Links reklamacija - vanjski servis MR servis

poruka: 4
|
čitano: 1.395
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Nakon skoro 45 dana čekanja da se moja reklamacija matične ploče riješi, dobio sam "izvještaj" sa servisa sa su traceovi na štampi izgrebani i da je ploča nepopravljiva.

A sve je počelo prije malo manje od dvije godine kad je ploča Asus b550m-k kupljena u Linksu, na nju je postavljen procesor 5800x3d, 32gb ddr4 3600mhz, Scythe hladnjak i sve je ugrađeno u case. Do dana kad sam ju izvadio iz kućišta sve je radilo savršeno, osim što je u zadnjih mjesec dana ploča počela odbijati raditi s memorijom na 3600mhz, radila bi isključivo ako bi se radni takt smanjio na 3200mhz. Uz to se prilikom aktiviranja audio drivera iz zvučnika čuo glasan zvuk, koji bi bio čujan i prilikom gašenja računala. 

Ploču sam izvadio iz svog računala, zapakirao u originalnu ambalažu, jer svu amabalažu bolesno čuvam jer sam pedantni serviser računalani opreme s preko 20 godina iskustva u struci.

Nakon 40-ak dana javi mi se Links podrška s viješću da je ploča oštećena te da se jamstvo ne priznaje. Na moje inzistiranje prilažu mutnu fotku ogrebane ploče koja je izmasakrirana, a sad mi je žao što ju nisam i sam fotkao prilikom predavanja u poslovnici, jer je ploča predana u savršenom stanju!

K tomu se usuđuju tražiti plaćanje dijagnostike u iznosu od 14-ak eura, iako je dijagnostika dijelova koji su pod jamstvom besplatna, bar je tako pisalo na webu, a tako mi je i bilo rečeno u poslovnici. 

U svakom slučaju, Links više neće vidjeti mene i moj novac, a bome ni novac brojnih mojih klijenata kojima sam do sad redovito preporučivao kupnju u Links dućanima. 

Hvala Linksu na dosadašnjem ok iskustvu, te hvala MR servisu što su mi izmesarili ploču.

bad_ri
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Re: Links reklamacija - vanjski servis MR servis

Sa slike se qrac vidi,piši im prigovor u središnjicu..cigane se za 80€ i još 14 dijagnostike .Probaj sa Futurom ubuduće, Amazon de. majka

17 godina

Ovo mi je baš čudno od strane Linksa. Godinama kupujem kod njih i nikada nije bilo problema kod reklamacija. Piši prigovor

https://www.youtube.com/@gaap86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prigovor napisan, probali su se oprati izgovorom da je sve isključivo na ovlaštenom servisu i njihovoj procjeni.

Nakon telefonskog razgovora i objašnjavanja o mom iskustvu na polju servisiranja računala i opreme te uvjeravanja da sam ploču predao u poslovnicu u Rijeci u besprijekornom stanju rekli su da će prenijeti slučaj voditelju njihovog servisa, pa će probati istražiti kako je došlo do fizičkog oštećenja ploče. Živi bili pa vidjeli :-)

bad_ri
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice