World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.078.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ovog moda 1 ce dobrano izbuffat.. juhuuu 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
Danas dobio ovog japanskog tigra. Jel cemu? Zaradjuje li sta?
Rvat katolik!

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
tnakir kaže...
Danas dobio ovog japanskog tigra. Jel cemu? Zaradjuje li sta?

Meni zabavan,nista posebno,sve u prosjeku.

15 godina
izvone kaže...

kakav je to tip bitke globalna mapa? ja to nemam u onom izborniku bitki al imam dostupne misije 

kaj to nije ovo kaj dolazi u petču ™ tir X 30 vs. 30? grand betls © ?

pa su ovo za misije ubacili snagom stronk programinka ™ ranije?

toxic kaže...

Ekipa, zaljubio sam se u tank T20 medium kad sam ga full upgrejdo savršenstvo mi je za igrati..

Nisam ocekivao da ce mi se to dogoditi s t7 medium tankom.

Sve patnje koje sad imam s Cometom, ajde t43 mi je bio okey a a44 mi je isto painfull.

neces vjerovat, al meni je t20 jedan od najdrazih tonkova kao medium (uz T-28)

dobra posada, camo, i rokaj

t-43 i kv-13 su tak tak, po meni imaju slabi top (iako je nekad t-43 mogo nosit i 100mm idiot top stari ce se sjetit)

komet je onak, il ga volis il mrzis

a a-44 je ne zaboravimo to, "shoe tenk" sa kupolom iza, nema depresije nikad , ili ima onaj slabasni 76mm ili ziz 107mm koji je precizan ko kv-2 sa derpom

dakle, t20, moja ljubav... ( i ne, zene nemaju pristup u njega, cak ni da "sluze" u njemu "pod muskarcima"

cak ga koristim i kao crew trainera, manje je naporan od super$ina ™ jer cim stisnes W, odma proradi

jedna stara posada, jos  od helketa pa preko easy 8 (da, jos od onog t6 maratona, neznam jel za peru ili is-6  ) se polako levela , sad i u pilotu, 3 skil napreduje, mogo bi postat sil-klaber kad stavim tu posadu u dvadesetku

jedino se nemogu odlucit izmedju opreme, inace imam na svim medsima kaj nemaju oklop combo vent-optika-vertikal (da, edo se vozi bez ramera )

ali sa bia posadom i dobrim camo i view range skilovima, mozda maknem optiku za ramer (inace, u skoro svaki stock tenk stavim optiku za bolji exp grind )

jos kad se prikupi onije obveznica za malo poboljsanu opremu

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
10 godina
neaktivan
Ne ovo sto dolazi 30vs30 nego je to bas globalna mapa koja je krenula 28.08. pa imas tih par misija za nju...
Budi ponosan!

0 0 hvala 0
17 godina
ED63 kaže...
toxic kaže...

Ekipa, zaljubio sam se u tank T20 medium kad sam ga full upgrejdo savršenstvo mi je za igrati..

Nisam ocekivao da ce mi se to dogoditi s t7 medium tankom.

Sve patnje koje sad imam s Cometom, ajde t43 mi je bio okey a a44 mi je isto painfull.

neces vjerovat, al meni je t20 jedan od najdrazih tonkova kao medium (uz T-28)

dobra posada, camo, i rokaj

t-43 i kv-13 su tak tak, po meni imaju slabi top (iako je nekad t-43 mogo nosit i 100mm idiot top stari ce se sjetit)

komet je onak, il ga volis il mrzis

a a-44 je ne zaboravimo to, "shoe tenk" sa kupolom iza, nema depresije nikad , ili ima onaj slabasni 76mm ili ziz 107mm koji je precizan ko kv-2 sa derpom

dakle, t20, moja ljubav... ( i ne, zene nemaju pristup u njega, cak ni da "sluze" u njemu "pod muskarcima"

cak ga koristim i kao crew trainera, manje je naporan od super$ina ™ jer cim stisnes W, odma proradi

jedna stara posada, jos  od helketa pa preko easy 8 (da, jos od onog t6 maratona, neznam jel za peru ili is-6  ) se polako levela , sad i u pilotu, 3 skil napreduje, mogo bi postat sil-klaber kad stavim tu posadu u dvadesetku

jedino se nemogu odlucit izmedju opreme, inace imam na svim medsima kaj nemaju oklop combo vent-optika-vertikal (da, edo se vozi bez ramera )

ali sa bia posadom i dobrim camo i view range skilovima, mozda maknem optiku za ramer (inace, u skoro svaki stock tenk stavim optiku za bolji exp grind )

Koji ti je prosjek štete koju radiš s tim tenkom?

Ja sam jučer s njime bio na 62% pobjeda i pao sam na 57% iako sam odigrao super partije - idiot mi jučer nije dao da ubijem artija pa dobijem rw medalju pa sam s njime napravio 7 killa također.

Prosjek s njime u 50 bitaka mi je 909 dmg-a 1515 wn8

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pilot seal klaber?lol pa kakve botare onda imas preko?piloti su mi najdraza hrana uz cdc koji je postao zivi ocaj. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Šteta što nitko ne spominje više IS6, taj tenk je pao u zaborav totalno pogotovo sada nakon ovog patcha, Lowe-a su bar prošli patch buffali i to dosta, dok izlaskom novijih tenkova IS6 postaje sve slabiji i slabiji.

Do nedavno je bio glavni nemesis IS3,E75 i japanski heavy tenkovi a sada su se vratili Tiger 2,Lowe, U252, Defender, T26 patriot, T54 prot, Primo Vic itd. itd. jer taj tenk sa 175pena više ništa ne može probiti... privilegirani MM na stranu svejedno je trenutno među najslabijim preimiumima.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Pilot seal klaber?lol pa kakve botare onda imas preko?piloti su mi najdraza hrana uz cdc koji je postao zivi ocaj. 

Nije pilot tako loš, meni jedan od dražih tenkova, ima mobilnost, depresiju, dobar reload time, brutalan accuracy, neloš cammo, jedino mu je malo pen slabiji sa ap streljivom, ja od kad sam ga osvojio, nisam baš ni jedan gold shell ispucao iz pilota, stalno nastojim flenkati neprijatelja, pa makar on bio i X-ka

Evo najbolje šta sam uspio sa Pilotom odigrati

Mislim da ga ljudi dosta podcijene

Nemogu nikako navuć za second mark na topu, za to moram valjda goldom pucat, jer sam većinom u tier X bitkama di često dingam...

Sad kad slušam kako pričate o tom T20, pa to je mini me Pilota, što niste mogli prije tjedan dana postat o T20, sad mi je popust prošao, a nisam znao da je tako dobar

13 godina
neaktivan
World of Tanks

nekazem da je los. po meni prosjecan tenk.. ima mobilnost al je papir. nije mi niti jedan jos neki problem stvorio. isto kao cdc i sl. ali dobro s obzirom da se dobio djabe, super. po meni bolji od onog trulog super pere.

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...
izvone kaže...

kakav je to tip bitke globalna mapa? ja to nemam u onom izborniku bitki al imam dostupne misije 

kaj to nije ovo kaj dolazi u petču ™ tir X 30 vs. 30? grand betls © ?

pa su ovo za misije ubacili snagom stronk programinka ™ ranije?

Rangirane bitke su vam došle u prošlom patchu, to su vam bitke kao random, samo su limitirane na tier X tenkove, znači sa bilo kojim tier X tenkom se igra, (ostali tier-ovi nisu dozvoljeni), rangirane bitke imaju sezone, znači treba igrati udarno kad je sezona, trenutno je sezona završila i nemoguće ih je igrati do sljedeće sezone (ja ne pratim u zadnje vrijeme, pa ne znam kad će sljedeća sezona), uglavnom kad počne sezona, rangirane bitke se mogu igrati svaki dan od 18 do 24, prije i poslje su opet nedostupne i u tim rangiranim bitkama sakupljate obveznice, dobijate rangove itd... rangove možete primjetiti u random bitkama neki igrači imaju medalju sa slovom B i ona je zlatne, srebrne ili brončane boje...

Uglavnom dosta je teško nešta osvojit, ali nije nemoguće, ja sam nešto sitno to igrao, al likovi se tolko bore za te nagrade, da ne kuže da rushaju na početku bitke i krepavaju, tj još je gore igrati nego random, a i Mistercroo je rekao da je princip takav da nagrade osvajaju oni koji duže vremena igraju, a ne oni koji su bolji igrači, što znaći da bi nešto osvojio, treba visit cijeli dan od 18 do 24, između ostalog, to je i jedan od razloga zašto Mistercroo ne stream-a i ne igra više wot...

Svatko je dobio 100 obveznica na poklon od wot-a, ja sam uspio u nekih 10-ak bitaka dok je trajala sezona osvojiti još 300, tako da sad imam 400 obveznica, a za poboljšanu opremu treba pun kufer...

Rangirane bitke INFO

Da ne zaboravim, rangirane bitke se igraju isključivo na EU1 serveru, ako ste na EU2, prebacit će vas na EU1 svaki put

BTW: da pitam odma jel buffan IS-7 u ovom današnjem patchu?

