sam izgrindao pare za t54 i kupio ga jucer i naravno nemam najjacu kupolu + posadu sam prebacio s 3 skilla u njega ali sada trebam cekat da bude na 100%

Nije da mi baš ide..

Koju opremu da mu kupim, trebat ce mi jedno 20tak partija da otkljucam nesto bolje na njemu te da se posada istrenira na 100%

jel ti znas da tu posadu sa t-54 mozes bez penala stavit u t-54 mod1, a da je to nekak i poanta premum tenkova? trening posade? uz skupljanje kredita naravno?? btw mislim da sa t8 premiumom mozes posadu sa 90% dignut na 100% vrlo brzo ak imalo znas kaj radis (nisam bas siguran ze tebe po ovom kaj pises ... ) nista osobno

ukljucis accelerated crew training, aktiviras premium, aktiviras rezerve za +100% exp i +100-200-300% crew exp i u jedno 10 partija si natrag na 100?

tek si kupio kalibar??!? wtf?

od ovakvih natpisa se sjetim kolege  koji je rasprodavao tenkove i rjesavao se posada sa 2-3 skila jer nije znao - nije gledo - nije ga bilo briga

vozio je tenkove bez opreme i konzumablesa, a kad sam mu provirio u garazu, jedino od opreme je imao na GLD na t-54 jer je to dobio na nekom vikend zadatku pa eto stavio barem nesto da ima na tenku

evo pada mi na pamet anketa:

koji je najcudniji - najgluplji - najgori komad opreme koji je zavrsio na nekom tenku (napisite i na kojem) da ste to culi - vidjeli - napravili tj. ne  vi osobno, nego mali O'tete dok je sam bez nadzora prckao po garazi dok ste vi upravo bili zauzeti necim vaznim

(kava - piva - teta)

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 1:40 (ED63).
15 godina
toxic kaže...

Koji ti je prosjek štete koju radiš s tim tenkom?

Ja sam jučer s njime bio na 62% pobjeda i pao sam na 57% iako sam odigrao super partije -

Prosjek s njime u 50 bitaka mi je 909 dmg-a 1515 wn8

davno sam aktivno igral na main accountu, moras ic kopat po statistickim stranicama da nadjes kaj te zanima

neam ti ja pojma ovak napamet

=xfact= kaže...

Pilot seal klaber?lol pa kakve botare onda imas preko?piloti su mi najdraza hrana uz cdc koji je postao zivi ocaj. 

T20 seal clubber, kad koristi view range, mobilnost (Wasd cheat) i "camo cheat" ™

pilot, kao niti jedan drugi premium tenk za golde nemoze biti sil klaber (osim ovih kaj idu direktno za pare)

jedini je to bio type 59 u davna vremena kad ga je MM stavljal ko top tir uvjek

mozda jedino B2 t4 svapski hevi moze biti klaber ak puca samo gold, jer ima +0 MM, al uz hrpe hetzera, i matildi, nije mu bas lako

pilot ima nesto skoro zaboravljeno u wotu, da sam i ja ostal sokiran kad sam ga dobil (qhuratcz sam ga dobil, pol onih misija sam kupil ) a to je gun handling da mu netreba vertikal , a ja bi i na arti stavil vertikal sam da mogu

jedini tenkovi koji mu se uopce mogu priblizit, a da isto ne primaju vertikal, su panter M10 i strv 74 u opciji sa BiA, ventom i snap shotom, hranu ne racunam jer ju ne stavljam jer sam skrt pa mi je preskupa

neznam kakav je  T23 jer ga nisam dobil (CW nagrada t7 isti ko T20 al sa 76mm topom)

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
17 godina
World of Tanks

Eto ga, nakon što me RNG neku večer zakinuo za 3rd mark, probao sam opet večeras i slična priča sve dok nisam "pimpao" KV-2 i nabacio na jednu stranu Jozef Staljin i dijetelinu s 4 lista za sreću (RNG ), a na drugu Spartacus i Sabatonov "S" logo. Nakon toga je mark pao u jednoj rundi... šta reći, Illuminati confirmed. 

Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
ED63 kaže...
toxic kaže...

Nije da mi baš ide..

jel ti znas da tu posadu sa t-54 mozes bez penala stavit u t-54 mod1, a da je to nekak i poanta premum tenkova? trening posade? uz skupljanje kredita naravno?? btw mislim da sa t8 premiumom mozes posadu sa 90% dignut na 100% vrlo brzo ak imalo znas kaj radis (nisam bas siguran ze tebe po ovom kaj pises ... ) nista osobno

ukljucis accelerated crew training, aktiviras premium, aktiviras rezerve za +100% exp i +100-200-300% crew exp i u jedno 10 partija si natrag na 100?

tek si kupio kalibar??!? wtf?

Hm kad sam prebacio posadu u t54 bilo mi crveno? pa sam morao potrositi malo kredita te nariktam da budu za t54, mozda sam krivo nesto napravio?

Sve golde sam spizdio na tank pa je ostalo ravno 0 golda i nemam s cime opremu koju sam kupio prebaciti na t54 pa sam tek uspio kupiti rammer (kalibar) To se tak zove zar ne "Medium-Caliber Tank Gun Rammer"

Uglavnom da, sada mi jos malo fali da na t54 posada bude 100% a na t54 mod 1 sam stavio slabiju posadu s 2 skilla po clanu pa cu ju bildat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 8:38 (toxic).
15 godina
World of Tanks

Pozdrav,

što da uzmem za T-X makinu potkraj tjedna (prvo su teški, pa onda srednjaci na popustu)?

Da li da idem na teškaše: s T-10 na IS-7 ?

ili srednjaci: T-54 na T-62 ?

Blagodarim na odgovorima i pojašnjenjima vlasnika istih 

1 IS-7
4 T-62
Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 9:19 (Stric_Jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

obj 140 ako ga vec nemas

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

obj 140 ako ga vec nemas

sta je toliko bolji od t62a?

15 godina
Kill Frenzy kaže...

obj 140 ako ga vec nemas

ma nisam išao na tu stranu, po čemu je toliko bolji?

inače imam averziju prema svim "čarobnim-ali-nepostojećim" tenkovima, imam samo one koji su zbilja proizvedeni u garaži...

Ju je je? Je ju je!
15 godina
World of Tanks

Ja imam oba i istrazenog obj 430. Obj 140 meni osobno puno drazi od t62a. Tenk je bas masina. Obicno kad se pojavis kod drugih t10 mediuma ekkipa se lagano povlaci ili se svi fokusiraju na tebe. 😊  Uz m48 obj 140 meni najdrazi tier 10 medium a imam ih skoro sve. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kako mislis nisi isao na tu stranu. Ako se ne varam sa t54 ides na t62a i obj140

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma da ali otkad sam otključao T-62 fokusirao sam se na hrpu drugih  nacija, tipova i klasa i eto nema XP za razvoj Obj. 140

no u čemu je iz prve ruke Obj 140 bolji od T-62 ?

vidim da je malo brži, čak ima deblji oklop, po svemu drugom je tu negdje...

Ju je je? Je ju je!
17 godina

Svejedno ti je obj140 ili t62. Ionako u tieru 10 svi pucaju gold i partije završavaju 3-15 ili 15-3 i ništa ne ovisi o tebi.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

da je tako nebi li svi onda bili na 49-50 % wr?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice