Tier 10 tenkovi se ne prodaju. Oni su kao buffali type 59 a tenk je i dalje neusporediv sa noviiim premiumima. Tenk s kojim imam najvise bitkii dalje ce skupljat prasinu
ali tenk mi ozbiljno ide na racku :)
uglavnom da se vratim na premium tankove.
koji je trenutno najbolji ili top money maker ?
imam black doga i nije baš po pitanju zarade nešto a imam i prem acc.. okey i 10 bitaka mogu zaradit do nekih 350.000 - 400.000 kredita ako odigram solidno.
No kako je dmg bitan za kredit a ovo je light tank koji cesto zavrsi u t10 bitkama i bez obzira na spoting dmg ne raste mi previse zarada a cesto budem unisten a repair mi skida dosta..
frende ak ti black bulldog ne valja za zaradu onda nisi neki izviđač...
lovu zarađuješ za dmg i spot jednako stoga prvo spotaj pa onda raspali po mrskim neprijateljima
meni najviše zarađuje patriot kojeg toplo preporučujem (alfa dmg je mali no puca ko lud, ima 230 pen i metak košta 250 kredita)
k tome trenutno osmice premiumi imaju predivan MM, tj, stalno si s desetkama, stoga razmisli o sedmicama, ponajprije SU-122-44,
kupio sam ga prije mjesec dana i nakon stotinjak bitaka (stavio ćelavce i natrenirao ih na 2 skila) dojam je odličan
nema okretnu kupolu no ima rusku topčinu (oko 3750 DPM!!!!!! sa hranom+BIA) i fantastičnu kamuflažu, plus odlično nagnut prednji oklop
i onda razni cvile da je E-25 OP
možda i je, no onda je Su-122-44 triple OP
pozz
Ruku na srce nisam.Ali opet mi nosi više od standardnih tenkova. Ak se ne varam obican metak na black dogu kosta nekih 480 kredita a za gold da ne pricam. a pen mui je bez golda loš. Jedino me spasava novi mm gdje tu i tamo budem top tier pa neki racku napravim i zardim cca 80k kredita ..
Trebam nešto od td-ova, heavy ili med tankova svi navedeni mi bolje leže nego light tankovi...
Koliko zaradiš s sedmicom?