Jer nešto gledam i dalje ima manje hp-a od IS-4ke, ko da nije buffan, a trebat će mi za rangirane bitke jednom

15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

nekazem da je los. po meni prosjecan tenk.. ima mobilnost al je papir. nije mi niti jedan jos neki problem stvorio. isto kao cdc i sl. ali dobro s obzirom da se dobio djabe, super. po meni bolji od onog trulog super pere.

A je papir, al nebi imao mobilnost da je tvrđi, mada ima tvrdi mantlet koji u svom tier-u zna dingati, npr kad se dva pilota nađu i vire samo kupolom, znaju se dingati jer mantlet prekriva 80% prednje strane kupole i najčešće se njega pogodi, al taj mantlet dinga većinu svog tier-a, veći tier-evi ga probijaju od smjeha, al zato je potrebno dobar cammo imati na pilotu i rokat nespotan

10 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli zna neko koliki je ovaj sad patch velik?

EDIT: Nema veze, sređeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 13:24 (AirLive).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jel su oni to danas mijenjali postavu specijalnih popusta ffs

a bas sam htio kupiti onaj dio gdje dobis 7000 golda + 30 premiuma za 200 kn isplati se jer bih uzeo neki medium tank t8 za golde..

sad imam samo opciju kupiti za 309 kn ali dobijem 10500 golda i 30 dana premiuma..

Ne znam koji tank se moze kupiti za 10500 golda..

ovam black dog nije dobar money maker kojeg imam.

krivo gledam tj gledaao sam NA

htio sam pitati jel se po vama isplati ta opcija za 220 kn 7000 golda + 30 dana premiuma + bih uzeo dodatnih 500 golda .

koji prem. tank da uzmem za 7500 golda

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 15:43 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Idu dečki na votku samo da se zna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

Rangirane bitke su vam došle u prošlom patchu, to su vam bitke kao random, samo su limitirane na tier X tenkove, znači sa bilo kojim tier X tenkom se igra, (ostali tier-ovi nisu dozvoljeni), rangirane bitke imaju sezone, znači treba igrati udarno kad je sezona, trenutno je sezona završila i nemoguće ih je igrati do sljedeće sezone (ja ne pratim u zadnje vrijeme, pa ne znam kad će sljedeća sezona), uglavnom kad počne sezona, rangirane bitke se mogu igrati svaki dan od 18 do 24, prije i poslje su opet nedostupne i u tim rangiranim bitkama sakupljate obveznice, dobijate rangove itd... rangove možete primjetiti u random bitkama neki igrači imaju medalju sa slovom B i ona je zlatne, srebrne ili brončane boje...

Uglavnom dosta je teško nešta osvojit, ali nije nemoguće, ja sam nešto sitno to igrao, al likovi se tolko bore za te nagrade, da ne kuže da rushaju na početku bitke i krepavaju, tj još je gore igrati nego random, a i Mistercroo je rekao da je princip takav da nagrade osvajaju oni koji duže vremena igraju, a ne oni koji su bolji igrači, što znaći da bi nešto osvojio, treba visit cijeli dan od 18 do 24, između ostalog, to je i jedan od razloga zašto Mistercroo ne stream-a i ne igra više wot...

Svatko je dobio 100 obveznica na poklon od wot-a, ja sam uspio u nekih 10-ak bitaka dok je trajala sezona osvojiti još 300, tako da sad imam 400 obveznica, a za poboljšanu opremu treba pun kufer...

Rangirane bitke INFO

Da ne zaboravim, rangirane bitke se igraju isključivo na EU1 serveru, ako ste na EU2, prebacit će vas na EU1 svaki put

BTW: da pitam odma jel buffan IS-7 u ovom današnjem patchu?

Jer nešto gledam i dalje ima manje hp-a od IS-4ke, ko da nije buffan, a trebat će mi za rangirane bitke jednom

Znam za te bitke,no nema trenutne sezone a misije su tu,zato mi nije jasno bilo,možda su stvarno za ove 30vs30,moram vidjet veceras dal za njih broji. 

Kolko znam is7 su malo pojacali armor i mobilnost,al nemoj me drzati za rijec :)

15 godina
World of Tanks

patton m48 je sad zvjer od tenka.i prije sam ga volio a sada rasture.kupola je nenadjebiva

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Napisao sam vec malo iznad...misije nisu za 30vs30 niti za rangirane vec kao sto i pise za globalnu mapu...globalna mapa - CW...
Izasla 28.08. nova sezona...
Budi ponosan!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako sam dobro skužio, sad nakon zadnjeg update-a na T-54 se više isplati ovaj top koji vodi na T-62A, nego ovaj od obj jer je nerfan, izgubio preciznost?

Sad će onda svi taj D-54 top koristit, ima veći pen i bolju preciznost, ali sporije puni, samim time su smanjili reload tenku a da nisu ni dirali reload, već prisilili ljude da igraju sa tim topom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

Ako sam dobro skužio, sad nakon zadnjeg update-a na T-54 se više isplati ovaj top koji vodi na T-62A, nego ovaj od obj jer je nerfan, izgubio preciznost?
Sad će onda svi taj D-54 top koristit, ima veći pen i bolju preciznost, ali sporije puni, samim time su smanjili reload tenku a da nisu ni dirali reload, već prisilili ljude da igraju sa tim topom

Ma ne bih rekao da je top na t-62 sada bolji, nego konacno ovaj za na obj ima konkurenciju, prije je taj prema obj bio puuno bolji... sada je t-62 top - ako hoces igrati t-54 kao snipera, a top prema obj - ako hoces igrati t-54 kao fighting mediuma... ja ga i dalje igram s ovim prema obj

17 godina
World of Tanks

is7 je ista krama s više hp-a malo je mobilniji i brži aim time ali dok god tom tanku ne poboljsaju penetration a da ne moram pucat golde jer tih jedva 250mm nije dovoljno za jedan takav tank..

Ja ozbiljno razmisljam da ga prodam i uzmem si t9 t54..

jednostavno ne guštam igrati s is7 iako mi je avg dmg dobar ali mi win rate pati dosta... nisam toliko jak s njime da bih mogao odluciti partiju..

a i svaka susa vozi is7

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 8:25 (toxic).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Tier 10 tenkovi se ne prodaju. Oni su kao buffali type 59 a tenk je i dalje neusporediv sa noviiim premiumima. Tenk s kojim imam najvise bitkii dalje ce skupljat prasinu

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Tier 10 tenkovi se ne prodaju. Oni su kao buffali type 59 a tenk je i dalje neusporediv sa noviiim premiumima. Tenk s kojim imam najvise bitkii dalje ce skupljat prasinu

ali tenk mi ozbiljno ide na racku :)

uglavnom da se vratim na premium tankove.

koji je trenutno najbolji ili top money maker ?

imam black doga i nije baš po pitanju zarade nešto a imam i prem acc.. okey i 10 bitaka mogu zaradit do nekih 350.000 - 400.000 kredita ako odigram solidno.

No kako je dmg bitan za kredit a ovo je light tank koji cesto zavrsi u t10 bitkama i bez obzira na spoting dmg ne raste mi previse zarada a cesto budem unisten a repair mi skida dosta..

13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

nisu nista buffali kolko vidim.ni type 59 ni t34-3 . aimtime je jos uvijek 2.8 sec na type-u..lol . imas na tanks.gg pa usporedi.

xfact
17 godina
=xfact= kaže...
Kill Frenzy kaže...

nisu nista buffali kolko vidim.ni type 59 ni t34-3 . aimtime je jos uvijek 2.8 sec na type-u..lol . imas na tanks.gg pa usporedi.

Pa da, Type 59 još nije buffan, a i ovo što su namjeravali buffat je qurac od ovce u usporedbi sa ostalim premiumcima, a kamoli ostalim medium tenkovima... isto kao i buff na IS-7, reduciran aiming time sa 3.1 na 2.9 što se nit ne osjeti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 9:27 (Unimatrix 007).
15 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Ma ne bih rekao da je top na t-62 sada bolji, nego konacno ovaj za na obj ima konkurenciju, prije je taj prema obj bio puuno bolji... sada je t-62 top - ako hoces igrati t-54 kao snipera, a top prema obj - ako hoces igrati t-54 kao fighting mediuma... ja ga i dalje igram s ovim prema obj

Fala na odgovoru

Pitao sam jer trebam otključati oba topa, a nemam još iskustva ni za jedan, pa premišljam kojeg prvo otključati, ja mediuma igram kao fighting mediuma, onda će mi pasati top sa obj

9 godina
neaktivan
toxic kaže...
Kill Frenzy kaže...

imam black doga i nije baš po pitanju zarade nešto a imam i prem acc.. okey i 10 bitaka mogu zaradit do nekih 350.000 - 400.000 kredita ako odigram solidno.

No kako je dmg bitan za kredit a ovo je light tank koji cesto zavrsi u t10 bitkama i bez obzira na spoting dmg ne raste mi previse zarada a cesto budem unisten a repair mi skida dosta..

Pogledaj ovdje statistike za prosječnu zaradu svakog tenka. Po meni su trenutačno najbolji premiumi koje ne možeš kupiti u tech tree - defender, patriot, liberte, skorpion g i lorraine. Ja imam skorpiona i zarađuje dosta kredita po borbi, ali je potrebno naviknuti se na takav tip tenka jer uvijek moraš pronaći mjesto gdje ćeš imati čistu liniju paljbe bez da te spotaju... u tom trenutku skorpion ubija sa odlicnim dpm-om i još boljom alphom. Ako to ne uspiješ i budeš prisiljen na brawlanje u pravilu nećeš baš najbolje proći osim ako se radi o završnim fazama borbe kada počme "čišćenje" u kojem je također odličan zbog brzine. Ako ti više odgovaraju heavy ili medium tenkovi onda bolje ciljaj na jednog od preostalih..iako ćeš za jednog od njih morati malo sačekati dok ih opet ne budu prodavali.

Ali ako želiš kupiti neki od tenkova iz tech tree-a, moj izbor bi se sveo na m4a1 revalorise, lowe ili strv s1. Za strv-a vrijede ista pravila kao i za skorpiona, nađi čistu liniju i camo snajpaj... s time da strv nema kupolu pa nikako nije preporučljivo ući u blisku borbu.

10 godina
neaktivan
toxic kaže...
Kill Frenzy kaže...

frende ak ti black bulldog ne valja za zaradu onda nisi neki izviđač...

lovu zarađuješ za dmg i spot jednako stoga prvo spotaj pa onda raspali po mrskim neprijateljima

meni najviše zarađuje patriot kojeg toplo preporučujem (alfa dmg je mali no puca ko lud, ima 230 pen i metak košta 250 kredita)

k tome trenutno osmice premiumi imaju predivan MM, tj, stalno si s desetkama, stoga razmisli o sedmicama, ponajprije SU-122-44,

kupio sam ga prije mjesec dana i nakon stotinjak bitaka (stavio ćelavce i natrenirao ih na 2 skila) dojam je odličan

nema okretnu kupolu no ima rusku topčinu (oko 3750 DPM!!!!!! sa hranom+BIA) i fantastičnu kamuflažu, plus odlično nagnut prednji oklop

i onda razni cvile da je E-25 OP

možda i je, no onda je Su-122-44 triple OP

pozz

dr.zharre
15 godina
toxic kaže...

Prvi izbor definitivno scorpion G - razlog: Ima odlican pen na standard granatama sto je za mene obavezno na premiumcu, nisam kupio tenk za zaradu da pucam golde... Ima mobilnost i kupolu, sto je ogroman plus.. odlicno se nosi s desetkama (sto je trenutno bitno jer s ovim broken MM 1 od 3 bitke nisi u desetkama)... a i cini se da u startu ima dobar koeficijent zarade, to u kombinaciji s dosta pena i dobrim topom koji ti daje da probis i pogodis suteve koje naciljas je meni dobitna kombinacija

Iza njega rekao bih Patriot, ako voliš stil igre kao T-32... Patriot je jednostavno 30-ak % bolji u skoro svemu od T-32 i ima dobar koef. zarade, a uz to puca apcr standard (za snajp je gust) i uz to ima najjeftinije granate... tako da dobar pen, dobar overall gun i jeftine granate - odlicna zarada.

1BIT kaže...

Fala na odgovoru

Pitao sam jer trebam otključati oba topa, a nemam još iskustva ni za jedan, pa premišljam kojeg prvo otključati, ja mediuma igram kao fighting mediuma, onda će mi pasati top sa obj

Ma iskreno nemoj otključavati oba topa... Obj. 140 mete pod s T-62... Ima bolji gun, reload, bolju depresiju, overall bolji tenk. Jedino što kao T-62 ima na papiru je "neprobojnu kupolu", ali... To je samo na papiru. Obj. 140 je dobio buff ovaj updejt i više ga ne možer overmatchat u vrh kupole, tako da sada ima jednako tvrdu kupolu kao T-62, jedino što ima one dvije kupolice, al pogoditi te dvije kupole dok se obj. konstantno mice naprijed nazad iz hulldowna je jako, jaako teško
Tako da dok ne naprave nešto s T-62 najbolje ti je ne trošiti vrijeme na njega, nije bez razloga šta svi klanovi bolji klanovi traže za sh i cw obj. 907 i obj. 140, a ne t-62 ili 430.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice